Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Stodalul e pt. ambele feluri de tuse.
Inutsa am inteles...ce sa zic...Doamne ajuta! acum la cat e de greu si pe dincolo.....trebuie sa ai salariu mare ca sa traiesti comod.
Am vazut pozele cu Bia...e mortala...si cum papa ea zapada
. Cred ca era tare curioasa de ea.
Noi bine, la fel de maraiti....ma dispera ca e tot dupa picioarele mele...nimic nu pot face...si e un rau din cale afara.
Ma gandeam ieri cum era Marco la varsta lui, dar el era deja la cresa...il aduceam la ora 16 acasa. oricum, era mult mai cumintel decat Edi, asta e clar.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
ziua buna!
Sanatate zmeurelelor!
Noi ne uitam pe Disney la alba ca zapada.
Giova, poa sa se ia Edisoul tau de mana cu mandruta mea. Zilele astea tot cocotata in brate mi-o stat, cu nanic. merege prin casa ca umbra mea, de multe ori la propriu cu nasu in...meu ca pana acolo ajunge, tre sa am grija cum franez sanu cada in fundic.
Stiu ca mai dureaza cu coltisori, dar sunteti la inceputul sfarsitului sa zic asa, ca au spart, nu mai e bas presiunea aia in gingie.
Pupa a inceput sa manance, dar tot asa, ii dau cat vrea, dc vrea, nu insist. Mai imi cere singura
Tuseste rau, nu are reprize dese, dar o tine de se-neaca, ma gandesc serios ca dupa raceala sa merg cu ea la o salina in oras, nu vreau sa aibe tusea mea, sunt nebuna dc vreau preventiv sa fac asta?
Inutsa, da, e greu cu ei bolnaviori...cum e crema pt fundic? noua ne prieste.
va pupacim, dc se simte bine, maine o scot sa luam si noi de umplut ghetute.sunt satula de stat in casa, vreau o gura de aer. si eu amacit, ma doare capu si gatu, al meu e varza creata, cobza. Tre sa vad ce sa iau ca nu pot orice si sincer n-am chef sa beau ceai.
blanca000 spune:
Si noi racite...ba cu inceput de pneumonie asa ca luam Augumentin, Eurespal si Aerius..nu am scapat de antibiotic..ne-a zis dna doctor ca trebuie sa luam antibiotic chit ca stie ca eu nu vreau..m-am conformat si ii dau Evei de vreo 2 zile, se cunoaste insa.Tusea si la noi rupe rau si muci asa si asa...
De iesit nici noi, la cat ploua si bate vantul in rafale nu am unde sa ma duc cu ea si daca tot e racita stam in casa..in schimb pofta de mancare slaba de tot daca nu iesim..
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
noce spune:
Ce faceti, mamici? Pe unde mai iesiti pe ploaia asta?
Motana, ma bucur ca se duce varicela! Sa fiti sanatoase!
Of, ce de zmeurele racite, si eu care speram sa punem de-o intalnire zilele astea!
Insanatosire grabnica la toti copiii! Sa se faca bine pana vine zapada!
Noi suntem iar in Bucuresti, zilele trecute ne-am mai plimbat cu pelerina de ploaie, iar azi am descoperit locul de joaca din Cora militari. Cand l-am vazut, ni s-a parut rudimentar si mic, dar a tras copilul o distractie de zile mari: topaia pe castelul gonflabil si se arunca cu avant in gramada de bile, s-a dat singurel pe topoganul mare (eu nu aveam voie), abia l-am luat de acolo cand a expirat timpul.
Voi la ce locuri de joaca mai mergeti?
Ne ies si noua acum vreo 4 maselute, asa zice ta-su ca a vazut, eu am simtit doar un coltisor la mana. Asa ca o las mai usor cu gatitul zilele astea, tzitzi, biscuiti si sucuri. Azi a mancat de pranz in Cora sarmale de post cu mamaliga, i-au placut atat de mult ca nu s-a mai uitat nici la pizza.
A, pentru imunitate eu ii au cand lamaie cu miere, cand catina cu banana (am gasit catina cruda in piata)!
Inutsa, am citit zilele trecute de Biuta. Te cred ca esti un munte de griji, dar o sa fie bine! daca aflati alergenii, puteti sa-i evitati si oricum sunt sanse sa treaca de tot! doamne ajuta sa vi se implineasca gandurile cu bursa!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
inutsa spune:

Ocupate mamicile, nu prea dau pe forum
Va servesc cu o felie de tiramisu, ca, de, am implinit 25 ani
. Am vrut sa ma serbez in familie, cu sora, fratele si toata gasca de nepoti, cumnata, dar timpul nu a tinut cu mine, asa ca am stat in Iasi. Bine ca nu ne-am avantat nicaieri ca in seara asta a fost [si poate mai este, nush] un vant si zapada multaaaaa, de abia am mers cu masina la carrefour, drumurile sunt varza
blanca sa ii treaca repede Evei! Dr suspecta vreo infectie de a bagat antibiotic? Noi am tratat una din pneumonii [de, am avut destule
] doar cu Dexa in aerosol si injectabil. Aerosol nu ti-a dat? Sau o fi Aerius asta, ca nu am auzit de el. Dr mi-a recomandat dupa pneumo sa fiu mai atenta vreo 2 sapt in sensul sa nu iesim mult pe afara caci inca mai e sensibil organismul si ia repede alt virus
noce draguta, ca de obicei
. Da, sunt un munte [cel mai inalt posibil] de griji, dar macar de i-am da de capat.
pe Filip cel balai!
La locuri de joaca inca nu am fost cand ploua, in schimb m-a prins ploaia de 2 ori cu fata afara, m-a udat pan la piele...
Bun pontul cu catina, sa caut si eu
lucialu nu am gasit weleda asta la farm Dona si nici nu am mai fost in alta parte ca era urat afara. Am trecut pe "pasta lenitiva" de la Chicco care o aveam si parca e mai bine, dar tot nu a trecut de tot
Deci si voi aveti incidente cu franatul brusc si copil care e la f... ma-sii?
giova vedem noi ce iese pan la urma. Tare va mai chinuie dintisorii...
Oops cat e ceasul. Inchid pravalia. NB!
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Dienuta79 spune:
Buna dimineata la mamici!!!!!
La noi s-a dus de tot zapada si acum ploua si e asa urat,o sa stam in casa la caldurica si diseara asteptam sa vina mos Nicolae,bineinteles daca am fost cuminti ![]()
Inutsa LA MULTI ANI!!!!!,multa sanatate si tie si Biancai si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata 
Eva multa sanatate iti doresc si tie 
Ieri am descarcat si noi mai multe poze,daca vreti sa ne mai vedeti o puteti face aici:
http://family.webshots.com/album/579255556AvSkdO
Giova spune:

la noi moshul vine diseara....in timp ce fac copii baita.
Aseara am iesit putin doar eu cu marco...la mall...sa vedeti ce baiat elegant am avut...camasa si cravata...eu in rochitza. Intorcea lumea capul dupa el prin mall
. pacat ca nu a vrut sa-si puna gel in par.
Ieri dupa amiaza, Edi a picat cu fundul pe capul lui Marco, care s-a lovit la pleoapa de arcada si podea. acum e vanat si umflat...dragul de el...
Inutsa
! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!
Blanca sanatate Evei, sa scape repede de raceala.
Noce si eu ma gandeam sa merg cu Edi la loc de joaca.. afara e frig si decat sa stea marco la tv, mai bine la joaca.
Dienutza poate vine la noi zapada...oricum s-a facut frigulet, au inghetat baltile...
Lucialu mai pitica ta e bolnavioara, dar al meu ce are? ii ies caninii, stiu, dar zau de-l mai suport. tare bine mi-a prins iesirea cu Marco aseara...de Edi s-a ocupat tat-su'.
Ziggy sa-ti traiasca flacaul si numai bucurii sa va aduca.
Calin! multa sanatate si noroc in viata!
fete va
, duminica frumoasa sa aveti.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Cornelia spune:
Inutsa, la multi ani fericiti!
Ca sa va amintesc cum aratam
, am profitat de faptul ca am descarcat pozele de la botezul nepotelului meu (a fost ieri) si am mai pus ceva poze pe Picasa:
septembrie-octombrie http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010SeptembrieOctombrie?authkey=Gv1sRgCI7etsyYytva-AE#
noiembrie-decembrie http://picasaweb.google.com/cornelianis/2010NoiembrieDecembrie?authkey=Gv1sRgCJK8lu-U3Zv0SA#
Sa va lustruiti ghetutele in seara asta!
noce spune:
LA MULTI ANI, INUTSA!
mmmm, ma bag si eu la tiramisu!
Sa fii sanatoasa, fericita si nordica
Copil sanatos si griji putine! Ce varsta frumoasa!!!
As mai scrie, dar s-a trezit puradelul si bineinteles ca vrea pa! Iar ma-sa prajitura ![]()
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
anemona27 spune:
Cornelia multumim pt poze,ce mari s-au facut,Maria e o adevarata domnisoara.Iti amintesti cand te plangeai ca Vladimir e lenes in miscari si o sa mearga tarziu,acum are deja ghiozdanel in spate.Cel mai mult mi-a placut poza in care sunt toti in pat,cred ca uiti de toate greutatile si toata oboseala cand ii vezi cum se joaca si cat sunt de frumosi.
Vineri l-am dus si eu pe Alex sa-l mai vada doctora,e bine,fontanela s-a inchis,nu-i mai dau vigantol,a zis ca doar primavara si toamna o cura de zece zile cate 3 picaturi.
Azi am facut bradul,am cumparat artificial cu fibra optica,tare frumos e,Alex vad ca nu are inca intentii sa-l tranteasca sau sa-l ciufuleasca.
I-am cumparat o orga muzicala,o rata ca re canta si danseaza,e inebunit dupa rate,si o buburuza cu telecomanda,abea astept sa-l vad maine dimineata cand le va gasi langa ghetute.
Aud ca pe la voi a nins,la noi a fost frumos azi afara,caldut si nu a mai plouat deloc,asa ca Alex are program normal de iesit dimineata si seara afara.
Va pup si va doresc sanatate multa!
mami fericita de baietel Alex