Zmeurici de iulie-august 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Giova, acum e mai vie, azi nu i-am dat de mancare dupa simulacrul de program pe care il avem noi, efectiv am lasat-o in banii ei. I-am propus cand cum si nu am insistat. Acuma seara a mancat muuult mai bine zeama calda.
Imi spui si mie te rog dar ca la prosticum faci comanda, ca si eu stiam ca spre noi amazoanele nu trimet colete?
legat de mancare scrie la carte ca nu trebuie sa ii fortam ca isi pot pierde apetitul, ca nici un copil nu rabda de foame in pricipiu, dc nu sunt cauze sa nu insistam, sa mancam in fata lor si feluri pe care le refuza si intr-o zi vor dori si ei sa serveasca, nu trebuie ultradiversificati dc nu vor ei. la teorie da bine, dar fiind mame, adica fiinte hranitoare de alte fiinte de pe langa casele lo, in special pt odoare, greu de asimilat vb a avea rabdare si intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

haideti la o .
la edi i-a pocnit gingia la ultimul incisiv si la caninul de sus dreapta. dar tot mai tragem inca pana va iesi cat de cat...stiu de la ceilalti dintisori. Oericum, plansete noaptea sunt mult mai soft decat la inceput si se calmeaza super repede, doar tinut lipit de mine.

eu am comandat de pe amazon.co.uk
nu trimit chiar tot ce vrei in Ro, te anunta dupa ce l-ai pus in cos si vrei sa platesti.

am vazut oferta la metro, ca din 1-24 decembrie iti returneaza TVA-ul inapoi la jucariile cumparate. Misto faza, acum sa merg pana acolo, poate-i gasesc cadoul lui Marco.

Anemona mersi de info. sunt tare faine costumele de la ei, dar mi se par cam pufoase, de abia se misc copilul in ele. mai caut si sa vedem ce-i luam...ca e musai.
Lucialu normal ca nu trebuie sa o fortezi, mai alers cand e bolnavioara. Edi ieri dupa amiaza nu a papat decat 3 linguri de spanac cu paine. Nici fruct, nimic nu a vrut. treaba lui.....
Iti faci cont pe site-ul scris de mine mai sus, si comanzi....nu trimite orice in Ro, dar asta nu ai de unde stii, decat dupa ce pui in cos. Haine nu trimit, si gasisem ceva misto la copii si mult mi ieftine decat no name-urile de la noi.

revin mai tarziu, poate reusesc sa pun si sarbatoritii lunii decembrie.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

am fost la dr, dar prima data am scris pe la alte topice ca-s bataioasa
luam ospamox la 8 ore si lasam antitermicele dc nu mai face febra, oricum pupa e acra de ele, imi da peste mana si plange cu lacrimi. cica si noua ne dau canini, inclin sa cred ca totusi mai dureaza semnificativ pana vor sparge.
Giova, ce bine ca sunteti pe final cu chinul caninilor!multam fain, sper sa ma descurc...vad eu cand am timp.
fug cu ea laca iar mi-o cazut b brate, macar sa doarma in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Of, ce de zmeurele bolnave! Eu ii dau Dariei cate un capacel de oscillo pe saptamana, cica ajuta bine, plus uneori vitamine C se poate da zilnic. I-am mai dat si imunomix spre sa fie beton iarna asta Cu varicela a cam trecut, adica nu mai erupe de cateva zile, o saptamana a tinut, pe picioare a avut mai multe si pe brate, pe trunchi nu, ceea ce e cel mai des intalnit.

E nasol ca ploua... pe frig ies afara dar pe ploaie nici gand, stam in casa de vreo cateva zile.

Am pus-o si eu pe Dari in calutul ala de lemn de la IKea, nu m-a incantat asa de tare, si ea a stat foarte putin in el, imi pare cam incomod, caci la locurile de joaca ii place pe caluti de astia asa.
Mai vedem ce luam.

Mergi la inceput

eu simt ca o iau razna cu turbatul asta mic.
Nu e de ajuns ca se urca non stop pe scaune si mese, acum deschide si usile la baie si bucatarie...naiba stie cum reuseste...cred ca se ridica pe varfuri si se intinde bine.

Ieri am fost cu ei prin mall...doamne ce circ a facut piticul, vroia jos din carucior, in magazine urla.....
am vazut preturi de preturi la salopete de iarna. parca nu-mi vine sa dau 3 mil. pe una sa o poarte iarna asta. la anul ii va fi buna aia lui Marco. dar nici chinezisme dintr-alea colorate si desenate nu vreau....ma mai gandesc.

Lucialu sper sa-si revina repede, acum ca ati trecut pe antibiotic.
Noi de bia incepem cu caninii, nu terminam. asa ca mai avem de tras....
Motana ma bucur ca nu au mai iesit bubitze, sunteti pe terminate. e urata vremea asta...macar de ar fi zapada...dar ploaie, vant si frig...nici nu-i putem scoate din casa.
maya.maya ! multa sananate si fericire alaturi de cei dragi tie!

merg sa culc urlaciosul mic, sa adun in urma lui si sa termin de aspirat.
o zi buna sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor

Ana e racita cobza mititica. Nu face temperatura dar cam tuseste si e mucioasa si foarte apatica. pur si simplu sta lipita de mine si nu prea se misca. as vrea sa ii fac o frectie ceva dar nu stiu cu ce. Aveti ideee fetele cu ce ar merge facut la ei frectie si ceva retete naturale pt siropele de tuse stiti?

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!!
La noi azi a nins asa de bine ca s-a asezat,nici nu a putut sa mai plece sotul la munca din cauza zapazii,am scos putin piticul afara sa vada si el zapada,am facut si vreo cateva poze le descarc mai tarziu.
Giova cand te aud vorbind de Edi,zici ca vorbesti de Albert al meu,el nu e nevoie sa se ridice pe varfuri,el e f inalt si ajunge sa deschida toate usile din casa
Mai nou de vreo 2 zile nu mai vrea sa adoarma leganat pe perna, cand il pun urla cat il tine gura zici ca il taie cineva si nu mai sta deloc,acum dau persiana de tot in jos sa se faca intuneric,inchid laptop,tv si stau asa langa el pana adoarme,era mai usor cu leganatul,dar nu mai vrea
In ultima vreme e f marait si baleste la greu,eu zic ca ii mai iese vreun dinte ceva,toata ziua vrea suzeta si trage asa de ea,o sa-i mai cumpar un gel din ala de dinti ca doar ce-am terminat unul,ca venea toata ziua la mine cu tubul si cu suzeta sa-i pun gel pe suzeta.

Mergi la inceput

elena insanatosire grbanica piticii. Stodal e bun pt. tuse, sau sirop de brad, sau la Marco a mers foarte bine reteta asta de sirop:
lSe caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat se adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 linguri/zi.
Dienutza ce fain ca aveti zapada. noi doar ploaie si 12 grade azi.
Albert e mai inalt, noi nu avem decat 84cm, poate o mai fi crescut intre timp...nu stiu...cert e ca se descurca, spre disperarea mea.
Leganat adoarme? si eu ma pun langa el, trag roleta, sting tot, il tin in brate, lipit d emine si adoarme instant.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Uof ce vreme! Macar de era zapada si temp cu minus stiam una si buna. Dar asa... Timpul asta de kko mi-a stricat planurile de a merge la ai mei. Azi a fost si ceata in Iasi, ce urat, si nu am scos capul din casa.

giova chiar ma gandeam la reteta siropului de tuse. O bag la carnetel. Saru'mana
La anu speram sa prinda sotul bursa de postdoctorat si ne luam talpasita pe undeva prin vest, prin nord. De ne-ar iesi...
Terorist mai e Edi... Bia mai face si ea una-alta, dar neavand f mult spatiu, si poznele sunt mai putine, in shimb la tara... Doamne , cate mai face...

dienutza fain de voi ca aveti zapada. Si eu o leganam inainte pe Bia pana a inceput sa urle si pe picioare si am zis "pan aici a fost!". Acum s-a invatat sa adoarma in patul ei dar tre sa ma vada si pe mine, altfel face ce face si se ridica. Cred ca o sa iti fie mai usor daca o sa adoarma singur , chit ca adoarme mai greu
Nici Bia nu tine manusile in maini, ii cad de fapt, dar le-am cusut elastic lung si le trec prin manecile fashului, fara manusi ii ingheata mainile bocna. Fular ii leg la gat ca sa ii acopar fermoarul caci ea si-l deschide si se dezbraca

elenada la noi merge f bine Stodal, sau incearca siropul facut in casa recomandat de Giova. Aerosol ai incercat sa ii faci? Poti incerca doar cu ser

lucialu sanatate piticei si sa scapati repede! Greu cand sunt bolnaviori copiii, si noi suntem intoarse pe dos

Fetele care vor sa ia jucarii din Carrefour, week-endul asta, intre orele 20-24 se face 15% reducere la toate jucariile

Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

elena si noi cu stodal, dar ce fel de tuse e.. daca expectoreaza deja e bun siropul ala cu iedera, pt tuse seaca nu stiu vreunun natural, vezi la farma. Frectie cred ca cu otet cu apa diluat, asta ca sa ii scada febra zic eu. Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput