Zmeurici de iulie-august 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Hellou si de la noi!abia apuc sa scriu cateva randuri,de parca ar avea ziua 12 oreNoi suntem bine,asteptam sarbatarile sa ne odihnim un picA,si zapada,care nu mai vrea sa vina.....Timea era asa de fericita ca au cazut catva fulgusori,insa afara e fleasca,tare urat....Sanatate multa bolnaviorilor,tare urate sunt virozele astea de sezon.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Neata si de la noi
Giova, care fulguiala ca o fost viscol de viscol? Batea un vant turbat si ningea de clar iti venea sa te ascunzi in cel mai adanc cotlon. Nici nu-mi vine sa cred ca a fost la ce soare e acuma! Dc te consoleaza si eu am parul coafat la max de fii-mea.
Aseara am facut cartofi prajiti peste care am turnat mujdei, ca-i al meu racit si l-au nebunit masculii dimprejur de la munci cu usturoiul contra racelii. Sa va zic ca donsoara s-a autoservit cu spe feliute de cartofi una mai plina ca alta de mujdei si nici macar nu a clipit cand papacea? Asa ca fiind plina am sarit peste cereale.
Inutsa iti zic sincer pana nu inveti sa spui magicul NU, lucrurile sunt neclarificate, iar distanta nu tine mereu.Legat de lapte se pare ca i-a facut o impresie atat de yam incat a trebuit sa-l ascund, problema e ca il folosim dupa baie.
Noi avem 2 carucioare sport, pe unul l-am luat pt concediu. Nu mai folosim niciunul, pt ca nu mai vrem sa sedem, asa ca noi in brate si pe jos. In afara casei doarme doar in masina.
Bely, imi pare tare tare rau. De treaba cu dintii si mi-e mi-a tot fost frica si cand nu isi tinea capul bine si cadeape spate ii dadea una cu sete de ma durea pe mine.Bine macar ca nu sunt dintii definitivi, uof!Trebuia sa-i iei ceva de SF Nicalae cum o facut si Clara, tu stii, copilul sigur se bucura
Giova, am cumparat acu o sapt de la Trandafirul prajitura vant japonezAm cerut doua
Pooh, mi-era dor de voi
Mai da Pogos ce-o mai face? Si muuulte muulte alte fete, pe cuscra n-am mai vazut-o eheeeeee, nici numai stiu de cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Lucilau,ce face dr. Shepherd?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

lucialu sincer nici prin cap nu mi-a trecut sa-i fi luat ceva si sa fi sarbatorit traditia, dar un lucru e cert fata atsa primeste aproape saptamanal ceva, deci nu duce dorul cadourilor, nasa ei o bombardeaza cu haine si jucarii, deh si-a dorit fetita si cum are baiat acuma o acopera pe ea cu rochite si jucarii si tot ce tine de "roz". Cu asta m-am consolat si eu ca macar nu-s dintisorii definitivi desi mi-a fost(si imi este) teribil de greu sa accept ce i s-a intamplat.

Mamici ne dati si noua un like sau imi place depinde in ce limba aveti setat? va rog frumos. Am inscris-o pe Patri intr-un concurs si avem nevoie de like-ri si coment la pozica.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=172405266126225&set=o.165990350108393
va multumim pt sustinere!
prima data trebuie sa dati like pe site unde e inscris si abia apoi va lasa sa votati pozica noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Pooh, o saptamana nu i-am mai vazut, ca o fost cu raceala fetei, plus nervii cu CIC-ul. Acum sunt deja la seria 5, incerc sa vad cate 2 episoade. fac slalom intre pupa noaptea, comp si cartile luate, mai exact citesc anii magici. Mai sa stii ca imi place ca si chip mai mult de dr Sloan, magarul. fain serial
Bely, eu din cate stiu tre sa am cont pe facebook, ca am mai incercat eu si imi cereau cont. Dc nu trebe votez.
deci acum ascultam:http://www.youtube.com/watch?v=mB1PuesGGBc&NR=1&feature=fvwp
http://www.youtube.com/watch?v=8-GMqJdhvB8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wePMYM4av6Q&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1g2z84QsF3g&feature=related

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna mamici si pitici!
lucialu multumesc de intrebare. Suntem prin zona. Va citesc dar nu mai apuc sa mai si scriu. Am doi copii ca niste acumulatori incarcati la maxim. Se catara amandoi, se intarata amandoi la facut bocanele, stau toata ziua cu gura pe ei, stau dupa ei si strang tot timpul si cand ma intorc totul este la loc aruncat prin casa. Tudor are o pasiune pentru carti si le insira peste tot si le rasfoieste, dar bineinteles ca nu le mai strange decat cand are chef, ca mai face si din astea uneori. Le pune la loc si le aseaza el cu manutele lui alea mici si pufoase.
Ana merge la gradinita pana la pranz si apoi e toata ziua acasa. Am avut si o serbarica la gradinita cu trupa de dansuri de la ei si urmeaza sa avem si serbarea de Mos Craciun joia viitoare, a luat si premiul II pe gradinita la un concurs de desen. Uite asta facem noi.
In week-end de-abia astept sa ies la cumparaturi fara ei sa mai respir si eu. Zici ca merg in vacanta
Am urmarit si eu Grey's anatomy , tot pe vplay. Super serial. De-abia asteptam sa culc copiii seara sa ma uit la 2-3 episoade. Acum am ajuns la zi, adica la sezonul 7
A vazut ca sunt copilasi bolnaviori. Imi pare rau sa aud asta. Insanatosire grabnica!
Pe noi ne-a ferit Dumnezeu de boli si sper sa fie asa si de-acum incolo.
A venit si la noi Mos Nicolae, dar se pare ca mosul s-a cam sclerozat, ca a ramas cu cadouri doar pentru 2 persoane, el nu stie ca noi suntem 4 acum?!
Tudor creste frumos, e un nazdravan, a inceput sa spuna diverse cuvinte, ne intelegem f bine. De vreo 2 saptamani imi raspunde "NU" daca nu vrea sa faca ce-i spun, dar cu o fata asa senina..."DA" nu imi zice, doar da din cap daca e de acord . Alearga prin casa, danseaza de mama focului, are niste miscari de ramanem masca cand il vedem. Invata foarte multe lucruri de la sora-sa.
CAm astea despre noi, m-am intins ca o placinta.
Ies acum si mai revin, ma trage de maneca...nu-i place sa stau la calculator.
Va pup!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!
Eu sunt foarte suparata,Albert are ceva probleme la putzulica de aseara am observat ca are capul rosu,e umflat si ii curge puroi de acolo.Avem prog la pediatra acum la 2 sa vedem ca ne zice,sper sa nu fie nimic grav.Revin mai tz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Of Dienutza, imi pare rau!
Sunt curioasa ce ii face lui Albert, sau ce tratament ii da, ca la noi se stie care e procedura...decalotarea. Spun asta pt ca am mai auzit destule cazuri asemanatoare.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006) si de Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Am revenit de la pediatra,Pogos mi-a zis ca nu este ceva chiar atat de grav,s-a uitat cu atentie la putulica,ia scos putin puroi de acolo,mi-a zis sa-l spal bine cu ser si mi-a dat o crema cu antibiotic sa-i dau 8 zile si inca un sirop ptr durere,mititelu il ustura si nu poate sa faca nici pipi.Mi-a zis ca daca nu-i trece pana luni sa ne ducem iar si ii baga pe antibiotic pastile,sa speram ca nu o sa mai fie nevoie si sa-i treaca pana luni.

Mergi la inceput