Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Apropo de preferinte la hainute, ii cumpar eu lui Andrei niste chiloti din aia de barbati, cu "manecuta". Si astazi ii dau sa-i imbrace si ii zic: "-Andrei, uite, ti-am cumparat chiloti ca a lu' tati! El, cu un zambet maaaare, pana la urechi: Daaaa, mami? Vino sa te pup! (ma pupa fericit) SI dupa isi trage chilotii pe el, merge in fata oglinzii si se roteste/invarteste foarte mandru de el, privindu-se din toate unghiurile; -Sunt bine, mami, sunt frumos?" Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
Maaaa, e criminal ficior'tu
diamar78 spune:
Cristina, voi cum sunteti? Ce mai mananci?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
biaz29 spune:
Liliana, esti buna de stand-up comedy. Te-ai gandit la reconversie profesionala? Nu ca job-ul de director de PR n-ar fi sublim. Pupam pe domnisoara scarpinici. Cred ca atunci cand o voi intalni pentru prima data o s-o pup ca pe copilul meu.
Nela, noi petrecem timp impreuna in fiecare zi fiindca abia de anul asta Busici merge in oras la gradinita la program scurt iar Mosorica face homeschooling . Dar imi doresc sa le ofer niste zile in care sa n-avem program deloc, sa fim doar ai lor impreuna, sa facem doar ce vor ei, sa mergem doar in locuri pentru ei si sa nu trebuiasca sa facem cu schimbul, ca de obicei. Cred ca asta ar fi definita pentru vacanta, un concept pe care l-am uitat anul asta. Ce mai face Ana banana? (Mai papa banane?) Cum se mai simte?
Cristina e atat de dulce Andrei! E in etapa in care trebuie sa fie ca tata. Vaaaai, ce mi-e dor de etapa aia. (Noi atunci am invatat sa facem pipi din picioare "ca baietii mari, ca tata". Pe atunci totul se rezolva daca era "ca tata".)
alex25 spune:
Avem freza nou noutza
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
alex25 spune:
Cristina criminal Andrei!!!!!
Lili astea sunt cele mai tari faze, si normal ca se vor intampla de cele mai multe ori. Iar tu povesteti demential!!!!
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
liliac1 spune:
citat din mesajul lui diamar78 Liliac esti totala cum povestesti. Cand ai pomenit de wc mi-am adus aminte de o faza cu david. Eram in statia de autobuz, asteptam sa mergem la real, am stat foarte mult ca pierdusem pe cel de dinainte si cand sa vina autobuzul il scapa kk. Ii scot servetelul, il pun jos sa faca pe el ca apoi sa-l arunc la gunoi si in timpul procesului vine si autobuzul. Finalul a fost fericit pt ca am alergat la statia din vale si l-am prins. Sa nu va zic ca el cand face kk acasa se dezbraca la pielea goala ca sa nu se murdareasca. |
Oooo, mi-ai descifrat un mister care ma macina de muuuulti ani!!
Mai vreti o poveste??
Eram studenta, stateam la un tip intr-o garsoniera de figuranti. Dotata cu baie, cu tot dichisul.
Mai, zilnic venea un prieten de-al lui...la baie. Nu l-am inteles niciodata.
Deci, venea tipul cand il apuca...treaba aia mare. O taia direct in baie. Se dezbraca la pielea goala (vedeam pe la sticla de la geam tot procedeul ) rezolva problema, apoi tacticos se imbraca la loc spala buda cu toate cele si pleca. (avea setul lui de ustensile si detergenti aduse )
L-am intrebat o singura data de ce vine la noi si cica...nu poate face in camin la ei ca este ffff murdar (tipic studentesc!!!).
Moama ce vremuri!!
Bia, nu stie fata sa faca nimic la modul profesionist Eu m-as reconverti si maine dar zau ca nu m-as pricepe la nimic.
liliac1 spune:
citat din mesajul lui alex25 Avem freza nou noutza ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase! |
Vai, ce frumusica este si ce frumos se joaca ea cu avionul.
Da sa o eu pe ea de bolfosica.
diamar78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Oooo, mi-ai descifrat un mister care ma macina de muuuulti ani!! Mai vreti o poveste?? Eram studenta, stateam la un tip intr-o garsoniera de figuranti. Dotata cu baie, cu tot dichisul. Mai, zilnic venea un prieten de-al lui...la baie. Nu l-am inteles niciodata. Deci, venea tipul cand il apuca...treaba aia mare. O taia direct in baie. Se dezbraca la pielea goala (vedeam pe la sticla de la geam tot procedeul ) rezolva problema, apoi tacticos se imbraca la loc spala buda cu toate cele si pleca. (avea setul lui de ustensile si detergenti aduse ) L-am intrebat o singura data de ce vine la noi si cica...nu poate face in camin la ei ca este ffff murdar (tipic studentesc!!!). Moama ce vremuri!! Bia, nu stie fata sa faca nimic la modul profesionist Eu m-as reconverti si maine dar zau ca nu m-as pricepe la nimic. Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri „ Am învatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit”. (Octavian Paler) |
Hai ca m-ai facut sa rad ca proasta in fata monitorului dar tipul cred ca se dezbraca stiind ca tu te uiti pe geamul de la baie.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
liliac1 spune:
citat din mesajul lui diamar78 ... tipul cred ca se dezbraca stiind ca tu te uiti pe geamul de la baie. mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007 Doamne ajuta pe toata lumea! Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13) |
Nuuu, ca el habar n-avea ca eu ma uit...iar obiceiul si-l facuse dinainte de a ma muta eu in locatia respectiva. Eh, povesti studentesti.
Stateam si ma gandeam la David, ca spuneai tu ca parca nu s-a rezolvat pb. Eu cred ca trebuie sa mai ai putina rabdare. Poate ca simptomatologia postoperatorie nu se suprapune pe ideea de reparat definitiv.
Pupam nasucul lui David di ii dorim sanatate multa si refacere deplina.
Sotul cum se mai simte?? (stiam ca avea niscaiva probleme)
suede spune:
Alex e o scumpa!
Scaunelul ala mic haios de unde l-ai luat?
Nu-ti zic ca m-am uitat cu Mihnea la poze si el intr-una ranjea si zicea ,,tetita"....ca el dupa ce a zis mama si tata a zis ,,fetita"...
citat din mesajul lui alex25 Avem freza nou noutza ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia in asteptarea Da Doamne sa fim sanatoase! |
Mami si puiul asteapta