Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
uliiasi spune:
Buna, mamici de zmeurici!
Mult sanatate puiutilor bolnaviori!!!
La multi ani sarbatoritilor de azi! 

Se pare ca au fost zmeuricile cuminti anul asta, n-a lipsit de la nimeni.
A venit si la noi, of course, cu o jucarioara pt baita, sosetele si fructe, David a fost mai entuziasmat de portocala(pe care o pusesem mai mult ca sa dea culoare) decat orice altceva.
Noi plecam sambata(sper) la Piatra, abia astept, vine si sora mea cu bebita mica, abia astept s-o cunosc. In rest, astept sa vad ce hotaraste iubitul nostru guvern, ca nu m-am hotarat inca, dar ma pregatesc psihic pentru intoarcerea la servici. Din februarie ne mutam in sfarsit din apartametnul asta ca vai de el, facem schimb cu matusa mea, ne mutam in ap ei care e in acelasi bloc cu un etaj mai jos, pe partea fara soare(iupiei) si ea se muta in Piatra in ap nostru. Sper sa ne adaptam si sa mearga bine schimbul, macar pt o perioada. Nu vom mai plati chirie, si banii pe chirie se vor duce probabil pe cresa/bona(prefer cresa de o mie de ori). Dar...deocamdata sa ne bucuram de sarbatori.
theea, Doamne prin ce-ai trecut, ce sperietura mare, asa as fi reactioant si eu....ce bine ca a trecut cu bine. 
lucialu, salina e buna, acum nu mai stiu exact varsta de la care e recomandabil sa mergi. La Praid parca scria 3 ani...am vorbit chiar cu pediatra atunci si mi-a zis ca daca merg cu David sa nu-l tin mai mult de jumatate de ora.
Va pup pe toate, ma duc sa spal niste vase ca se poate trezi juniorul in orice moment. 
Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze
anemona27 spune:
Eu am fost la Praid cu Alex cand avea 3 luni,am intrebat-o pe doctora lui si a zis ca nu are ce-i face rau,a dormit copilul cat am vizitat salina vreo ora sau doau.
Nu recomand nimanui care are copil mic sa mearga la Praid,noi stiam ca se intra cu autobuzul,deci am luat caruciorul,ajunsi la fata locului ne-am confruntat cu cateva sute de trepte de coborat si urcat,eu cu Alex in brate,sotul cu carutul,am crezut ca-mi sare inima din piept de oboseala.
http://family.webshots.com/photo/2420187410105130975joPnUr
mami fericita de baietel Alex
lucialu spune:
Multam de raspunsuri!
deci o intreb si eu pe dr sa fiu sigura, ca eu m-as duce la una artificiala, de suprafata. Wow Anemona pai ati avut de batut la scaaari, ca stiu ca am fost si eu acolo. Pai practic voi nu i-ati facut cura lui bb ca ati vizitat o singura data. Mama ce silueta ai, ma ia cu lesin. Felicitari!si zi reteta![]()
Giova e innebunita dupa desene Barbie Rapunzel, Mikey's playhouse, str Sesame,Thomas, muuuulte altele, toate instructive sau cel putin frumoase, non violente. S-a uitat la Home Alone, si l-a vazut pe Pesci cand i-a lut foc capul si a aterizat cu chelia arsa in zapada si pupa a zis:o-o
are expresia asta cand se intampla ceva, scapa ceva pe jos sau cade,etc. Tincker bell a vazut-o impreuna cu taica-sau
de-asta i-am luat papusa si trenuletul Thomas misca, face zgomot, vorbeste(in engeleza). Dc era dupa taica-sau ii lua kit complet de joaca Thomas, si i-am spus ca avem fetita nu baietel.Si a stiut sa-l ia pe Thomas -thomas sa zic asa, dintre toate trenuletele de pe raft![]()
Pai cresc incet dintucii, cred ca cel mai repede la pupa i-au crescut incisivii centrali, restul pe etape, pana coborau cate-un pic, ana spargeau de tot, pana ieseau de tot...mi-e groaza si mie, de-abia astept sa fim cu ei afara si sao duc la dentist, ca cica e un gel de dat, nu sh protectie si dupa facem si la aia definitivi.Super pozicile cu cavalerii, si la cravata si la pijamale![]()
Uliasii, la ce cresa il dati? Bine ca va gasiti linistea si voi cu locuinta. Mda, naspa, ca nenea Base vrea totusi sa taie, dar eu cred ca noi scapam, cele care suntem deja in CIC...vai si amar de ceilalti copii si mame.
pe contul comun e Vladut?
fiimea mi-a facut iar figuri la mancare, drept pt care nici nu i-am mai dat, a venit singura apoi sa=i dau![]()
lucialu spune:
PS:am citit ce am scris mai sus, dar lasa asa
deci nu Giova e innebunita dupa Rapunzel and co, fii-mea, eu ii scriam Giovei. Nah, Giova, eu ti-am stricat reputatia, eu ti-o repar![]()
Giova spune:
eu simt ca iau foc
.
Edi nu a mai mancat de la ora 10 azi dimineata. la pranz 3 linguritze de tocana de vitel cu cartofi., si 50 ml de lapte.
am plecat in oras, la intoarcere, la ora 5 mi-a mancat 3 guri dintr-o banana, o guritza de biscuite si un danonino la 100gr. altceva nu vrea...nu stiu ce sa-i mai dau ca sa manance. si marait cat cuprinde.
Marco e la un coleg de grupa, asa ca Edi se plictiseste si ma freaca de o ora
.
Lucialu eu am inteles ce ai vrut sa scri. Multumim de aprecieri.
Anemona nici mie nu-mi plac jucariile zgomotoase. le uram cand primea marco asa ceva.
Uliiasi sa inteleg ca ramaneti in Bucuresti. super ca scapati de chirie, la fix va prind banii aia.
gata pauza, merg sa ma joc cu el, ca sa nu o iau razna.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
yuppy! a vennit sotul si l-a luat cu el la o plimbare
.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
ramanem in cic platit, cine doreste, pana la 2 ani
din pacate pt viitoarele mamici doar 1 an platit. niste nenorociti!
inutsa spune:
Elou!
Din cate vad toata lumea a fost cumintica si a primit cadouri de la Mos
. Si noi am fost cadorisite de Mos, Bia a dat iama in ghetutele tuturor, nu s-a limitat la ale ei 
Va multumesc de urari, mi-au mers la suflet
. Oaspetii surpriza care i-am avut au fost f incantati de tiramisu, au cerut "bis"; m-am conformat si a doua zi am intors vizita ca alt tort in mana, care a fost halit la fel de repede
Am admirat pozele zmeuricilor si mamicilor dienutza, cornelia, giova, sara, toti niste frumosi si maaaaari
.
blanca sa stii ca noua ne-a ajutat si aerosolul cu ser fiziologic, eventual mai puneam picaturi de menta sau ulei "raceala si gripa". Acu nu-s medic ca sa ma pronunt care e mai rau: antibiotice vs cortizon. Oricat ne-am strofoca noi ca nu vrem aia sau ailalta, sunt si situatii limita in care nu avem de ales
Sa ii treaca repede Evei!
noce nordica, deci?
Reteta de tiramisu nu e vegetariana, caci are oua si mascarpone. , dar daca te intereseaza, let me know
Btw, am facut si eu bombonelele alea din seminte si fructe uscate, mama ce bune sunt si, vba ta, 100% sanatoase. Bia le papa cu mare placere. De unde gasesti toate retetele astea f bune?
theea uf, in momente din astea numai mama sa nu fii! Bine ca amica ta a preluat initiativa si a ajutat fata
lucialu si voi cu accidente... Bravo pupei ca a inceput sa pape iar.
Si eu am auzit doar pareri bune despre saline. Stiu ca exista si aparat salin, si e doar 120 lei. Il pui in casa si purifica aerul , sau ceva de genul asta. O sa luam si noi, daca ni-l recomanda alergoloaga.
Nb!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
inutsa spune:
uitasem...
giova jucaria pe care o vrei am vazut-o in catalog carrefour, la 70 lei
uite catalogul carrf pt iasi http://carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=001 , vezi pag 14. dar in catalogul valabil pt arad http://carrefour.ro/index.php?pg=vcatalog&catalog=002 nu am vazut jucaria ![]()
Inesa, fericita
inutsa spune:
acu ma gandesc sa ii iau jucaria aia Biei. oare nu e ... baieteasca? altceva nush ce i-as lua, avion cu multe activitati are, carucior de lemn cu figuri are, calut-balansoar are...
Inesa, fericita