Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lucia de unde pana unde un medic de fam. e si dr ginecolog
asta e nebuna sau...........

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

nush fetelor dar am o legatura de morcovi.... nu unul..
nu doar ca e cu capul in jos, cik e si ff jos ..acum nush, abia peste 2 sapt la 33 adik mai merg la control
pai sa stii bebelu ca ma gandesc mereu la tine cum erai la 31 sapt cand ti a zis sa stai in pat macar pana la 34/35, si vad ca acum esti bine...
durerile nu ma sperie.. dar vreau sa mai stea bebik macar 6 sapt
Doamne ajuta tuturor!

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lucia mie mi-a zis atunci sa stau linistita la pat k incepusem sa am contractii dureroase, care puteau deschide colu. si cum la elias nu au si pt prematuri, a zis sa stau linistita in pat sa nu avem probl.
dar m-au tinut doar 2-3 zile dureri, dupa care nu am mai avut nimic.
dupa aia mi-am dat seama k exagerasem cu statu in picioare, curatenie, calcat, spalat, mai ales k a fost si dupa renovare. de atunci nu am mai avut nimic.
si la mine e fff jos...am momente cand o simt in chiloti cum misca. dar inca se tine bine acolo.
asa k scoate morcovii k ii ti degeaba acolo

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Cine mai doreste, cine mai pofteste <<Praji cu mere si gris>>?!?
A iesit marfaaaa... cred ca ma fac "femeie de casa" cu atatea bunatati facute in ultimul timp.
P.S. Lori am facut si acasa pentru ai mei parinti si pentru niste prieteni - tortulet cu mere. Yammy... tuturor a placut! Asa ca !

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 33 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Irinuka, ma bucur!
Baga reteta la praji cu mere si gris...suna bine asa.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bai nene..deci m=ati omorat cu prajiturile voastre
si eu care inainte nu exista sapt sa nu fac cate ceva dulce in casa...acu nu am nici un chef. dar dc imi face cineva, e cel mai bun asa k cine imi trimtie si mie cate o portie din bunatatile voastre?????

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

MAHH!mai lasati cu prajiturile..ca imi e pofta..si unde sa ma duc la spital sa caut prajii?sau sun sotul sa faca EL?Cum se pricepe..nnna hai ca stie face paine cu ou

Tunde 28 sapatamaniSonia si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

http://savalaura.blogspot.com/2008/04/prajitura-cu-mere-si-gris-edith.html
Am pus mai bine linkul de unde am luat-o (sper sa mearga) ca e si cu poze... pe mine cred ca alea m-au facut mai interesata. Foarte usor de facut si foarte buna la gust oricum.

AMR 33 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

shines imi pare rau de cazatura, si io zic ca s-a atenuat pt bebe dc la impact ai cazut pe spate; acu, vai de coloana ta, da' te tratam dupa bebe masaje, spa, ce vrei tu nasol si cu bietu barbat cu aripa in convalescenta, ca te ajuta si el saracu la una alta; acu stati cuminti amandoi..
la tutunaru ai apucat sa intri? el ce a zis? oricum, daca era ceva naspa iti zicea si iosup, cred io

shubu, roxx bine ati revenit, stati cumintele!

doamne, am juma de ora la reportajul ala cu parintele si copii, sa-i dea Dumnezeu sanatate omului aluia! Auzi, nici un ban de la stat, rapciuge ce sunt; da' parlamentarii pe 2 si 3 dec nu merg la serviciu, da' in schimb iau banii pe zilele astea. sa li se umfle lor buzunaru in loc sa dea la un camin de copii, ptiu..

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Hi-hi. Trimitem cu placere si la voi Ralu si Tunde. Nu va suparati pe mine, dar eu sunt "proaspata in domeniu".
Mai ales ca eu n-am cu cine s-o impart. Dl sot n-a avut chef sa guste momentan din ea... asa ca e doar a mea... ma fac eu cat casa acum pe ultima suta...

AMR 33 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput