Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
Giova spune:

Am citit si eu azi dim. despre CIC. Slava domnului am scapat, imi pare rau pt. viitoarele mamici, sper sa se faca crese mai multe, macar sa nu dea bani grei pe cele private.
Inutsa mersi de info. am fost ieri la noriel, pe site o au la 80 lei, dar nu au in magazin. astept sa ma sune sa-mi zica daca o pot aduce. Am gasit-o si la Diverta, la 85 lei...o iau de acolo daca nu gasesc mai ieftin. Decat sa o comand pe net si sa mai platesc o groaza pe curier....
Mie nu mi se pare ca e numai de baietei, din contra...cred ca e o jucarie distractiva, se potriveste si pt. fetite.
Ma bucur ca a avut succes tiramisul tau...si mie imi place si doamne ce bun il faceam...insa m-am ramolit rau de cand am copii si nu mai fac mare lucru.
Ultimul incisiv a iesit de tot. acum e mult mai usor...va creste repede si fara dureri. insa caninul nu ne da pace...a dormit doar 30 min. de dim. si s-a trezit urland. pana am cautat eu Orajelul era trezit de-a binelea.
Fug sa pun la foc ciorba de perisoare, sper sa pape mai bine azi.
si o zi buna sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Am rezolvat Inutsa. am vazut ca in carrefour Cluj este, azi merge cumnata acolo, asa ca o cumpara ea, numai bine din partea ei ca nu stia ce sa-i cumpere piticului. sper sa o mai gaseasca.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Neata!
Giova, lasa ca si noi papam cum cum...acuma se uita la Thomas. Sper sa scapam de antibiotic azi. Is rai mai caninii astia, si la noi cred caasta e problema ca ma suge de capiez. POfta mare Edisorule, auzi?!!
Legat de CIC, majoritatea zic 85%, insa Boc a spus ca ramane la fel, iar plafonul max dat de el e ala redusul cu 15 %.
sunt tare curioasa, pt ca de la anul trebuia sa se revina la 85%. Cat despre cresele in spitalele vechi si bolnave la propriu de mucegai, stafilococi, tre sa fii cu adevarat disperat sa-ti duci copilul acolo ori nebun. Mai bine faceau naibii constructii noi, ca asa le ia o mie de ani sa le repare pe alea si oricum nu vor fi ok dpdv sanitar. Doamne, ce oameni!Cred ca ne luam sania si plecam dupa Noce dc tot asa o tin.
Giova spune:
ai dreptate Lucialu...crese in spitale vechi
...nu luam sania, ci camila fata....
.
Nu a mancat nimic Edi....cred ca nu mai gatesc nimic.
aseara a mancat o felie de paine cu unt...si cu ketchup
. doar asa a papat-o.
azi a mancat o feliuta de salam sasesc...
. or fi groaznici caninii astia, dar....nu mai zic nimic.
Merg sa-mi intind hainele si sa adun din camera lor, toate jucariile le-a scos din cutii
in 5 min. cat a stat singur, neagatat de mine.
Gio
mamica de 2 smecherasi
anemona27 spune:
Neata!
Acum m-am trezit,nu stiu ce somn a fost asta de dimineata sau amiaza,am dormit de la 11 la 14, cred mai degraba ca a fost de oboseala,aseara m-am culcat tarziu,Alex s-a trezit de doua ori si de fiecare data a vrut lapte,iar la 7 jumate gata,el doarme mai mult de obicei.
Giova eu zic sa nu te mai stresezi atat,Alex la fel a mancat in ultimele zile de cand cu caniinii astia si maselele de sus,eu chiar cred ca nu poate manca,de multe ori vrea sa muste din ceva si se cutremura tot si nu poate.
Lucia multumesc, nu am nici o reteta, nu imi place sa titn cure,nu pot, de felul meu nu mananc mult si nu imi plac mancarurile grele romanesti,gen varza,musaca,sosuri,de la dulciuri ce mai iau in greutate.
Stiti ce am facut de azi,i-am luat cam jumatete di jucarii lui Alex si le-am dus intr-un dulap unde nu are el acces,si i le schimb asa in timp,mi se pare ca sunt prea multe si nu-l mai intreseaza,plus ca o sa am si eu mai putin de strans.
mami fericita de baietel Alex
LuisaTL spune:
Buna, mamici!
In sfarsit am reusit si eu sa ma loghez...Nu stiu de ce imi tot spunea ca parola sau userul sunt incorecte
.
Fetelor, eu am rasuflat usurata dupa atatea zile de tensiune legat de ce va fi cu CIC-ul, dar in acelasi timp sunt asa de mahnita de tot ce se-ntampla in tarisoara noastra. Sincer..nu stiu unde vom ajunge...in trecut...of, Doamne!
Mi-e mila de toti puii nevinovati care n-o vor avea pe mami decat 1 an... Una peste alta si eu am inteles clar ca indemnizatia ramane aceeasi (cea de pana acum taiata). Expira intr-adevar prevederile la 31 dec, dar intra in vigoare cea cu tot cu actualul plafon, deci vom lua tot atat. Sa multumim lui Dumnezeu ca putea fi mai rau
. Acum sa speram ca nu ni se mai retine nimic, cum au anuntat la pensionari. Posibil orice...dar nu mai zic nimic.
Giova, cand vorbesti de Edi parca zici de Sara mea...
. Caninii il chinuie. Si ea era le fel. Nu manca mai nimic cu zilele. Nimic nu-i mai placea. Era maraita in continuu chiar si in brate, indiferent ce i-as fi facut. Asta e...nu prea ai ce face. Sa dea Domnul sa va iasa cat mai repede!!
Dup-aia se linisteste!
Noi am iesit afara, asa de frumos este, profitam ca acusi se anunta zapada.
Sa aveti o zi frumoasa!
elenada spune:
Buna fetelor
Noi ne luptam incontinuare cu raceala. Vineri Ana a facut temp 39.8 asa ca am mers la urgenta cu ei ca si Matei incepuse sa tuseasca. Diagnosticul a fost de faringo bronsita acuta si le-a dat antibiotic. Vineri spre sambata am pazit-o pe ana ca nu putea sa respire si nici glas sa mai planga nu avea asa de ragusita era. Desi si matei avea la fe ca ea chiar cu mai mult puroi pe amigdalite el a suportat mai bine boala. chiar a fost vioi dar ana a fost carpa carpa. a dormit nonstop saraca. Am fost si ieri cu piticii la control la pediatra lor si tot inflamate si cu puroi sunt amigdalitele. am schimbat antibioticul cu unul cu spectru mai larg. Ei par sa se simta mai bine sunt mai vioi dar Ana nu vrea sa manance. De vineri cred ca a mancat asa adunat 3 banane si o felie de paine cu almete in rest sa nu vada mancare in fata ochilor. Azi le-am facut pastrav la abur cu brocoli. au frunzarit ei ceva dar nu cine stie ce.
ma termina sa ii vad bolnaviori. cred cand or sa intre in colectivitate si o sa tot raceasca o sa turbez. Asta a fost prima noastra raceala si ca sa fie totul complet am luat si eu si sotul raceala. Eu ma simt ca si cum ma lovit trenul. Ma doare capul de mor si sunt toata infundata si nu se desfunda nasul asta cu nimic.
La noi mosul a venit cu raceala. au primit piticii si jucarii dar nu au fost asa entuziasmati ca daca nu se simteau bine.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor si refacere rapida
va pup fetelor
elena
fericita de pitici pretiosi
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lucialu spune:
Elenada,
sanatate puiutilor si voua!
Giova,(fata![]()
) luam sania, ca o zis Noce ca mere la nord, macar dc ma incotosmanesc ca mumia si imi las numa nasu la vedere sa fie de frig, nu de frica lui Ali baba cu haremu'n dej'tu mic. Ca dc i se urca lu al meu la cap ca vrea 4 neveste? Asa mai bine ma vede numa pe mine intre foci si balene si ursoaice si o sa zica "ce fotomodeala de nevasta am!
"(nu ca fo daneza, norvegiana ar fi usor de invatat,dar sa icnesc si sa fac gargara in limba alora, parca e prea de tot,chiar ca dau din maini, picioare limba,nas,urechi )
Anemona eu vreau sa fiu si cu sufletu'n rai si cu slana'n pod
asa ca raman voluptoasa![]()
Giova spune:
Lucialu esti dementiala

.
Anemona nici eu nu le las toate jucariile. Multe sunt in lazi sub pat, dar si asa e plin de thomas, cars si lego peste tot
. vei vedea si tu....
Elena pup frumosii sa se faca bine!
Luisa of cat mai am de tras...e doar inceputul. ma buicur ca ai reusit sa te loghezi.
Inutsa o mare teapa...desi e in catalog jucaria, in mmagazin nu a aparut inca.
Gio
mamica de 2 smecherasi
andra_80 spune:
Buna seara si de la noi,
Vad ca majoritatea zmeurelelor sunt bolnavioare. Off .. asta e starea noastra normala de vreo 3 sapt. Tot cu muci si tuse. Oare cand o sa-i treaca ca m-am saturat cate siropuri de tuse i-am dat (prospan, stodal si acum mucosolvan). Cu mancatul si noi stam rau in sensul ca de dimineatza a papat un ou si a baut 250 ml de suc de fructe si de atunci nu a mai papat decat 4 lingurite de cereale. Oare cu ce traieste copilul asta? Tot slaba e, adica sub 9 kg.
Ieri s-a innecat cu tusea si mi-a vomitat, tare rau m-am speriat caci ea nu prea mi-a vomitat. Si azi ca sa fie setul complet, mi-a facut si diaree. Avem 3 dinti si o masea ... sigur ii mai iese ceva dc nu vrea deloc sa pape si face si moale.
As vrea sa-i fac analize la sange ca am trimitere de la pediatra. Aveti idee dc pot merge chiar dc e cu tuse si muci???
A venit si la noi Mos Nicolae cu o bucatarioara dupa care e innebunita. Am facut si bradutul si este foarte incantata de el.
Noce - eu mai merg la un loc de joaca in Sun Plaza. Numai ca acolo tre sa intri tu cu copilul dc are sub 3 ani. Nici nu e f scump, 15 lei 3 ore dar de banii astia poti sa-ti iei tu ceva de baut
.
Ma bag si eu la somn ca e tarziu.
Noapte buna fetele.