Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 10

Giova spune:
Giova spune:
  fete!
 fete!
Azi noapte mi-a urlat Edi de vreo 23 ori, doar cu Oarjel s-a calmat...cred ca strapunge gingia si al 2-lea canin...
Numai bine merge la bunici, sa-l mai suporte si ei.
am venit si noi de la nebunia de concurs....cam slabut a mers Marco la crowl ala...nu stiu de ce l-a pus la stilul asta...obosea repede. In schimb M la bras a mers perfect.
Flosideea fgaina jucaria de la FP. bafat cu purcelul.
Lucialu sunt salopete de la Coccodrillo, dar mie mi s epare mult sa dau 3 mil. pe una, asa ca m-am scos cu una de 20 euro din C&A si care i-a cumparat-o cumnata de mosh Craciun. Acum cautam cizmulite...ce am vazut erau de la 150 lei in sus si iar sunt scumpe pt. cat umbla cu ele...asa ca mai caut.
Pogos vai ca asa vb. si Marco...nu-i mai tace guritza si imi face mie capul calendar.
sara_amira insanatosire grabnica.
Bely si eu am dat un like, am cont...Ioana Purdea.
Edi a adormit, dupa ce a papat supica cu 3 galusti marisoare...ce ma bucur ca a papat asa bine...dupa atatea zile de cura de slabire . supa ii place, poate ii vine pofta de mancare, daca schimba aerul...la Alba e mai tare decat la noi.
. supa ii place, poate ii vine pofta de mancare, daca schimba aerul...la Alba e mai tare decat la noi.
merg sa-l culc si pe Marco, la ora 15 avem intalnire la mall toata grupa de copii+parinti, asa ca trebuie sa-si faca somnul pana atunci. .
.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
 de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

lucialu spune:
lucialu spune:
 Giova, super ca papa Edisor!!!Personal am abandonat sa ma mai stresez cu papu' dupa citeala a doua carti cu autori diferiti. In ultima zice ca nu papa pt ca dau dintii ori au alte dureri, dc nu sunt bolnavi, ori dc au avut o zi mai agitata,ori au anxietati pe care tre sa si le rezolve singuri(nu putem sa le dibuim pe toate, imaginatia lucreaza la cote inalte) DAAAAAAAR si pt ca sunt ft ft ocupati cu explorarile si sa-si exerseze corpul ca sa obtina cat mai multa autonomie asa ca se realimenteaza din 3 inghitituri de mancare Si inainte incercam sa ma autocontrolez cu hranitul, acuma macar stiu una si buna:tre sa o las in pace,ii ofer- vrea bine, nu - mai astept.
 Si inainte incercam sa ma autocontrolez cu hranitul, acuma macar stiu una si buna:tre sa o las in pace,ii ofer- vrea bine, nu - mai astept. (chit ca faza ca mi-a slabit nu mi-a convenit deloc, dar parca incepe sa refaca niste taltabosei)
 (chit ca faza ca mi-a slabit nu mi-a convenit deloc, dar parca incepe sa refaca niste taltabosei)
Legat de croccodillo stiu ca sunt ft scumpi. La C& A cand am fost acu ceva timp
 La C& A cand am fost acu ceva timp nu  erau salopetele suficient de groase, asa ca nu am luat. Ma duc la Mall sa vad exact ce au, nu stiu dc mai ajung la C&A, ca al meu lucreaza in daci(platesc dr de autor
nu  erau salopetele suficient de groase, asa ca nu am luat. Ma duc la Mall sa vad exact ce au, nu stiu dc mai ajung la C&A, ca al meu lucreaza in daci(platesc dr de autor ), azi habar nu am cand ajunge acasa, par examplu. Ideal ar fi sa vad si la stramba si la dramba sa compar. Anul trecut avea salopeta de crocodil si era captusita si cu paturi ft groase in landou, cand reuseam sa o tinem, acum va fi doar cu salopeta, asa ca trebuie neaparat sa-i gasesc ft groasa la ce geruri uscate sunt de obicei la noi. Hai ca am facut pledoaria salopetei
 ), azi habar nu am cand ajunge acasa, par examplu. Ideal ar fi sa vad si la stramba si la dramba sa compar. Anul trecut avea salopeta de crocodil si era captusita si cu paturi ft groase in landou, cand reuseam sa o tinem, acum va fi doar cu salopeta, asa ca trebuie neaparat sa-i gasesc ft groasa la ce geruri uscate sunt de obicei la noi. Hai ca am facut pledoaria salopetei
Cu cizmele, nu ti-am zis, am fost la Melania si stupoare:toate preturile au crescut. Asa am inteles de ce trece mai putina lume pe acolo. Ghetele erau de la minim 70 de roni in conditiile in care in toamna la inceput i-am luat 2 perechi la pretul ala. I-am luat totusi o pereche de cizme erau adorabile si grosute, dar nu pt zapada. Pretul:155 de roni Mi-a fost totusi frica sa nu fie mai scumpe in oras, pt ca in vara in oras sandalele de la M erau la pretul asta. Si am o fixatie cu caciulile pt ea asa cum SJ Parker avea pt pantofi
Mi-a fost totusi frica sa nu fie mai scumpe in oras, pt ca in vara in oras sandalele de la M erau la pretul asta. Si am o fixatie cu caciulile pt ea asa cum SJ Parker avea pt pantofi Nu sunt nici destul de groase nici suficiente
Nu sunt nici destul de groase nici suficiente asa ca mai vreau
asa ca mai vreau
Flosideea, si a mea adora maslinele. Filmuletele sunt cantecele de-ale dansei preferite. Nu si renul sau vac ci-o fi ala cuclotocei porcosi. Nasol cu varicela, uoooooof! Sper sa fie usoarasi la voi. Tinem pumnii! Tiramisu e si unik mea prajitura care imi iasa
Tinem pumnii! Tiramisu e si unik mea prajitura care imi iasa si e mai faina decat de la cofe, ca ti-o faci dupa gust, ft usor, gasesti pe net retete cate vrei. Imi pare rau ca ti-am facut pofta.
 si e mai faina decat de la cofe, ca ti-o faci dupa gust, ft usor, gasesti pe net retete cate vrei. Imi pare rau ca ti-am facut pofta. Si eu am inghitit o cioco azinoapte la serial
 Si eu am inghitit o cioco azinoapte la serial Sorici si alte porcarii plus merdenele si alte chestii bune de "slabit" am ingerat in desantare gravida fiind, chiar in s5 mi-era pofta de sorici asa ca al meu a trebuit sa imi faca rost
 Sorici si alte porcarii plus merdenele si alte chestii bune de "slabit" am ingerat in desantare gravida fiind, chiar in s5 mi-era pofta de sorici asa ca al meu a trebuit sa imi faca rost Mmmmmmmmmm
Mmmmmmmmmm
Stiti ce-i mai place fii-mii? Colindele lui Hrusca, vine si se aseaza la mine in brate, isi lipeste capul de pieptul meu si asculta
Pogos ,bune vanturile japoneze dc erau romanesti cred ca erau pe baza de fasole cel mult
dc erau romanesti cred ca erau pe baza de fasole cel mult

(ce dilii, sa puna asa nume la o prajitura)
(ce dilii, sa puna asa nume la o prajitura)
Hai ca ma carabanesc. Va pupacim! WE frumos si zmeurele sanatoase!

pooh spune:
pooh spune:
 Bueyyyyyyyyyy,ieri ati vorbit de tiramisu,n-am zis nimic. ..azi iar aceeasi placa...asa ca bagati repede-repede o reteta care va iese 100%
..azi iar aceeasi placa...asa ca bagati repede-repede o reteta care va iese 100%

Si daca ma fac cat China,e vina voastra
Si daca ma fac cat China,e vina voastra
 Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

lucialu spune:
lucialu spune:
 Pooh, uite aici pe alese: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=110447&whichpage=1
 uite aici pe alese: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=110447&whichpage=1
eu o fac in genere cu fo 3 pachete de piscoturi, mai imi raman, pachet maaare si 3 cutii de branza mascarpone. Imi iasa o tava maaaare si ea
 si 3 cutii de branza mascarpone. Imi iasa o tava maaaare si ea si fac doar cu cafea naturala neindulcita. Insa m-au facut fetel de pe linkul dat curioasa sa incerc la cupa
si fac doar cu cafea naturala neindulcita. Insa m-au facut fetel de pe linkul dat curioasa sa incerc la cupa Orice varianta ai alege nu are cum sa nu iasa.
 Orice varianta ai alege nu are cum sa nu iasa.
Mai, mai scria in cartea pe care o citesc ca dc refuza sa pape(se intoarce in scaun, ne da peste maini) e si pt ca nu le dam voie sa se autoserveasca, felurile ce necesita lingurita(care se preling, curg)..suna oarecum a autodive. Eu i=am luat lingurita cu maner intors, as vrea sa incerc dar parca nu o vad inca pregatita. Mescheria e sa nu pui mult, ca sa murdareasca cat mai putin. Si sa fim Zen indiferent cum ii hranim E vreo zmeurica (,) care se serveste cu lingurita singurica?
 E vreo zmeurica (,) care se serveste cu lingurita singurica?

chance2008 spune:
chance2008 spune:
  si eu cu strigarea la catalog...
 si eu cu strigarea la catalog...
lucia.. uite aici, mostra de autoservire cu lingurita. adik cu linguritzele....da` nu prea era mancare pe jos.. maria se indeletnicea cu o plachie de te lingeai pe degete....http://www.youtube.com/user/gaiu270709?feature=mhum
daca incerci sa o hranesti tu, mai bine ramane flamanda...
pup mamici de zmeurici... pup si zmeuricile bolnavioare.. sa se faca repede, repede sanatoase...
noi.. crestem,,, si cei mari, si cei mai mici, inca nu avem colici cum a avut maria, dar ne cam doare burtik si luam picaturele.. dupa asta dormim ca printesele 2-3 ore, de poate mami sa dreaga casa dupa tzunami Maria..(care vine numai in vizita juma de zi, noaptea sta la bunica, unde este tratata regeste).
Zmeuricile voastre mai papa noaptea? Maria pap alapte la culcare(Milumil 1+), mai cere o tura pe la 3, si pe la 7... in total cam 600-700 ml. daca ii baga ceai sau apa se enerveaza si arunca bibe, se terzeste si sta treaza o ora, doua, uitandu-se la DODO(ne-a innebunit cu Trinitas TV, nimeni nu a invatat-o, are un cult pentru Doamne Doamne= DODO. Poate sa se uite si trei ore la slujbe.. la desene animate nu are rabdare nici 5 min)
Sunt haotica, dar ma iertati,da??
Va pup!

lucialu spune:
lucialu spune:
 Wow Chance, ce zmeurica indemanateca si independenta ai! Felicitari! Imi iau si eu inima in dinti, poate prefera asa si a mea
Felicitari! Imi iau si eu inima in dinti, poate prefera asa si a mea (numa sa manance,atat vreau
(numa sa manance,atat vreau )
 )
A mea se uita ca Maria ta la Barbie Rapunzel, dc ii pun zilnic nu se plictiseste. Multam de raspuns!
Azi m-am dat bine de tot pe forum, si zilele trecute cu CIC-ul, maine e duminica, dar de luni intentionez sa o las mai moale pentru ca vreau sa imi fac treaba in casa si toate pregatirile  pt sarbatori din timp si depinde mult de cat ma lasa fata, asa ca o raresc pe aici, oricum mi-am facut de cap
PS: la noi ninge ca in povesti si cred ca se va aseza. tufa!
tufa!

alinutza78 spune:
alinutza78 spune:
 Buna seara si de la noi...dupa mult timp
Cuscra raspund si eu la catalog ca sa nu ma treceti disparuta .
.
Am citit si eu capitolul asta si m-am mai updatat cu activitatile zmeurelelor...dulci toate...si mari .
.
Ca sa nu sun ca o placa stricata incerc sa fiu succinta: am avut 2 luni de cosmar, cu eruptii dentare (Eric are acum 16 dinti in gurita...deci pana la 2 ani mai rasuflam usurati, desi as face cate un roman pentru fiecare dinte in parte), enteroviroza, raceli, stomatita, etc. Eric doarme mai rau ca in primele luni de viata si in continuare bea cate 4-5 biberoane pe noapte, desi trezirile sunt in medie de 10-12 (avem si noi saptamana viitoare programare la psiholog ca suntem la limita).
Cresa....o parte pozitiva si una negativa bineinteles. Pozitiva..pentru ca Eric este un baietel sociabil, are un program de somn si papa (doar in timpul zilei din pacate) si in 2 luni a invatat o gramada de notiuni (ce mai...un baietel inteligent si curios ca maica"sa ). Negativa...pentru ca in ciuda tuturor tratamentelor naturiste, homeopate, alopate nu l-am putut feri de "imunizare" si a colectat de la cresa toti virusii posibili.
). Negativa...pentru ca in ciuda tuturor tratamentelor naturiste, homeopate, alopate nu l-am putut feri de "imunizare" si a colectat de la cresa toti virusii posibili.
Noi (adica moi si tat"su) incercam sa le impacam pe toate desi ne simtim ca si cum am face echilibristica pe o linie extrem de subtire: suntem extrem de ocupati cu joburile si alergam ca nebunii sa luam si copilul de la cresa la o ora rezonabila si sa ne ocupam de el exclusiv pana adoarme seara. Dupa ce adoarme continuam cu munca. Eu mai fac si niste cursuri intre timp, ma mai pregatesc si de un examen (sau 2 daca ma tine Dumnezeu intreaga la minte)...si sunt extrem, extrem...si infinit...de obosita ...dar asta e.
...dar asta e.
Va admir nespus pe cele care se ocupa exclusiv de copil si o fac cu atata dedicare si vocatie....eu din pacate ma aflu intr-o postura ingrata...cand sunt cu Eric visez ca dorm sau ca rezolv problemele din proiectele in care sunt implicata...iar cand sunt la job ma gandesc permanent la strumf si mi-e un dor imens.
"sincer...acesta a fost si unul dintre motivele pentru care nu am mai intrat pe DC...ma simteam ca si cum nu absolvisem cursul de mama ". Insa citind in seara asta mesajele voastre (cel putin ale tale cuscra ma binedispun mereu....pupa noruta din partea mea si transmite-i ca Eric i-a ramas fidel
". Insa citind in seara asta mesajele voastre (cel putin ale tale cuscra ma binedispun mereu....pupa noruta din partea mea si transmite-i ca Eric i-a ramas fidel ) mi-am dat seama ca m-am privat de cateva momente binemeritate de relaxare.
) mi-am dat seama ca m-am privat de cateva momente binemeritate de relaxare.
Va pup pe toate si multa sanatate zmeuricilor
Sper sa intru mai des

lucialu spune:
lucialu spune:
 Cuscraaaaaaaaaaa!!!
 Clar tre sa va strigam mai des
Clar tre sa va strigam mai des
In primul rand, eu azi dau de baut dragi mamici de zmeurici. Pentru ca azi se implinesc fix 2 ani de cand am aflat ca sunt insarcinata cu zmeurica mea.(bine, eu credeam ca voi avea un zmeuroi mai exact doi, dupa val BHCG) Pe la ora asta eram varata in BHCG-ri si telefoane si mesaje de la fetele mele dragi de la aspirante. Azinoapte am retrait tot, pt ca si acum 2 ani eu nu reuseam sa adorm, asteptam sa vad dc se vor pata chiloteii au ba. Si asa am ajuns sa citesc mesaje frumoase cu urari de la aspirantele de atunci, pentru mine si primele postari la odisee, unde fete pe care le cunoasteam deja, unele dragi sufletului meu, toate disperate dupa simptome
 mai exact doi, dupa val BHCG) Pe la ora asta eram varata in BHCG-ri si telefoane si mesaje de la fetele mele dragi de la aspirante. Azinoapte am retrait tot, pt ca si acum 2 ani eu nu reuseam sa adorm, asteptam sa vad dc se vor pata chiloteii au ba. Si asa am ajuns sa citesc mesaje frumoase cu urari de la aspirantele de atunci, pentru mine si primele postari la odisee, unde fete pe care le cunoasteam deja, unele dragi sufletului meu, toate disperate dupa simptome , eu ii ceream greturi Elenadei(ea deja dadea la rate la greu), al meu dorea sa se convinga ecografic dc asteptam 2, Alinutzei cuscra nu-i dadeau valorile Beta si dorea sa-si anuleze placarile in vacanta, Moniland intreba de culoarea urmelor de pe chilotei
, eu ii ceream greturi Elenadei(ea deja dadea la rate la greu), al meu dorea sa se convinga ecografic dc asteptam 2, Alinutzei cuscra nu-i dadeau valorile Beta si dorea sa-si anuleze placarile in vacanta, Moniland intreba de culoarea urmelor de pe chilotei

Asa ca fetele, va invit la o gura de samponie virtuala si sa ne traiasca zmeurelele, sa fie sanatoase si noua sa ne de-a Dumnezeu zile si sanatate sa le putem creste frumos!
si sa ne traiasca zmeurelele, sa fie sanatoase si noua sa ne de-a Dumnezeu zile si sanatate sa le putem creste frumos!
Alinutza , vai de fundul vostru.  Insa tu nu ar trebui sa-ti faci nici reprosuri si tu nu ai voie sa spui ca esti o mama ratata pentru ca ai fost una dintre MAMELE cele mai extraordinar de grijulii, preocupata intens pt puiul ei si munceai si atunci de iti sareau capacele si mai apoi  sa-i dai lapte de la tine cat ai tras. Esti o doamna, ca de obicei, si imi pare nespus de rau ca nu poti face si tu ceea ce inima ta clar ar vrea sa faca, asta e viata si eu una inteleg(dc nu bati fierul cand e cald...), sunt convinsa ca dc Ericelul nu ar fi fost compatibil cu cresa si l-ai fi simtit vreo secunda nefericit ai fi ramas langa el.
 Insa tu nu ar trebui sa-ti faci nici reprosuri si tu nu ai voie sa spui ca esti o mama ratata pentru ca ai fost una dintre MAMELE cele mai extraordinar de grijulii, preocupata intens pt puiul ei si munceai si atunci de iti sareau capacele si mai apoi  sa-i dai lapte de la tine cat ai tras. Esti o doamna, ca de obicei, si imi pare nespus de rau ca nu poti face si tu ceea ce inima ta clar ar vrea sa faca, asta e viata si eu una inteleg(dc nu bati fierul cand e cald...), sunt convinsa ca dc Ericelul nu ar fi fost compatibil cu cresa si l-ai fi simtit vreo secunda nefericit ai fi ramas langa el. Asa imi vine sa te ciufulesc ca nu ai mai scris
Asa imi vine sa te ciufulesc ca nu ai mai scris Ma bucur muuult si dc iti face bine, mai intra pe aici, macar cu un mesaj scurt.
 Ma bucur muuult si dc iti face bine, mai intra pe aici, macar cu un mesaj scurt.
Va pupam si si noi suntem fidele si muuuulta sanatate Ericelului, saracu'. Stie sa danseze? Vezi ca-l ia pupa la tzupatzupa ca e nebunita dupa muzica si dans si n-are gusturi rele in materie, chiar deloc.
 si n-are gusturi rele in materie, chiar deloc. tufa!
tufa!
m-am tampit, zici ca sunt chinezoaica si nu situ roamneste:in loc de compatibil scrisesem competent

Giova spune:
Giova spune:

Baietii mei sunt in drum spre Alba. Doamne ajuta sa ajunga cu bine....
Ieri a nins la noi. si ne-am trezit sa mergem in vizita la fini si cine a condus? MOI. Nu stiam de ce zice Clau s ao las mai incet...la o intersectie am vazut...incercam sa franez...noroc cu ABS-ul dar tare m-am speriat. Bine ca eram cu masina lui....acum sa vedem cum ma descurc cu a mea.
Si ai mei copii sunt raciti, cu SN, Marco si cu tuse. Maine nu va merge la inot...sper sa-si revina pana la serbare...el i-a dat si lui Edi. Deocamdata le dau la amandoi oscillo si Marco mai ia si Stodal.
Ieri la pranz avea si gingia de la cel de-al doilea canin sparta . acum ii asteptam sa creasca si sa mai ia o pauza, sa avem si noi sarbatori linistite.
. acum ii asteptam sa creasca si sa mai ia o pauza, sa avem si noi sarbatori linistite.
Lucialu cu salopetele ce sa zic...anul trecut stateau numai in carucior si nu s emiscau...anul asta sunt mai mult pe jos...si daca sunt foarte groaase se misca greu de tot....sau nu s epot misca. o spun din experienta. Marco nu mi-a racit never din cauza salopetei si avea pe dedesubt o pereche de strampi si o bluza.
Nasol cu papucii de la Melania...mie imi trebuiau o pereche de ghete tip "clujana". cizme pt. zapada stiu ca nu au acolo. deocamdata ii vin bocanceii de la Bata a lui marco si inca o pereche imblaniti. mai vedem in ianuarie cum stam. cizmele sunt primordiale.
Edi a papat numai supa, la fel si azi...asta ii place...oricum nu ma mai stresez...are 2 canini pocniti...asta e cauza...recupereaza el pe urma.
Alinutza ma bucur ca ai scris. ma bucur ca Eric e ok cu cresa, imi pare rau ca a colectat fel de fel de virusi de acolo.
Nu trebuie sa zici ca nu faci fatza la cap. asta....esti chiar de admirat...cat muncesti si mai ai si un copil care nu doarme cum trebuie noptile. eu sincer nu as rezista, asa ca esti de admirat doamna.
Pooh de nu recunosteam copiii in pozele de pe facebook nu te adaugat in lista. nu stiam cine esti .
.
Chance eu nu-i mai dau lapte noaptea, stomacul trebuie sa se odihneasca...mai bea putin ceai, dar nu intotdeauna.
super tare Maria . ai fetitza mare deja...ce frumos papa cu linguritza. Edi e pasionat de furculita, numai cu aia vrea sa pape, isi pune singur mancarica in ea.
. ai fetitza mare deja...ce frumos papa cu linguritza. Edi e pasionat de furculita, numai cu aia vrea sa pape, isi pune singur mancarica in ea.
s-a trezit Marco si i-am promis ca-l duc la Mc sa luam jucaria. asa ca musai sa merg...nu am niciun chef. si pe maine.
 si pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
 de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

andreea_1979 spune:
andreea_1979 spune:
 Buna ziua la toate fetele ! Noi care mai zilele trecute ne dadeam mari ca nu suntem racite , acum suntem raciti toti din familie , bineinteles ca am luat de la Laura , care nu stiu cum a reusit sa raceasca atat de rau , cu febra si tot tacamul . Suntem e amoxicilina , panadol si eurespal , dar inca tusim rau si ne curge nasucul  . Partea cea mai proasta este ca nici eu nu mai pot de gat si ma simt de parca nu am putere sa fac doi pasi , dar trece , asta este !
. Partea cea mai proasta este ca nici eu nu mai pot de gat si ma simt de parca nu am putere sa fac doi pasi , dar trece , asta este !
Nu stiu ce sa-i mai fac de mancare , caci incepuse si ea sa manance , dar de cand cu raceala asta , facem iar greva foamei ( astazi a mai mancat si ea putin ).
Fete , cand aveti timp mai scrieti si voi retete pentru sarbatori pe contul comun .  toata tufa
toata tufa 
Postam si noi cele mai recente pozici
http://family.webshots.com/album/579297135GgLDVX
Mami de pui racit Laura Maria ( 16.07.2009)