Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Numeioana, saa ti se implineasca toate visele!

Lorich, fie-ti mila si scrie reteta aia de la biscuitii cu cioco...am inceput sa mananc paine prajita cu unt si grm de zmeura, n-am nimic dulce in casa...cica strategic

Decenuela, multumim de sfaturi si de vizita

Shubulina, bine ai revenit

Cum e Andreea Marin si inventia ei? Adica a "inventat" un boby cu un design facut sa tina 6 luni si calitatea de se strica intr-o luna? M-ati facut curioasa...unde pot sa-l vad?

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

buna burtici.la noi sunt -5 grade si sa asternut zapada pe jos...totul este alb...yuhuuu...e asa frumos...
shubulina...cum sa nu?ne-a fost dor de tine.

Andreea 29+ cu Medeea

Niste poze, ca nu te cred .

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...

desi afara a fost super urat eu am incercat sa fac o mie de chestii, am organizat sifonierul la lucrurile mele, am golit o parte pt bb sa avem unde pune lucrusoarele cand le-om cumpara, am cusut la goblen, am luat bani..asa..ca de 1 ale lunii..cum zic babele..

aseara am comandat si eu detergent sa8 baby la amway, un bun detergent pe care l-am facut cadou la toate mamicile din familie cand au nascut si pe care il folosesti o jumatate de an...

am luat finet inflorat sa fac si eu 8 scutecele...sa nu zic ca nu am...

in rest, mi s-a urcat burta in sani..nu pot sa mai stau in fund ca ma inghesoaie rau..

mirela si eu am vineri un eco de rutina...inteleg ca si la tine e zbenguiala si inghesuiala..

subulina...bine ai revenit...

felicitari la fetele harnice care si-au pregatit toate cele..

fluturas 30EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna fetelor, tocmai m-am trezit, as dormi incontinuu, nu stiu ce naiba am.

Bodyurile Andreei Marin mi se par prea scumpe, nu as da atat pe ele nici sa ma impusti

Fetelor incetul cu incetul ne apucam de final, nu imi vine sa cred, parca ieri ne intrebam una pe alta daca misca sau nu bebe

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 34 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ache uite reteta aici:

Body-ul "marea inventie" ..da un search dupa Andreea Marin- Violet, poate gasesti.

200 g faina, 60 g amidon (bun si cu 250g faina), 125 g unt moale (la temp camerei de-o vreme), un ou, 100 g zahar, coaja rasa de la o portocala mare, o lingurita rasa praf de copt, vanilie. Astea se maesteca formand un aluat. 100 g ciocolata se taie marunt (eu folosesc cu succes blenderul cu vas de sticla pentru taiat ciocolata). Se adauga la aluat, se framanta cat sa se incorporeze ciocolata (toata framantarea merge si cu robot de bucatarie, dar acu' nu pot ca ii fur fetei placerea). Aluatul rezultat se ruleaza in folie de nylon (ca salamaul de biscuiti) mie mi-au iesit doua rulouri de vreo 25 cm lungime si sa zicem 5 cm diametru. Se da la frigider, o juma de ceas, un ceas. Intre timp se incalzeste cuptorul la 180C. La iesirea din frigider daca vreti margini mai interesante se da ruloul prin zahar cristal fin (nu pudra dar nici cristale prea mari). Apoi se taie felii "egale" de cam un cm grosime. Se pun in tava suficient de distantate, sa zicem cam 2 cm intre biscuiti, ca se latesc usor. Si se dau la cuptor 15-20 minute. Miros senzational si sunt si buni tare. (reteta originala a mamicii de maiu-iunie Esme)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetelor!

Nu prea am mai intrat zilele astea, ieri am fost cu trebusoara si musafiri (mi-am sarbatorit sotul!).
In plus, tot de ieri sunt tare intoarsa pe dos si n-am chef de vorba, n-am chef de nimic.
Am fost la consultatia de rutina,am facut eco si dr a constatat ca am colul scurtat. Ma rog, e de 3 cm, mie nu mi se pare asa scurt (era de 3,86 acum 2 sapt), dar dr a spus sa stau frumusel la orizontala, ca tre sa mai tinem bebelina in burtica cateva sapt. Si pt ca burtica e tare destul de des ii dam inainte cu No-spa, utrogestan seara, si mai nou si gynipral (doar o juma de pastiluta la nevoie deocamdata).
Bebelina are 2,300 kg, ceea ce inteleg ca e bine, dar ca nu ar strica sa bag mai mult lactate. Om vedea cum o mai fi peste doua sapt. Mi-a picat tare rau vestea asta, n-am chef de nimic. Pe mine ma dor toate daca stau intinsa, simt nevoia de miscare in permanenta. Plus ca sunt si invatata foarte activa.
Pe langa asta, psihicul nu sta nici el degeaba si functioneaza: de ieri mi se pare ca ma doare mai tare pe ici pe colo, pe linia chilotului mai ales. Sunt un car de nervi.
Sper sa fie mai bine peste doua sapt, ca mai am drumuri de facut, chiar n-am chef sa zac in pat 4-5 sapt.

_
BB e deja pe drum
Roxana 34+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A, mi-am adus aminte, ca vorbeati de Elias. Eu am fost azi de dimineata in vizita la o prietena buna, care a nascut ieri acolo. Nu mi s-a parut a fi nimic inchis...

_
BB e deja pe drum
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

A, mi-am adus aminte, ca vorbeati de Elias. Eu am fost azi de dimineata in vizita la o prietena buna, care a nascut ieri acolo. Nu mi s-a parut a fi nimic inchis...

_
BB e deja pe drum
bebe creste

roxx col de 3cm nu e scurt. stai linistia. sunt alte fete care il au de 2 si nu au nici o probl. iar bebelina e ok la greutate. si a mea avea la fel la 34s. hai incearca sa stai linistita si sa-ti revi

legat de maternitate, ma bucur dc i-au dat drumu, macar numai stau cu stresu asta. inseamna k au terminat mai repde.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey burticute!
Am reusit in sfarsit sa citesc ce ati vorbit astazi...

Bravo Foxy ca e totul ok!
O asteptam pe Simo acum sa vina cu vestile bune...
Ana noi te primim, dar scrie-ne ce-ai mai facut, cu ce te mai lauzi... nu ne lasa asa!
Multumim Decenuela pentru sfaturi si pentru ca "ai trecut pe la noi". Si mie mi-a placut povestea nasterii lui Luca. e plina de emotie si caldura. Sa fie sanatos!

Ce mai trebuia oare sa zic?!? Mai era sigur, dar am cam uitat

La noi a fost azi zi de curatenie, de imbaiat pisici si acum parca as baga sa fac si o praji cu mere. Daca iese buna va dau si voua reteta. Pozele cu ea sunt promitatoare.
Pupacei la toata lumea!

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 33 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Decenuela sa-ti traiasca flacaul. imi aduc aminte cu emotii de nasterea micutului patriot. citeam fiecare postare cu sufletu la gura si am fost alaturi de voi. acu e baiat mare. sa fiti sanatosi si a va bucurati de el. multumim de sfaturi

fetelor a inceput DANSEZZ!!!!!!
tunde esti pe receptie?????

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput