Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Buna dimi!

Luto, beau o cola in cinstea lui Davidel, se simte din mesaj ca ai alta stare de spirit.

Astazi l-am anuntat pe sot ca-mi trebuie cadou, o pizza pusa in cizme, ceva cat de mic, nu conteaza ce. Eu nu sunt cu cadourile, dar de sarbatori imi place sa primesc, iar de ziua mea ma multumesc cu un buchet de flori.

Mai un pic si face Iulika bradul.

Eu iar nu pot sa-l scot pe David din casa ca-l deranjeaza chilotii, apoi ciorapii, apoi nu-i plac pantalonii, ghetele si tot asa. Sa nu va spun ce nervi ma apuca.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

imi cumpar azi si eu una sa beau ca nu am mai baut o Cola de un veac.

Auzi, si sotu' ce-a zis ?

Vai vai ca am auzit ca va veni aceasta perioada cand fac mofturi la hainute ....mai povesteste sa stim ce sa facem.

O prietena imi spunea ca nu vrea sa iasa baiatul decat daca-i punea aceeasi pereche de sosete

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Luci, horror ce povestesti tu acolo cu urechiusa lui Davidelu! Ma bucur ca a scapat de chin si este iarasi vesel!
Apropo de preferinte la hainute, ii cumpar eu lui Andrei niste chiloti din aia de barbati, cu "manecuta". Si astazi ii dau sa-i imbrace si ii zic:
"-Andrei, uite, ti-am cumparat chiloti ca a lu' tati!
El, cu un zambet maaaare, pana la urechi: Daaaa, mami? Vino sa te pup! (ma pupa fericit)
SI dupa isi trage chilotii pe el, merge in fata oglinzii si se roteste/invarteste foarte mandru de el, privindu-se din toate unghiurile;
-Sunt bine, mami, sunt frumos?"

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Diamar, cum e piticul? Il mai doare ceva?
Uka, dar Carinuta e bine? S-a retras cucuiul?

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29
Sigur ca despre tine-i vorba. N-ai simtit cand au ajuns pe obrazul tau?

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

"... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe)

am simtit, cu siguranta, cum ziua se face mai frumoasa

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Salutare, salutare!!

In primul rand pupam Davidosul neotitos !! Facem asa ca sa fie bilateral chiar daca el are nevoie doar de

Noi suntem bine...ceea ce va dorim si voua

Vreti povesti de groaza cu imbracat iarna copkiii???

Dupa ce ca trebuie sa le punem sifonierul pe ei, incep sa faca figuri.

Stiti cum se baga la brau bluzitele in pantalonasi, da?? Daca-i pui si-un dres...in el se baga maioul. Si...dupa ce ii pui haina groasa, ii legi fularul si-i pui si manusile o apuca mancarimile !!! Deci asta inseamna sa desfaci copilul de fular ca sa-i desfaci apoi haina...ca sa poti baga mana sa-l scarpini, firesc. Ei...si nu merge orice fel de scarpinat ci doar ala la piele e bun Deci, se scot SI toate bluzele din toti chilotii, cauti locul mancator (mai la stanga, mai la dreapta, aha, parca pe-acolo, mai da-i putin!) si scarpini pana zice plodul ca-i gata. Dup-aia te apuci si bagi fiecare tzol la locul lui si il impachetezi din nou. Turbi daca esti contracronometru.
Iar cireasa de pe tort vine abia acum. Dupa ce il impachetezi din nou bine sa il scoti afara la viscol...vrea pipi!!!! Mori acolo!! Si ai 2 variante:
1. dezbraci copilul din nou, dai cizmele jos si-l inviti la baie...unde evident ca face kk. Eventual e putin constipat si nu prea poate sa faca repejor.
2. Il iei asa infofolit si-l duci la baie...dar oricum nu scapi de dat izmenele jos. Se aplica treaba cu

Si uite-asa...se duce-n ma-sa toata organizarea de dimineata.

Azi dimineata...o manca la .
La noi se repeta episodul zilnic, aproape. Am invatat sa o trimitem la pipi inainte de a merge sa punem cojocelul. Si daca a facut cu 2 minute inainte, o mai trimitem INCA O DATA ca sa fim siguri.
Asta cu scarpinatul nu stiu cum sa o rezolv. Dar dupa ce o imbrac o scot in fata usii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

POZE

POZE NOI

multumim de intrebare, e foarte bine, vesela si neschimbata ! cucuiul s-a retras DE TOT de a 2a zi! stiu ca suna incredibil, si nu exageram cand l-am facut "cat o nuca" ! a fost foarte buna gheata pusa imediat, apoi toata seara iarasi manusile ei le tineam la congelator si i le puneam la ceafa in caciula legata bine sub barbie...Am cam chinuit-o dar a fost spre binele ei!
Va pup! Ce-mi place de cochetul de Andrei "Sunt bine?"

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

www.youtube.com/watch?v=VmHbL8YI180&feature=BF&list=PL45F9773AB137BC48&index=1" target="_blank"> asta va aduce aminte de ceva? si www.youtube.com/watch?v=izqdnPZYffE&feature=BF&list=PL45F9773AB137BC48&index=2" target="_blank">aceasta...

parintii mei inca mai au pickup-ul...si inca mai merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

www.youtube.com/watch?v=VmHbL8YI180&feature=BF&list=PL45F9773AB137BC48&index=1" target="_blank"> asta va aduce aminte de ceva? si www.youtube.com/watch?v=izqdnPZYffE&feature=BF&list=PL45F9773AB137BC48&index=2" target="_blank">aceasta...

parintii mei inca mai au pickup-ul...si inca mai merge

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Oooo, daaaaa!! As putea sa spun povestea pe derost !
Si la noi functioneaza pickup-ul...adica la tara la ai mei. Si avem si noi un teanc de placi.
Dar imi amintesc cum ma duceam la biblioteca la auditii. Doamneee, ce vremuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Liliac esti totala cum povestesti. Cand ai pomenit de wc mi-am adus aminte de o faza cu david. Eram in statia de autobuz, asteptam sa mergem la real, am stat foarte mult ca pierdusem pe cel de dinainte si cand sa vina autobuzul il scapa kk. Ii scot servetelul, il pun jos sa faca pe el ca apoi sa-l arunc la gunoi si in timpul procesului vine si autobuzul. Finalul a fost fericit pt ca am alergat la statia din vale si l-am prins.
Sa nu va zic ca el cand face kk acasa se dezbraca la pielea goala ca sa nu se murdareasca.

Cristina, multumim de intrebare. Se mai plange cateodata si mai ridica asa din umeri cand il doare dar mie mi se pare ca sforaie mai rau ca inainte.

Dana, multimim de ideea cu povestile.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

POZE

POZE NOI

multumim de intrebare, e foarte bine, vesela si neschimbata ! cucuiul s-a retras DE TOT de a 2a zi! stiu ca suna incredibil, si nu exageram cand l-am facut "cat o nuca" ! a fost foarte buna gheata pusa imediat, apoi toata seara iarasi manusile ei le tineam la congelator si i le puneam la ceafa in caciula legata bine sub barbie...Am cam chinuit-o dar a fost spre binele ei!
Va pup! Ce-mi place de cochetul de Andrei "Sunt bine?"

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Daaa, stiu cum arata cucuiul cat o nuca! Eu nu am avut inspiratia sa-i pun Emmei gheata, si s-a retras destul de greu.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput