Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Of Simo...
Imi pare rau de cazatura si ca nu ai vesti mai bune.
Suntem alaturi de tine si cu atatea ganduri pozitive sunt sigura ca va fi totul bine.
Multi si imbratisari si incearca sa nu mai fi trista!

Irina ~ 35+ cu Patrick Cristian
AMR 33 zile

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

shubulina da eu am mai vazut reportaje cu acest dr este emotionant

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

drrrraga mea reporteritaBebelu multu multu!
esti tare scumpa cu transmisia ta..am dormit una mare si acu m-am trezit ca au venit baietii in vizita

Simo draga mea- ma faci sa plangiara esti in balamuc..si saracu de barbata-tu a luxat mana?Mi-e tare tare mila de tine..dar tot rau e spre bine..intr-o zi..si nu este mult -vei tine buburuza ta in brate si vei fi in sfarsit linistita..te pup duce duce..si-s alaturi de voi

Roxx n-ai de ce sa fii suparata..bebelic mare col lung..stai frumi in patut daca ti-e tare burta..sa-l mai tii in cuibusor

Shubulina bine ai revenit..pusici

astept in continuare vesti de la Dansez..maine ma uit pe youtube..sunt curioasa numai de cele doua perechi finalisti.
Tare asi vrea sa castige Adela Popescu

Tunde 28 sapatamaniSonia si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Ah, e cu totul altceva.
Nemaipomenit de frumos ce face omul asta. M-a impresionat tare. Inca ma uit.

Adam (22 mai 2008) si 34+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da, e nemaipomenit..m-a luat plansul... si noi atata ne stresam cu un copil, doi... el vrea sa faca viitor, zestre , facultate pt atatia...

ralu multam de site, l-am salvat, paote merg intr-o vizita cand creste puitn bebelusha noastra.

Tunde stai pe receptie, ca-ti povestim tot!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Am vazut si eu reportajul, ce sa zic JOS PALARIA!!! pt acest om
Nici nu stii cum e mai bine, eu am dpn 31.01.2011, si vreau sa spun ca la 29 sapt bebik era deja intoarsa, din cauza asta am si dureri inghinale...abia merg zici ca s baba, in afara de durere mi e ff frik, dr gineco mi a zis atunci ca daca vreau sa nasc la termen sa stau cuminte in pat
ieri dr de fam mi a zis ca nu ma apuca revelionul...deci max 35 sapt pt ca e intoarsa si cu capsorul ff jos..., si la fel cik sa stau in pat
Pai asta fac, stau in pat dar macar o mancare tre sa fac nu??
nu mai spun ca am muulte de cumparat, de spalat, de calcat....cine mi le face??
si nici nu stiu macar daca o sa nasc normal sau nu....
deci fetelor...stati linistite, faceti va treaba cat bebeii sunt cumintei, ca mai este timp sa se intoarca

31+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde momentan sunt stirile. au invitat toate perechile care au participat, au zis ce mai e nou la fiecare si cam atat. la 8.30 incepe finala. te tinem la curent

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

offf, cum pot fi atat de nedreptiti cu un asemenea om????????
mama lor de ignoranti, offf
mi au dat lacrimile

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lucia nu te lua dupa toti. si a mea e bine de tot infipta cu capu in jos. cand am mers aici la mine la eco, tanti asta s-a speriat, m-a si intrebat dc dr meu stie cat de jos e, k nu prea ma vede bine, si uite k am deja 3s de atunci si inca sunt ok. si sigur ma mai tine inca 3.cel putin. incearca doar sa faci mai usor toata treaba, sa iei mai multe pauze si dc simti k doare ceva, se intareste burtica sau obosesti, top in pat, baga si un no-spa si gata.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 29 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lucia - Doamne, rup forumu' azi!!! - doar pt ca e intoarsa ti-a zis tie dr. sa stai repaus ca nasti prematur??? Mai e altceva in afara de faptul ca e cu capul in jos? C anu inteleg...la mine e infipta bine in col, am intepaturi mari in ..., dr. mi-a zis sa nu le bag in seama ca-s normale, fara stat leguma in pat, la contractii nedureroase sa iau no-spa si sa intrerup un pic activitatea, dar doar putin...deci in nici un caz sa stau in pat, sa nu spal (tonele de) vase, gatit, jucat copil etc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput