Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor eu ma ba un pic la

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Scuze de lungeala paginii. Am rezolvat.

32 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna ziua, buna ziua burticu cu buburuze...

eu sunt deja... o mamica....de pufulete de ianuarie febr 2010

am intrat...la voi deoarece m-a apucat asa...o nostalgie...
bucurati-va de aceasta perioada...e atat de frumoasa...( e voie orice..mai ales papa...noi acu inca ne luptam cu kg)desi e tare greu pe ultima suta de metri.
anul trecut deja la 1 dec se nastea( trebuia de revelion) primul pufulete..poreclit ...Patriotul...azi face 1 an....asa mai zboara timpul...

sa aveti grija de voi si de minunile din burticile voastre...si veti constata cand le veti aduce pe lume...ca tot ce-ati simtit pana in alcel moment =0...dragostea adevarata abia atunci incepe...

va doresc multa sanatate...si daca veti dori vreodata vreun raspuns...cu experientza ...oricand sa ne faceti o vizita...suntem un grup de mamici ..f unite ( ceea ce va doresc si voua)si binevoitoare

va pup sipe voi si pe pe buburuze..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

doamne ce o fi n burta mea
se misca motanul de pe dreapta ceva de speriat
plus ca se tot suceste si mi se intareste burta sub niste forme....

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

hai ca n-am plecat...am aruncat un ochi...

noi am folosit persil sensitive sau sano...e bine de fol ac detergent, hanutele se spala separat de ale voastre e ok si 60 grade...dar cu 2 clatiri si se calca pe dos ( fierul de calcat omoara microbii)

de acu tre sa va faceti bagajelul de spital...la noi a fost o maaare nebunie la acea vreme...liste peste liste. toata lumea a aj la concl ca a fost f ff mare avel bagaj.

de la inceput va trebuie acele tronsoane( parca asa le zice) sau sunt si gata facute in farmacii...indiferent daca nasteti natural sau ceza.
- 1-2 camasi de noapte sau pijamale..in ce va simtiti mai bine, halat, chiloti de unica folosintza, papuci de casa, chestii pt baie...pt bebe la inceput mai nimic..deoarece il infasa ei acolo si e ok asa...doar la iesire din spital, sa-l imbracati.
sa va luati din timp ceai de anason si chimen pt lactatie, garmastan pt eventualile dureri de sfarc, galactogil...tot pt lactatie
banutzi marunti pt...plata tuturor serviciilor...

in mare cam asta...

si multa incredere in voi....totul trece..atat de repedeeeee

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Mihaela mami de Luca, multumim, ti am citit povestea , este frumoasa si emotionanta
Multa sanatate tie si familiei

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Decenuela multumim din suflet pt vizita si pt sfaturi! Sa-ti traiasca minunea!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Mai ma primiti?

28+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello buritici.
Am aparut si eu asa mai pe seara. Am fost o somnoroasa toata ziua. AM iesit cu al meu sot pana in Cora si avand in vedere poleiul de pe strada, nu mai am voie sa ies(neinsotita) pana nu dispare, daca am nevoie de ceva sa il trimit pe el sau pe soacramea.

LA MULTI ANI IOANA!!! sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele.

si

LA MULTI ANI Romania!!!

Decenuela multam' pt sfaturi.

Laura

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna burtici.la noi sunt -5 grade si sa asternut zapada pe jos...totul este alb...yuhuuu...e asa frumos...
shubulina...cum sa nu?ne-a fost dor de tine.

Andreea 29+ cu Medeea

Mergi la inceput