Zmeurici de iulie-august 2009 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:

eu sunt in pauza de spalat geamuri...mi-am si gasit momentul. la noi iar fulguie asa incet.
Aseara am iesit si noi la zapada, doamne ce s-a mai distrat Marco.
Si pe Edi l-a scos mama la zapada ieri...nu vroia nici fular nici manusi...lua zapada in mainile goale
. Nu stiu de ce, cand i-am pus eu manusile a stat cu ele.
Sa va zic ca ii zice"mama" la o vecina??? dragul meu...cand o vede pe marinela, fuge la ea strigand mama si o pupa...mi-e un dor de el....parca ar fi copil din leagan...numai aia ziceau mama la toate femeile
. Nu stiu cum mai rezist inca 7 zile fara el
.
Pogos super ca inca alaptezi si ma bucur ca papa mai bine. Nu-mi vine sa cred...Edi e mai grasun caTudor?![]()
Noi avem 11,5kg si 85cm. nu se vede ca e gras, e si destul de inalt. oricum, e mai gras decat frate-su la varsta asta.
ar trebui sa vina si la voi zapada...doar asa zicea la meteo ca din 10 dec. in Bucuresti si din 15 in toata tzara. Vad ca a inceput invers ninsoarea.
Pooh super ca aveti zapada. Noi trebuie sa luam sanie...iar ne-am lasat pe ultima 100m si parca vad ca nu mai gasesc. La bunici in Alba sunt destule, dar vrea si marco o plimbare cu saniuta.
va
, merg sa-mi continui munca....poate mai tarziu mai dau o tura prin magazine pt. ultimele cadouri.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
poze noi:
http://www.dropshots.com/Edi_Marco#date/2010-12-09/19:34:37
Pooh nu stiu...noi nu ne prea luam surprize...dar acum vrea sotul si eu sunt in pana de idei....parca nu pot lua fara sa vada, daca nu-i place?
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Ciau!
Anemona multam!
e meschera meschera, de fapt imi vine sa o pap cand o vad si imbracata cu salopeta.
Am avut si noi ieri prima iesire la zapada. In prima faza s-a smiorcait, pen ca de fiecare data cand incep sa o imbrac ca saiesim ea trebuie sa fie Gigi contra, sau Gica?
Asa ca a fost consecventa si afara, protestam ca sa protestam. I-a placut, dar pentru ca nu accepta manusile s-a impiedicat si a cazut cu mainile in zapada, uda si receeee
Giova, i-am cautat cizme de ni s-a urat aseara si manusi pe care sa le prindem cu ceva scaiet...are manusi din lana cu ata legate, nu mimi par deloc bune. Manusi am gasit pana la urma dar erau roz, un contrast rau de tot cu salopeta
Am batut mall de ne-a iesit okiii dupa cizme, are piciorul mic si nu i-am gasit pe cale de consecinta. Alea rosii de la intersport erau super! Dc iti spun ca in Auchan erau la fel de frumoase cu 35 de roni si cea mai mica marime era 25
? Unde fras' ii gasesc copilului cizme si manusi? Pe astea pe care le are sunt pretentioase, se uda- momentan doar cizma si iasa culoare, de piele intoarsa.
Mai sunt dusa dc spun ca imi place si cartea cu supernanny? Chiar sunt oarba la "dresajul" de care e acuzata pe forum, pe langa ca e acuzata ca fiind neavenita ea ca persoana, nulitate...plagiatoare, impostoare, blah-blah? Si ca metodela ei ar traumatiza copilul?
Giova, superbi ca de obicei
I-am facut si eu fo 3 filmulete scurte cu prima iesire efectiva la zapada, habar nu am sa le incarc, tre sa bag nu sh card de memorie...deh!taranul e pe camp
cum materia mea cenusie e afectata, dupa unii grav...a se vedea treaba cu IP. Ser sa reusesc sa puis i eu ceva sa mai imi vedeti si voi fata.
ma duc la treaba. Pooh, noi avem supa de rosii cu galuste, a papat ft bine ieri si mai am si peste, merluciu.
PS:pupa pe sot il cheama cu apelativul mama
si stie ft bine sa zica tata, eheeeeeee de luni bune, acum asa vrea ea. Problema e ca tre sa-i mai dau un ghiont dansului ca nu se sesizeaza mereu[ ca el e cel strigat, nu io:D]
aaaa Chance, ieri si-a mancat fructele cu cereale de la nestle cu lingurita singurica
Mi-a facut show, asa ca eu ii luam din recipient si dupa, dansa ducea la gurita, era blindata cu un stergar maaaare de bucatarie si inca unul pe jos. A papat tot![]()
Moniland Welcome!
lucialu spune:
aaaa SANIA! unde gasesc sanie? As vrea sa fie de lemn si cumva sa o prinda, sa nu cada. la intersport aveau ceva care era pt varsta lor, ca un scaunel si cu centuri insa numai a sanie nu arata si era si avea si un pret aiuritor.
Giova spune:
Lucialu unde sunt cizme in Auchan? eu nu am prea vazut.
si eu am datoria azi sa iau sanie...am vazut in Auchan..albastra, dar nu e toata din lemn si nu are spatar. dar oricum, pe Edi il va tine in brate fratesu. asta daca mai gasesc si nu patesc ca anul trecut.
Manusi are Edi...si din lanitza si din material rezistent la -30 grade. doar ca nu le tine in mana....
super ca a papat singurica, bravo ei, asa si trebuie...mai greu e la ciorbe/supe, dar in rest putem sa-i lasam.
Gio
mamica de 2 smecherasi
lucialu spune:
Giova, cum stai cu spatele la case, randul din stanga randului cu hainute pt copii, raftul de pe dreapta chiar in capatul dinspre casele de marcat. Sunt tot asa din fas, cu talpa groasa si reliefata bine, rosii cu negru, frumoase foc.
Clar mai tre sa facem un copil
dar pana atunci eu ce fac cu puiul asta? Pe ea cine mi-o tine?
Giova spune:
probabil au primit de curand...sau daca erau numai rosii nici nu le-am bagat in seama, caut albastre sau alte culori de baieti.
Nu aveti bunici in preajma? ai nostri sunt departe, dar asa din cand in cand...merge o saptamana.
sau o inscrii la o cresa/gradi....si macar pana la ora 16 esti libera pt. bb2.
Gio
mamica de 2 smecherasi
blanca000 spune:
Si noi
,
Am cam tras chiulul dar pur si simplu nu am mai apucat sa intru. Acum ce am citit cateva pagini din urma.
Ne agitam ca pe 26 suntem nasi de botez si a trebuit sa cumpar tot ce trebuie pentru finut. Vreau sa ii gasesc Evei o rochita de catifea rosie si mie ceva
.
Altfel ma zapaceste Eva caci nu mai iesim asa mult afara iar in casa vrea sa se uite la Mickey, la reclama cu Parizaki, la Mosu'..toate pe unde le gasesc in calculator...si am gasit cateva desene animate vechi de la Disney cu craciun de las tot si ma uit si eu cu ea.
Cand nu se uita la desene (ceea ce e oricum foarte scurt)se tine dupa mine sa o ridic la geam, sa ii cistec din carti, sa il arat pe mosu' pe oriunde, sa ne alergam...ca seara am limba de un metru.
Sanie aveam si noi tot din Auchan, rosie cu spatar albastru dar asteptam zapada ca pe...mi-au iesit ochii din orbite te cat ma uit pe geam dupa ea. Ieri ce a nins fara sa se depuna asa ca am iesit si noi cu caruciorul..se minuna fata mea, ma minunam si eu...frumos dar putin de tot...mai vreau....macar sa o trag cu sania sa vada si ea.
Acum doarme, ma duc sa ma spal pe cap caci avem in plan o vizita la tati la job si macar sa arat si eu cat de cat...
Vorbeati de cadouri la sot? eu ii iau o geanta de piele pentru laptop..are nevoie caci cea veche sa cam dus..si asta vrea..cum e complicat si stresant sa ma gandesc eu la un cadou pentru el..am acceptat cererea lui.
Cadourile Evei asteapta cuminti sa fie impachetate...iupiii
Aaaa si sambata faceam bradul..party cu fin fiert...
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
lucialu spune:
Giova,

ma refeream la sanie, ca tu ai zis ca pe Edilin il va tine BB Marco.
Iar tre sa merem in Auchan sa vedem sanii dc mai sunt
Blanca asa si eu obosita, dar cand o vad cat e de fericita, exact asta e cuvantul ma preling toata si ma fericesc si eu.![]()