Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Pooh cam scump e calendarul, mai ales daca i;l vrei pe 12 pagini + coperta. In jur de 70 lei bucata....
Anemona asa e vin sarbatorile si mi-e groaza.
Dienutza ma bucur ca piticul e mai bine, ati scapat usor.
Dieta se mananca acelasi lucru timp de 2 sapt. Cica se duc 4 kg...acum sa vedem.
-mic dejun(8-9): o chifla integrala cu 2 felii de sunca slaba, o rosie, un castravete. sau
un iaurt de baut si o chifla integrala.
- gustare(11): un grepfrut
- pranz(13:00-14:00): 200 gr pui la gratar sau la cuptor cu salata.
sau
salata de cruditati cu ulei de masline si lamaie
- gustare(16:00): un mar sau un ou fiert tare
- cina(18:30-19:00): peste la gratar cu multa salata verde
sau
supa de legume cu sau fara carne, o chifla integrala si un iaurt de baut.
pe langa planul alimentar se face gimnastica sau miscare. Trebuie sa bei multa apa, 1,5-2l/zi. sa renunti la dulciuri, alcool si bauturi carbogazoase. sa iei masa la aceleasi ore.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Pooh uite un site cu calendare super ieftine. ma pun si eu pe ales poze sa vedem ce iasa.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Moniland spune:
Ne-am intors!!!! A fost supeeeer!!! Fetitele sunt bine si ma bucur ca nu au fost deloc bolnavioare. Am citit ca sunt zmeurici racite si le doresc sanatate multaaaaaa.
In lipsa noastra au invatat sa spuna DA si Nu, bineinteles insotite de miscarea din cap. Irina spune niu.
Cu kg stam bine toate 3. Irina a ajuns la 10, iar Laura e la 8,7 kg, eu mentinere. ![]()
Giova, este Decathlon la Cj. Si eu tot cizmulite din acelea le-am luat pt zapada, doar ca pe bleumarin, la fel ca si costumul de zapada ca nu m-am riscat la roz deschis. Sunt usoare si imblanite, dar pe talpa nu.
chance2008 spune:
oauuuuuu.. super ideea cu calendarul...
giova.. care era site-ul??
pup mamica fara edishoru`
te inteleg si eu ca mama e naucitor... ca si maria zice pe tonuri diferite mama la pisici, la urs, la frumos(mai-mai), si cine stie la mai ce.. ca se enerveaza ca nu o intelegem..
eu sunt supranumita MIMI...
nush de unde pana unde.. numai cand e serioasa imi zice mama si atunci pe un ton de-ti vine sa o mananci
pupam zmeurelele..
Giova spune:
scuzati, am uitat site-yl:
http://www.printatu.ro/td_calendare.php
Gio
mamica de 2 smecherasi
tanimi spune:
Salutare !
Eu mi-am facut anul trecut calendarele la astia : http://www.tiparo.ro/calendare-de-perete si am fost multumita, anul asta cred ca tot la ei le fac.
Pupam bolnaviorii si le transmitem sanatate!
Noi avem ceva mucisori dar rezolvam cu tzitzi sa nu ne imbolnavim mai tare (sper) si am avut un w-end super (alb) la Arieseni.
Giova spune:

haideti la o
.
Eu ma pregatesc sa o tai in oras...doar ca ninge, ninge si iar ninge. sa vedem daca pot urca rampa sa ies cu masina din garaj.
Ieri m-am plimbarit cu sotul in mall, Marco la un prieten acasa. asta da viatza. Tot nu am luat nimic....dar macar ne-am relaxat, am stat la o cafea....frumos de tot, ce mai.
Edisorul bine, papa de rupe, noaptea nu plange, dar la ora 7 e sus dimineata.
Tanimi fain site-ul, doar ca mi se par cam incarcate calendarele...eu vreau simplu, ppoza si luna....acum sa vedem...e mai greu cu alesul pozelor, caci nu am facut poze profi si acum e tarziu...edi e la bunici.
Moniland unde e decathlon? in vreun mall?
ma bucur ca a fost ok la schi si fetitele s-au comportat minunat la bunici.
Chance e interesant site-ul, l-am si salvat in comp.
eu sunt mama, si maica-mea e baba...de unde pana unde nu stiu....e mai greu cu buni...asa ca a iesit baba...macar ne diferenteaza.
fug sa ma imbrac si sa o tai in oras.
pe mai tarziu.
Gio
mamica de 2 smecherasi
pogos spune:
Buna mamici!
Pooh, Giova, ce bine ca la voi ninge. La noi se chinuie sa tot ninga dar degeaba. Acu fulguie, acu se opreste. Sta Ana si pazeste sania, doar, doar o iesi si ea la sanius. Si ma tot intreaba: mami, cand vine iarna? La ea nu-i iarna daca nu e zapada ![]()
Alinutza esti de admirat. Sanatate lui Eric!
giova ce bine ca l-ai dus pe pitic la ai tai. Eu inca il alaptez si umbla cu gurita cascata dupa mine ca un pui de vrabie. De mancat mananca relativ bine fata de cum eram. Nu ca i-ar face placere, dar se uita pe carticele si eu ii dau portia. Mananca in jur de 200 gr la o masa, iar intre mese nu mananca mai nimic. Doar tzatza. Insa nu ma plang, arata f bine. La 1 an si 3 luni avea 10,8 kg si 79 cm.
Am vazut si eu site-urile cu rame foto si calendare. Sunt super. Eu i-am facut Anei calendar la gradinita. Am doar cu ea ca Tudor nu a vrut sa stea la poza. Avea treaba cu copiii.
Sanatate la puiutii bolnaviori!
Va pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006) si de
Tudor Petru (22.07.2009)
"Fara familie, omul pe pamant e ca o frunza care tremura in vant..."
pooh spune:
Helooooo.......La noi e atat de frumos..
..ninge,e totul alb,Timea draga de ea s-a dus azi cu sania la gradinita......

Il scot mai tarziu si pe junior,ra fi tare pacat sa rateze zapada asta.....ieri seara am stat un pic afara,atat se minuna de fulgii de zapada,tare bucuros era cum cadea cate unul pe fata lui
Eu cu cafeluta,ma tot gandesc ce sa-i fac rapid de mancare,nu vreau sa bucataresc azi f. mult.Poate ma lasa sa recuperez ultimele 2 pagini,n-am citit in urma deloc
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)