Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 8
tomaca spune:
Ce bine ca s-au mai intors din fete.! WB Plateea, Baly, Rebiana, Glady, Yasmine
PS Sper ca n-am uitat pe nimeni.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
Nik0le spune:
LILLO, stiu si eu ce sa zic... eu m-am cantarit numai dimineata, nu si peste zi... as putea sa incerc, dar daca nu mai am incredere in cantar nici de doi lei, cred ca e degeaba. Asa mult lichid retii? Banuiesc ca in anumite perioade ale lunii, nu tot timpul, nu? Nu mi-e prea clar fenomenul si nici cat de sanatos e...
roxy, myky, elefantica, lorex, livia, danyelana, tomaca, va multumesc frumos pentru urari! Nu va mai scuzati, mey, va rog eu mult.
MIRE, LMA, sa-ti traiasca sora! Pupici delfitei pe degetele, of, saracuta... A mea si-a inchis o carcasa de dvd peste un deget, exact asa a facut si sor-sa la varsta ei, cred ca e inevitabil. Oricum, ochii in patru. Felicitari pentru garderoba, of, ce bine e sa incapi in haine... (nu ca as sti cum e... ).
LOREX, pentru ce ma feliciti? Ca mi s-a stricat cantarul? Scuze, dar nu ma prind, care-i treaba cu roseola? N-am facut nici din asta si nici enterocolita. Nu stiu ce sa zic cu orele de masa, eu ma uit in general dupa semnele de foame pe care le da Irina si ma execut atunci.
MICKI, apropo de trusa VS, daca tot vorbim de ea , ai idee de unde a procurat-o domnul sotul tau? Ca ma bate si pe mine un gand...
CRIS.D, ce trairi, ce trairi? Of, ce va invidiez ca ati avut vointa sa tineti cura si acum sunteti .
simplicity spune:
La multi ani sora de MiremiaImplinirea tuturor dorintelor
Miremia ,e bine ca iti vin hainutele si mai ales e bine ca tu te simti bine in ele....eu am ajuns mai rau ca inainte de sarcina,am ajuns la 45 kg,asta sunt si ma accept asa(si vad ca si sotul)
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
Nik0le spune:
S-a tot vorbit de aici de puncte, culori si "haine", eu folosesc Chrome si tot albastre va vad pe toate. Poate d-asta n-am folosit punctele pentru glow si am putut sa-mi aleg o titulatura pe la 500 si ceva de puncte. Asta e si motivul pentru care nu bolduiesc numele cand raspund, ar insemna sa scriu eu de mana [b ] si [/b ] de fiecare data. Nu-mi merge sa selectez si sa bolduiesc ulterior.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Simply, am vazut poze noi cu fetita frumusica Va pe amandoua Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
sunt bucuroasa,pe panoul de la centru,apare si o poza cu Ariana(si cu mine) cum se joaca printre copii
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
miremia spune:
citat din mesajul lui Nik0le MIRE, LMA, sa-ti traiasca sora! Pupici delfitei pe degetele, of, saracuta... A mea si-a inchis o carcasa de dvd peste un deget, exact asa a facut si sor-sa la varsta ei, cred ca e inevitabil. Oricum, ochii in patru. Felicitari pentru garderoba, of, ce bine e sa incapi in haine... (nu ca as sti cum e... ). de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Multumim, multumim!
Spunem si noi LML Irina!
Si felicitari mami ca nu te stresezi cu greutatea ei! Din amintiri...mie imi pari f slaba, mi se pare SF cand te aud cu diete.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani sora de MiremiaImplinirea tuturor dorintelor Miremia ,e bine ca iti vin hainutele si mai ales e bine ca tu te simti bine in ele....eu am ajuns mai rau ca inainte de sarcina,am ajuns la 45 kg,asta sunt si ma accept asa(si vad ca si sotul) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Multumim din suflet!
Ce dragut cu panoul. Trebuie sa-i faci o poza!
Am vazut si eu frumusete de Ariana,a steptam si pozele de azi.
Cris.d trairile alea!
Si eu te-am admirat pt revenirea rapida la kg de dinainte de sarcina.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Multumim din suflet! Ce dragut cu panoul. Trebuie sa-i faci o poza! Am vazut si eu frumusete de Ariana,a steptam si pozele de azi. Cris.d trairile alea! Si eu te-am admirat pt revenirea rapida la kg de dinainte de sarcina. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
simplicity spune:
pt cine e interesat pt un cadou personalizat de 1 anisor www.1stclasscelebrations.co.uk/" target="_blank">aici...e un site din uk,poate gasiti ceva asemanator si in Romania,am pus ca si idee(eu una am sa ii iau o papusica-personalizata si lumanari cu literele numelui ei)...
Motto-ul de azi:
Stiati ca:
Nik0le spune:
citat din mesajul lui miremia Multumim, multumim! Spunem si noi LML Irina! Si felicitari mami ca nu te stresezi cu greutatea ei! Din amintiri...mie imi pari f slaba, mi se pare SF cand te aud cu diete. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Pai Mire, asta-i baiu', ca doar ma auzi cu diete, nu le si tin. Iar in hainele de dinainte de sarcini nu incap neam, nici cu incantatii. Cat despre cum ma tii minte, a trecut destul timp de atunci, se spune ca in general avem tendinta sa infrumusetam amintirile. Oricum multumesc!