Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Va salut, dragelor!

Ma bucur sa aud ca Davidelu' e bine! Doamne ajuta!

Noi suntem bine. Ne bucuram de soare si stat afara, la aer. Si ii multumim lui Dumnezeu ca suntem bine.

Eu cred ca sunt printre singurele care nu cred ca o sa ii ia Anei cadou de Craciun. Adica nu neaparat de Craciun.
Iubesc sarbatorile si abia astept sa facem bradul, sa vina Craciunul... astept inca un an sa ii povestesc Anei despre Nasterea Domnului si Mos Craciun si despre sacul lui plin cu cadouri pentru copiii cuminti...
Anul acesta o sa se bucure de pomul de craciun cel mai mult, sunt sigura!

Iulika, ce vesti bune de la doctor! Ma bucur tare!

Va pup!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Cecilia, pupam mamaruta! Doamne, pai l anoi 3 treziri sunt parfum, ca si la Bia! E drept ca suntem in perioada cu dinti si alte cele... dar na! Sanatoasa sa fie!
Te imbratisez... si la lucru, si fara somn noaptea.. e greu, tare greau, i've been there!
O imbratisera mare pentru toate mamicile, de altfel!

Bia, te admir mult... desi cuvintele tale suna atat de frumos, imi inchipui ca este extraordinar de greu sa jonglezi cu timpul intre copilasi, casa, job, familie...ajungi sa vezi zilele petrecute numai si numai cu copii ca un cadou pretios de Craciun. Desi este extraordinar de frumos si de pretios acest cadou, asta ar trebui sa fie cadoul ce il facem puilor nostri cel putin o data pe saptamana!
Te imbratisez tare!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)*
_*******
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Sa inceapa petrecerea, Davidelu s-a facut bine.
Azi pot spune asta cu mana pe inima

Pentru cele care inca nu au trecut printr-o boala cu dovlecelul, NICI nu va doresc.

Ma simt de parca am intinerit cam 3-4 ani cu toate ca nu-mi explic inca de ce am par alb la doar 33 de ghiocei .

Vine weekend-ul si tatii vor fi acasa cu noi, epuizati de munca si cu dorinta de a se odihni dar ce mai conteaza ?

Va pup si numai bine

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Ghiocica mea iubita! Bine ai revenit la viata!
Ma bucur din toata suflarea ca a trecut napraznica de otita, horror ce povestesti
Tare haioasa tovarasa asta de care povestesti! Deci de luni Davidelu reintra in colectevetate ? Pupa Uka pe el de frumos cu urechiuse otitis-free
Sper sa se fi dus naibiului pe pustii si deserturi luna neagra si sa nu mai aiba traseu pe langa nicuna din noi ! Am zis!!

Si daca tot am plagiat o alta draga mie la maxima, sa-i uram cu toatele weekend fain la multe Fragutei, sa se distreze un pic, sa apuce sa se odihneasca, sa-i vina inspiratia lui tati sa stea cu pisi cat ea face o drumetie in varf de munte !!

Pupam si pe Zeinuca cu gatutul rosu, sa treaca repede si la ea!

Eu sunt semi-zombie.. am dormit ca un ass..sunt palida si zaluda, asa..o zplendoare de uka! Cred ca azi mananc

In rest, va NEATA pe toate, ca n-am apucat, si in aceeasi fraza va urez si mult PA !

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Luci ma bucur ca e bine Davidelul!

O zi frumoasa, fetelor!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Luto, beau o cola in cinstea lui Davidel, se simte din mesaj ca ai alta stare de spirit.

Astazi l-am anuntat pe sot ca-mi trebuie cadou, o pizza pusa in cizme, ceva cat de mic, nu conteaza ce. Eu nu sunt cu cadourile, dar de sarbatori imi place sa primesc, iar de ziua mea ma multumesc cu un buchet de flori.

Mai un pic si face Iulika bradul.

Eu iar nu pot sa-l scot pe David din casa ca-l deranjeaza chilotii, apoi ciorapii, apoi nu-i plac pantalonii, ghetele si tot asa. Sa nu va spun ce nervi ma apuca.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Salutari si de la noi!
Luto ma bucur ca davidelul este bine. Asa acum putem rasufla usurate dupa bolile copchiilor. Si da ai dreptate si mie
mi-au aparut in perioada asta fire suplimentare de culoare alba.
Alex siropel stodal pentru gatut ai putea incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Iulika sanatate multa ma bucur ca ne dai vesti bune despre daniela.
Cecilia cam asa e perioada eruptiilor dentare. Din pacate nici la noi gelurile nu prea dau randament (calgel, gengigel) tot cu putin panadol se calmeaza.
Biaz succes la cautarile de scoala pentru copil. Off dupa cate trebuie sa alergi in tarisoara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Hello,

Ce sa va zic?
Legat de treaba cu magazinele si casele prioritare suntem varza.Imi amintesc ca si eu eram gravida si am avut astfel de incidente la Carrefour .
La casa prioritara o gramada de ,,altii",eu cu burta cat casa si cateva cumparaturi intr-un cos.
Se da unul la o parte,dar mai raman cativa.Eu ma tot uit la ei si nu vad care era motivul pentru care stateau la casa aia.Eu care-s mai ,,dusa" sun o prietena si incep sa-i povestesc ca stau la o coada cu handicapati.Nu va zic cum se uitau toti .
Dupa ce termin conversatia,se baga una in seama si ma intreaba ca de ce-i jignesc.Atunci le zic ca ,,daca nu-s gravizi cu totii,atunci sunt handicapati,ca altfel ce cauta acolo".S-a iscat o galagie maxima,de a venit supervisorul caselor si le-a explicat ca e casa speciala si ca sa-mi faca loc.Ce or mai fi comentat dupa nu stiu,dar macar i-am facut sa se simta asa cum meritau...
Lucia cat ma bucur ca-i bine Davidelul,acum o sa te mai relaxezi si tu un pic...

Mami si puiul asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Zeinuca cu gatut rosu.
Noi tratam gatul rosu cu Tantum Verde spray.Nu-i remediu natural ,dar macar e functional!

Mami si puiul asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

App de gat rosu, m-am uitati si mai devreme in gatul ei si nu mai pare asa rau ca ieri....asta e felul ei, la fel ca mine, o mica roseata in gat permanenta...atata timp cat ea e ok si nu face febra sau altceva nu ma ingrijorez deloc. Sar'mana de gandurile bune. Ba astazi mi-am propus solemn sa o scot afara macar 10 minute daca nu ploo, atat ea cat si eu ne-am plictisit tare in casa, nu am mai apucat sa iesim de luni, decat in vizite in alte case....avem nevoie de aer.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput