Zmeurici de iulie-august 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Inutsa La Multi Ani !!!!

Cornelia frumoasa familie ai

Giova pupam pe Marco sa ii treaca repede .

Pt noi ieri a fost o zi neagra si sper sa nu mai avem parte de asa ceva niciodata.Am fost cu fata la o amica de a mea care are o fetita de 2ani jumate .S-au jucat ele un pic dar bineinteles ca amandoua voiau aceleasi lucruri si nu stiu ce s-a intamplat cea mare a impins-o pe Alessia sau s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de marginea unei masute. Eram langa ea doar am luat-o in brate a inceput sa planga dar dupa un min a ramas fara aer ,nu a mai putut respira ,era maole .Eu am intrat in panica si nu am stiut ce sa fac eu urlam ca imi moare fata si altceva nu am putut sa fac.Am avut mare noroc cu prietena mea care mi-a luat fata din mana si i-a facut respiratie gura la gura si incetul si-a revenit.Eu intre timp am sunat salvarea care a venit destul de repede dar fata isi revenise deja.Mi-au zis ca e o lovitura minora iar cand i-am intrebat de ce i s-a oprit respiratia mi-au zis ca din cauza socului probabil siea fiind racita mucusul din gat i-a ingreunat respiratia.Iar ca tacamul sa fie complet dupa ce am ajuns acasa inainte sa o bag in pat ii asezam jucariile la locul lor si ea se impiedica si cade iar si isi prinde manuta la usa de la camara ,alte plansete pe ea alta criza la mine
Off fetelor trebuia sa ma descarc scuze

In rest si noi suntem pe antibiotic cu tuse si tot tacamul dar sper sa treaca ca deja sunt satula

Pupam toti bolnaviorii

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna si de la noi,

N-am mai trecut pe aici de o vreme dar cu piticul in forma maxima si cu activitatile de pe linga casa, trece ziua imediat.

INUTSA - La Multi Ani cu multa sanatate si bucurii si tot ce iti doresti.

NOCE - daca vrei sa faci tiramisu, iti dau o reteta excelenta. Eu fac tiramisu in fiecare an de Ziua Recunostintei si familia mea americana se linge pe degete pur si simplu.:) Eu nu prea le am cu gatitul si dulciurile, insa prajiturica asta imi iese fenomenal de bine. Nu e insa pentru copii caci are cafea in compozitie.

CORNELIA - sunteti asa de draguti. Mi-au placut cel mai mult pozele in care erau toti cei 3 copiii in pat si cred ca diminetile de weekend sunt minunate cind vin toti piticii in vizita la voi in dormitor. Eu vreau sa mai am un copil, iar soata mai vrea 2, iar eu ii zic pe al 3lea sa-l faca el, insa undeva, in adincul sufletului de fapt si eu vreau 3. Sa vedem. Stiu ca, in special cind sunt mici, e destul de greu, insa cind devin mai maricei, e o placere sa te uiti la ei si sa vezi lumea prin ochiii lor.

Asa, sa va mai povestesc despre noi. Am fost la controlul de 15 luni si Bryce e lung de 82,6 cm si cintareste 10,3 kg. In rest, toate bune si frumoase, i-am refacut doua dintre vaccinuri, mai facem 2 la 18 luni, raminind ca ROR-ul si varicela sa le aminam pina intra in colectivitate, adica undeva pe la 3 ani. Totul a decurs normal, nu a facut temperatura, nici un efect secundar, nimic.
Week-endul asta l-am trimis la bunici ca sa putem sa facem niste cumparaturi de Craciun ca e mai greu cu el, caci pur si simplu nu mai are stare, nu prea mai sta in carut, vrea sa mearga si sa alerge si sa se joace. Si cum familia noastra e compusa din 10 membrii, fiecare primind cam 3,4 cadouri, va dati seama ca trebuie sa cumparam in medie cam 40 de cadouri. Deci, simbata am petrecut ziua prin magazine, cumparind cadouri. Da' a fost bine ca am cam acoperit pe toata lumea, au mai ramas 2-3 cadouri pe ici pe colo, da' alea le putem gasi si cind iesim cu pruncul in oras. Vineri seara m-a scos si soata la o cina romantica in Beverly Hills, a fost demential. Asa ca, prin urmare, am hotarit ca o data pe luna sa-l lasam pe Bryce cu bunicii ca sa mai avem si noi un pic de respiro si sa ne incarcam bateriile.
Saptamina care vine o sa impodobim si noi casa si pomul de Craciun iar in seara asta, chiar daca aici nu se sarbatoreste, o sa le pun cadouri in papuci soatei si copilului.
Cam asta, pe scurt, cu noi. Va doresc un Mos Nicolae plin de cadouri si voie buna iar celor ce-si serbeaza numele le urez un mare si calduros "La Multi Ani".

Va pupam dulce,
Clara si Bryce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

blanca sa ii treaca repede Evei! Dr suspecta vreo infectie de a bagat antibiotic? Noi am tratat una din pneumonii [de, am avut destule] doar cu Dexa in aerosol si injectabil. Aerosol nu ti-a dat? Sau o fi Aerius asta, ca nu am auzit de el. Dr mi-a recomandat dupa pneumo sa fiu mai atenta vreo 2 sapt in sensul sa nu iesim mult pe afara caci inca mai e sensibil organismul si ia repede alt virus

[Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Inutsa, pneumonia se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii de aceea de cele mai multe ori se recomanda antibiotic. La noi a fost cazul.
Aerosolii sunt recomandati mai ales in bronsolite, din cate stiu eu..si ajuta la subtierea si eliminarea secretiilor.

Acum nu stiu daca e corect ce zic insa stiu ca solutiile pentru aerosol contin cortizoni sau adrenalina iar serul fiziologic e cam apa de ploaie..

Sper sa scapam repede si sa nu mai luam medicatie mult timp....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

La noi mosu' Nicolae a venit deja...destul de incarcat zic eu, cu o sanie,un calut de plus mare bun de calarit pe covor, setul de jucarii de baie, jucaria de cuie-lemn de batut cu ciocanul, un telefon mobil de jucarie, o pijamaluta...mda..cam mult ..parca aducea doar dulciuri nu????!!!???

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Am intrat asa tarziu la ceas de noapte sa va spun ca a venit mosu' la Sara deci a fost cuminte!
Am impodobit si bradu, e f incantata!
La multi ani celor ce isi serbeaza azi ziua numelui!
La multi ani Inutsa!
Va las cateva poze si vb maine sa va zic reactia!o noapte linistita!
http://family.webshots.com/photo/2942272560105513784iNDsPl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Si la noi a venit mosu
in primul rand La Multi Ani Inutsa! sa fii santoasa si la punga groasa!
Da mai, e cu nasucul peste tot si in special focusata pe mine
Noua ne-a adus mosu bete si bastoaneca asta e clasica. Am "umplut-o" de DVD uri cu desene cu Mickey prietenul ei+ ursuletul Winnie, o papusa spiridusa tinker bell plus Thomas pe care si l-a insusit singurica din raft(oricum ii luam ca ii plac mult desenele).Din pacate cu okii dupa cadouri, ea in brate la tati cerea cand una cand alta, si a muscat din ambalajul de la o jucarie si s-a belit la gingie. Mi-a plans de n-a fost chip sa mai ramanem asa ca am urcat in masina si acasa. Poanta e ca n-am stiut de ce plange, intuiam o durere, doar tarziu am vazut sangele. I-am spus si Tatal nostru ca am crezut-o deocheata(nu stiu descantecul adevarat). Acum e bine, nu a prea papat azi...sper sa fie maine o zi mai buna. Dar a mancat primul ou dupa o saptamana de refuz constant Deja sta mai bine cu tusea si mucii, s-au rarit perioadele si la tuse si scos muci.
Si sunt fericita ca i-am gasit Branza pe care sa o placa, chiar si bolnaviara a fost prima pe care a acceptat sa o pape:de casa fagaras de la covalact. Am incercat si alta cu denumirea de fagaras plus mai multe feluri de branzica dulce, de casa. Mai mananca asa cas si mozzarella, dar nu se da in vant. Sper sa-i treaca repede boala asta ca mi-o slabit in ultimul hal, nu era grasumica nici inainte, dar acum e prea de tot. Dar ea e vesela, un pui mic si fericit.
Deci intrebasem ceva: ce parere aveti despre saline? chiar mi-ar prinde bine sa mai aud pareri
Sarbatori fericite tufa, mosu sa va umple ghetutele cu ce vor inimioarele voastre sa fie bucurate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

celor care poarta numele de Nicolae/ Nicoleta si derivate ale acestora!

Noi ieri am mers in centru, 0 grade...Marco dardaia de frig (desi era bine imbracat), Edi nu avea nimic, doar ca la inceput s-a inecat cu aerul rece. am dat o tura de piata, ne-am racorit putin, ne-am incalzit la un pahar de vin fiert, am luat pe ascunse 2 bete si am venit spre casa.
Copiii au intrat la baita, timp in care am pregatit darurile de mosh.
la noi vine in ajun, de mica fiind asa venea, asa ca am respectat traditia. papuceii i-am pus in geam, am lasat roleta trasa si geamul intredeschis sa-l ajutam pe mosh sa intre.
Marco a fost incantat de pasarea aia dinozaur. Edi a fost mai incantat de haribo lui Marco si de bete...pe a lui a rupt-o urgent. In rest nu l-a interesat nimic.
Sper sa revin cu poze mai tarziu si sa va citesc.
si o zi frumoasa.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

mi-a adormit piciul, doar e treaz de la 7:30.

Am vazut la tv jucaria asta si tare ne mananca sa o comandam piciului:
http://www.erfi.ro/pick-n-pop.html
azi dau o tura prin magazine, sa vedem poate este pe la noi, daca nu, o comand de pe site. oricum, la noi e mai ieftina decat pe amazon...chiar nu-mi vine a crede, dar e adevarat.

asa.....
Cornelia am vazut pozele. doamne ce mare este Maria, parca e cea mai inalta fetitza din clasa. ai niste pui frumosi foc, Vladimir o minunatie de baietel smecherel. Sunteti o familie tare frumoasa!
sa va traiasca micul crestin, frumoasa petrecere!
Anemona super ca ati facut bradutul. eu am fost sa-mi reinoiesc asig. de ap. si era brad facut acolo. Edi a tras de instalatie, globuri....noi nu mai facem, mergem in Alba de sarbatori, mi-e si groaza cum va smotoci brazii pe acolo Edi.
Bogat mosh a avut si Alex. s-a bucurat de cadouri?
Theea of draga de tine...te cred ca te-ai speriat. Bine ca a avut initiativa prietena ta si a actionat rapid. si ai mei cand mai cad, sau se lovesc...nu respira pt. cateva secunde...se fac mov de-a dreptul, dar isi revin imediat. Si eu ma panichez...macar la marco ii spun sa se calmeze si sa respire incet, dar la edi ce sa-i zic?
Insanatosire grabnica si sa scapati de toate belele!
Clara ce frumos...l-am vazut pe Bryce la bunici, ii prieste acolo. ce familie numeroasa are sotul tau...e fain asa cand se aduna toti. am vazut si pozele de ziua recunostintei puse de soacra ta. exact ca in filme, ce mai! Bryce este cel mai mic si in centrul atentiei, adorat de toti.
Blanca bogat mos a avut Eva. s-a bucurat de jucarii?
Aerosoli se pot face si doar cu ser si acc si doar serul face minuni, cand nu e asa grava situatia.
Sara_amira vad ca ati pus toti papuceii sa vina moshul la pitica. dar ea unde era? v-ati pozat voi in schimb.
Lucialu mama mia ce de DVd-uri a primit pupa. Noi ne-am cam scos cu alea lui Marco, are peste 80...sper sa mai reziste pana sa le vada si Edi, caci acum nu e atras de niciunul.
Draga de ea...s-a lovit nu gluma.
saline nu stiu ce sa zic...numai pareri bune am auzit, acum noi nu le-am incercat. sunt in Tm vreo 3 parca, artificiale.

Noi tot in acelasi stadiu suntem cu dintisorii. Gingia a creapat acum cateva zile si tot asa este...nu a iesit mai mult nici incisivul, nici caninul.
Bine ca e ok noaptea, ziua trece cumva.
azi noapte mi-a picat din pat...saracul...am vazut ca s-a lovit la buza de sus.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

poze, de aici in jos:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2010-12-04/19:32:26

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICOLAILOR !

Giova la noi mosul a venit azinoapte,a fost incantat Alex de jucariile aduse,mai ales de un funny bear lasat de mos la bunici care pe noi ne tampeste,am zis ca il mai las o zi si il ascund,e un ursulet cu un carusel care canta intruna,se opreste doar din buton si Alex nu ma lasa sa-l opresc.La orga canta mai mult cu picioarele.
Daca descarc pozele din aparat azi,promit sa mai pun pe webshots.

Clara pune te rog adresa blogului tau la semnatura sa va mai vad si eu.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput