Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 9

pogos spune:
pogos spune:
 Dienuta, mi se pare o abordare de bun simt. La noi sigur il decalota. Chiar zilele trecute mi-a povestit o prietena ca excat asa a patit cu baietelul ei si l-au decalotat apoi la cateva zile l-au decalotat iar....adica chinul pamantului. Sper sa se faca repede bine fara antibiotic si bine ca sunteti acolo. 
Laura, mami de  Ana Catinca (25.09.2006) si de
 Ana Catinca (25.09.2006) si de   Tudor Petru (22.07.2009)
 Tudor Petru (22.07.2009)
 "Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

lucialu spune:
lucialu spune:
 Pogos,hihi, noi am trecut de faza cu nu(temporar banuiesc).Zicea nini si dadea din cap ca nu. Macar acum ma aproba verbal Deci sa nu ma simt vinovata ca de-abia astept sa doarma toata lumea sa imi vad si eu de serial?
Deci sa nu ma simt vinovata ca de-abia astept sa doarma toata lumea sa imi vad si eu de serial? Felicitari Anei pt premiu! De mos efectiv, eu am primit in plus fata de sot un bat, iar pt amandoi ne-am luat doua vanturi japoneze(prajiturile)
 Felicitari Anei pt premiu! De mos efectiv, eu am primit in plus fata de sot un bat, iar pt amandoi ne-am luat doua vanturi japoneze(prajiturile) +inca doo cu cioco, salivez la ultimile
+inca doo cu cioco, salivez la ultimile
Dienutsa, si eu cand m-am interesat pt cineva la alte fete de baieti, tot asa am primit raspunsuri:NU decalotarii, imi imaginez prin ce treci insa , chiar dc nu am baiat. Sper din suflet sa scapati fara pastile antibiotic, insa ce nu inteleg, deh noi am fost la prima experienta cu antibioticele, de ce pastile? Noi am primit praf care trebuia preparat cu apa fix ca debridatul, apoi dat cu seringa.Sa se faca bine Albertutul
, chiar dc nu am baiat. Sper din suflet sa scapati fara pastile antibiotic, insa ce nu inteleg, deh noi am fost la prima experienta cu antibioticele, de ce pastile? Noi am primit praf care trebuia preparat cu apa fix ca debridatul, apoi dat cu seringa.Sa se faca bine Albertutul
Uof, clar tre sa merem la cumparaturi azi ca bate vantul in frigi, nici nu mai stiu ce sa fac de mancare. Mi-e pofta de salata orientala, nu am mai facut/mancat de la 1816...si de macaroane cu branza la cuptor, ca o mancat aia in serial aseara

Giova spune:
Giova spune:
 mama mia ce animatie pe aici. ar trebui strigat catalogul, poate asa apar si mamicile care citesc din umbra .
.
ce fericire pe mama cand i-am zis ca-i trimit copilul. Sotul pleaca duminica nu luni...nu cred ca reziste eu fara pui pana in 23dec. deja ma uit ce trenuri am spre Alba .
.
Bely nasoala patanie, bine ca nu sunt dintisorii definitivi si nu a fost mai grav.
Fain cu asa o nasa, sper sa fiu si eu asa pt. finutza care se va naste...la cat mi-am dorit o fetitza.
Lucialu ai dreptate...viscol de-a binelea. e buna prajitura aia?
tare de tot renul colindator si clopoteii de belea.
 si clopoteii de belea.
Pooh bine ai revenit. si noi asteptam zapada, cu toate ca nu au inca salopete/cizme...dar le rezolvam noi, numai sa apara.
Pogos doar daca esti strigata scrii? rusinica.
ma bucur ca sunt bine amandoi copiii, tare greu trebuie sa-ti fie cu amandoi acasa. marco e la gradi pana la ora 16 si tot nu am timp de nimic.
felicitari pt. locul 2. si pt. progresele lui Tudorel. mananca mai bine acum? inca il alaptezi?
Dienutza ma bucur ca a primit Albert un tratament mai light sa zicem. doamne ajuta sa-i treaca sa nu-l puna pe antibiotic pastile. 
 merg sa-mi intind hainele si sa le pregatesc mamaligutza cu branzica la pitici.
Maine dim. la 8:45 trebuie sa fim la bazin...mi-e groaza de ce nebunie va fii acolo. .
.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
 de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

lucialu spune:
lucialu spune:
 Giova, e din aluat nu sh de care frantuzesc, crema de vanilie si caramel cu nuca si cioco deasupra.
Mergeti si la Arieseni?
si eu tre sa-i iau pupei costum de cosmo si vreau cizme din alea, noi le spuneam pe vremuri mumbutzi, nu sh cum le zice acum, pt zapada sa fie protejata. Si sanie sper sa fie cazul. Pt costum vreau sa trec prin mall, poate are croccodillo ca asa a avut anul trecut si a fost excelenta!

pogos spune:
pogos spune:
 Da, giova, chiar rusinica  . Dar voi scrie mai des de-acum
. Dar voi scrie mai des de-acum 
E greu cu ei, mai ales ca Ana si trancane non stop. O intreb tot timpul daca nu o doare gura si imi raspunde bucuroasa ca nu o doare. Astalalt bombane si el in limba lui si te striga pana ii raspunzi. Deci numai trancaneala asta imi face capul varza, nu mai spun si restul 
Insa cand ii vad cum se joaca si cat se iubesc, nu mai pot de dragul lor.
Lucialu, dragut mosul vostru, cred ca e buna prajitura aia, dupa cum povestesti 
Poate Mos Craciun sa fie mai cu mintea intreaga la noi sa ne vada pe toti 4 si sa ne lase si noua ceve sub brad. 
Laura, mami de  Ana Catinca (25.09.2006) si de
 Ana Catinca (25.09.2006) si de   Tudor Petru (22.07.2009)
 Tudor Petru (22.07.2009)
 "Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

bely spune:
bely spune:
 Dienutza sanatate multa lui Albert, sa scapati doar cu unguent!
lucialu cred ca poate vota doar cine are cont pe faceebok, oricum noi va multumim pt voticele celor care ne-au votat si celor care n-au putut vota dar intentionau
giova sigur vei fi o nasa buna, cu siguranta o sa-i ajuti cu cat o sa poti si vei fi alaturi de finuta ta.

sara_amira09 spune:
sara_amira09 spune:
 salut fetele!noi suntem bolnavioare.Aseara mi-a facut temp 38.2 si i-a scazut cu nurofen, de dimineata la fel si am dat fuga la dr-ita ca stiam ca are program.Diagnostic- rosu in gat si herpangina.Ea nu tuseste nu are muci, doar febra.Mi-a dat antibiotic Ospamox si niste picaturi pt nasuc desi nu are muci.
S-a mai confruntat cineva pana acum cu herpangina?I-am dat ospamox pt ca mi-a fost frica sa nu faca temp seara ....offf
Asa greu e cand iei decizii din astea, si cand e si puiu bolnavior....
revin ...

flosideea spune:
flosideea spune:
 sara Ospamox nu este antibiotic?pai herpagina este o boala virala care nu se trateaza cu antibiotic.ca si raceala,trebuie lasata in voia ei,parca in vreo saptamana trece si trebuie manutele spalate mereu,nu se ia prin aer si cam asta`mi aduc aminte acum.

flosideea spune:
flosideea spune:
 Giova si eu citesc din umbra pt ca numai asta am ajuns sa fac.Si Denis e numai agatat de mine,doar in brate vrea,calc`ul mi`l opreste,e marait....nu stiu ce are.M`a terminat...dar ma umple de pupici si uit.
noi am fost sambata trecuta in Predeal la aniversarea nepotelului,care de 2 zile merge  ....si am facut 1 ora jumate din cauza zapezii...iar pt doritoarele de zapada,haideti la Bv.azi au fost 2 reprize de ninsoare asa cu fulgi mari ,asa ca zapada avem.fug la somn,poate scriu maine pana plec la socrii,ca taie porcul.vin cu sorici!!
....si am facut 1 ora jumate din cauza zapezii...iar pt doritoarele de zapada,haideti la Bv.azi au fost 2 reprize de ninsoare asa cu fulgi mari ,asa ca zapada avem.fug la somn,poate scriu maine pana plec la socrii,ca taie porcul.vin cu sorici!!

flosideea spune:
flosideea spune:
 Dienutza mi se pare o rezolvare mai acceptabila a problemei.sa speram ca va functiona si veti scapa repede.cum spuneau si fetele,aici clar se punea problema decalotarii...fortate si dureroase.
lucialu super tari filmuletele si tu sa stii ca ma binedispui ori de cate ori te citesc.in schimb,sa stii ca aseara am citit msjul tau cu praji si 

....am visat numai prajituri si la ora 03 n`am mai rezistat si`am devorat o cioco.
....am visat numai prajituri si la ora 03 n`am mai rezistat si`am devorat o cioco.
 Motana cum mai e cu varicela?noi cred c`o sa facem de sarbatori  .eu nu stiu daca am avut si acum au sora mea si nepotii.contact am avut sambata trecuta,pe 4 si 3 saptamani pica de Craciun.cu ce ai dat`o pe Daris?cum a rezistat?
.eu nu stiu daca am avut si acum au sora mea si nepotii.contact am avut sambata trecuta,pe 4 si 3 saptamani pica de Craciun.cu ce ai dat`o pe Daris?cum a rezistat?
inutsa  ca nu am intrat pt a`ti ura La multi ani,o fac acum,cu intarziere,dar zic sar`na pt tortulet.a fost delicios.eu habar n`am cum se face tiramisu,nu am fost niciodata curioasa sa incerc(e mai usor sa il iei din magazin
 ca nu am intrat pt a`ti ura La multi ani,o fac acum,cu intarziere,dar zic sar`na pt tortulet.a fost delicios.eu habar n`am cum se face tiramisu,nu am fost niciodata curioasa sa incerc(e mai usor sa il iei din magazin  ),dar poate`mi dai si mie reteta,ca daca ai zis ca se face usor....poate incerc de Craciun.
),dar poate`mi dai si mie reteta,ca daca ai zis ca se face usor....poate incerc de Craciun.
despre noi....are o saptamana de cand e infundat,marait si mamos,se trezeste mai nou la cel tarziu 7(azi la 6 fara 15),inca bebelusim,stim cum fac anumite animale,arata toate degetele(aratatorul e preferatul lui si degetul mic),e innebunit dupa soldatei cu cascaval si masline si....toata ziua se joaca,danseaza.cand am iesit sambata trecuta la zapada,ii era frica s`o atinga,insa apoi a luat la picior toata parcarea,unde era zapada necalcata,acolo era si el si mergea ca un pinguin asa... Mos Nicolae ne`a adus o masina de politie care are muzica(girofar),lumini,merge singura si i se deschid usile si asa ceva: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3783164 ,fructe,rontaieli si cam atat.acum ,Giova,sa stii ca ma tenteaza si pe mine jucaria aia de Craciun pt el...sa vad dac`o gasesc in Bv.
Mos Nicolae ne`a adus o masina de politie care are muzica(girofar),lumini,merge singura si i se deschid usile si asa ceva: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3783164 ,fructe,rontaieli si cam atat.acum ,Giova,sa stii ca ma tenteaza si pe mine jucaria aia de Craciun pt el...sa vad dac`o gasesc in Bv.
profit ca doarme si ma duc sa fc dus,sa pregatesc gentuta,ca la 13 vine sotu sa plecam la taiat de purcel...care la ora asta cred ca`i la parlit  .va pup si multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
.va pup si multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!