Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 7
danyelana spune:
Simply, am vazut poze noi cu fetita frumusica
Va pe amandoua
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Gmilady,Plateea, Baly WB
Yasmine, ma bucur sa te citesc. A fost bine la curs?
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Astazi este si ziua de nastere a surorii mele, sa-mi traiasca! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa-ti traiasca! Sa fie sanatoasa si frumoasa si norocoasa si la punga groasa!
Kiti de Miki
blue_flower spune:
Dam de bauuuutttt....facem 10 luni!!!!
La Multi Ani patriotului, m-a apucat lacrimogenul de dimineata, la multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi.
Trata-ti-va cu de toate, cu toate mancarurile bune, ca e si ziua Romaniei. Nu ca as fi eu mare patrioata, dar na, ...e ziua tarii...
Azi stau acasa, Dani e marait, vrea numai in brate....va fi o zi lunga.
ma intorc sa citesc ce s-a scris aseara.
va pup.
decenuela spune:
ce sa zic...citesc..citesc...si parca nu ma mai satur...
intr-adevar e o zi speciala...
mire..LML si pt sora ta...
citind vroiam sa raspund ...insa... am uitat...am uitat...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII SI NU NUMAI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
miremia spune:
Dany, micki, dece
La ce vreme este afara cred ca o sa se scrie mult azi.
Vroiam sa impartasesc si eu cuiva bucuria mea. Am avut putin timp si am umblat prin dressing, unde mi-am regasit hainele!!! Uitasem complet de ele si traiam cu impresia ca nu prea am cu ce sa ma imbrac. Si ca urmare a AMR-ului in scadere imi si vin toate! Bonus: o pereche de cizmulite aproape noi.
Mai raman vreo 5 perechi de blugi care inca nu-mi stau cum as vrea eu.
N-ar fi rau sa aruncati si voi un ochi prin garderoba.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetele am nevoie de un sfat,am nevoie de o trusa de machiaj(profesionala daca s-ar putea-nu gen avon/oriflame,quelle,yves rocher),ceva bun,ma intereseaza sa fie rezistente culorile,sa nu curga....puteti sa ma ajutati cu un sfat(micki tu aveai VS..sunt ok?) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
sunt fff multumita de VS!
Kiti de Miki
miremia spune:
Alexutza bine ca ai iesit din butoi! Nu-ti sta deloc bine acolo.
Relaxeaza-te si bucura-te de minunata perioada care vine....Craciun , prima aniversare a lui Yannis . De data asta cred ca scapam cu indemnizatia si perioada de concediu intreaga, am eu asa un feeling.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna dimineata, am uitat de Irinuca,scuze Nikole La multe lunite Irina Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Da, si eu.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui miremia Dany, micki, dece La ce vreme este afara cred ca o sa se scrie mult azi. Vroiam sa impartasesc si eu cuiva bucuria mea. Am avut putin timp si am umblat prin dressing, unde mi-am regasit hainele!!! Uitasem complet de ele si traiam cu impresia ca nu prea am cu ce sa ma imbrac. Si ca urmare a AMR-ului in scadere imi si vin toate! Bonus: o pereche de cizmulite aproape noi. Mai raman vreo 5 perechi de blugi care inca nu-mi stau cum as vrea eu. N-ar fi rau sa aruncati si voi un ochi prin garderoba. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ce ne mai bucuram noi femeile de chestia asta. si eu am adevarate ....trairi cand imi vine ceva ce-mi place.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana