Zmeurici de iulie-august 2009 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Andra, uof, nu mai zi de recoltat sange, noi ne-am bagat tati sele in VSH si i-am luat "doar" din deget si asa mi-a plans de numa. Pt tuse sa stii ca noua ne-a mers bine cu mucosolvan, dar cel mai important e sa-i aspiri mucii, clar. Saraca!
Giova, uite asa eram cand am vazut pretul, dupa ce am ales, gasit marime(ca erau deja date ), probat preaty pupasi taica-sau a vut ultimul cuvat Da, au adaosuri nesimtite, e si prima data cand am luat ceva de acolo, deci in genere suntem mai normaliNaspa cu telul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinna1982 spune:

Pooh, interesanta ideea cu calendarul. Cam cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Corina, e faina salopeta. Da nu mai e asa magar
Pooh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pooh dupa nume nu, doar dupa pozele copiilor,.
Lucialu pai chiar zicea dir. de la marco de la gradi, caci Edi nu va avea probl. cu virusii, caci el e in colectivitate de cand s-a nascut. l-am si luat cu mine la gradi de la 2 saptamani.
Marco a fost mult mai rezistent, el nu mi-a facut decat raceli simple, care treceau cu nurofen. a luat de 3 ori antibiotic in 5 ani.

fug sa vad de carnitza mea...de azi sunt la dieta 2 sapt. aceeasi mancare in fiecare zi. sa vedem cat rezist.
caci imi ploua in gura numai cand vorbeste Pooh de tiramisu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Lucia - dc nu am stiut si eu ca trebe aspirati chiar dc poate cupilu' sa respire ... pana acum ne trecea si noua.
Giova - multumim, draguta ca intotdeauna. Vezi ca o sa te adaug pe face (andra lungan)
Si eu sunt experta in tiramisu (am descoperit si un mascarpone bun si iese o bunatate), eclere, tort de mere pe care abia l-am terminat ieri si ma mai mir ca nu slabesc.
Astea sunt cizmulitele luate si nici nu au costat mult
http://www.decathlon.ro/RO/arpenaz-neige-100-baby-147453624/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Corinna,nu cred ca o sa ne coste foarte mult....Pozele le face o prietenaTot ea incearca sa vorbeasca cu cineva,cine sa prelucreze pozele si sa le faca calendar...daca nu merge asa,le duc eu la o tipografie,unde nu cred ca o sa-mi ia o caruta de bani....sau cel putin asa sper.....Ha,deci va e pofta de tiramisu al meu?Sa stiti ca tare mandra sunt,mie deobicei nu-mi prea ies retetele de praji/dulciuru(cu exceptia prajiturii de visine/caise)Giovaaaa,ce cura tii?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Andra la noi nu e Decathlon. am vazut ca au mai luat si alte mamici de la acest magazin. pacat, chiar aveau preturi bune.

eu nu mai plec niciunde. astept sa vina sotul si mergem amandoi in mall si asa trebuie sa mai luam una alta.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Andra sa le poarte sanatoasa, super sunt cizmulitele,nu stiam ca gasesc la Decathlon incaltaminte pt copii,chiar imi plac,o sa merg sa ii iau si lui Alex.

Giova bine zici ca la primul copil dai aiurea banii pe haine,eu nu ma pot abtine,zic ca nu mai cumpar nimic,si tot intru prin magazine si mai iau ceva,multe din ele daca apuca sa le poarte o data e bine.

Lucialu foarte frumoasa salopeta,sa o poarte sanatoasa!

Mai potoliti-va cu dulciurile,doar vin sarbatorile si o sa mancam mai mult.

mami fericita de baietel Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna fetele!!!!
Noi suntem bine Albert si-a revenit la putzulica,dar continuam cu crema pana la 8 zile,dupa sfatul doctorului.Giova zi ce cura tii ca ma bag si eu de maine
Pe aici e frig dar nu ninge,poate de craciun sunt mai multe sanse,fug sa pun mancarea la foc,acum cat doarme puiul,ca asa ce nazuri face pana adoarme,mai ales seara,e naspa ca nu mai vrea leganat si abia pe la 11-12 reusim sa-l adormim,tacsu zice ca il iau durerile de cap in fiecare seara pana adoarme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

POOH abia astept sa vad niste poze cu Balazs,l-ai mai tuns? mie dor de carliontii lui ,cred ca nu l-am mai vazut de multe luni
Calendare am facut si noi sa trimitem la bunici,aici e unul cam 18 euro,dar am prins o oferta si am facut ma jum de pret.

Mergi la inceput