Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui miremia
Multumim, multumim!
Spunem si noi LML Irina!
Si felicitari mami ca nu te stresezi cu greutatea ei! Din amintiri...mie imi pari f slaba, mi se pare SF cand te aud cu diete.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Pai Mire, asta-i baiu', ca doar ma auzi cu diete, nu le si tin. Iar in hainele de dinainte de sarcini nu incap neam, nici cu incantatii. Cat despre cum ma tii minte, a trecut destul timp de atunci, se spune ca in general avem tendinta sa infrumusetam amintirile. Oricum multumesc!

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Si daca tot ne-am amintit....poate, poate reusim sa facem o intalnire cu cat mai multi pufuleti....candva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dany, micki, dece

La ce vreme este afara cred ca o sa se scrie mult azi.

Vroiam sa impartasesc si eu cuiva bucuria mea. Am avut putin timp si am umblat prin dressing, unde mi-am regasit hainele!!! Uitasem complet de ele si traiam cu impresia ca nu prea am cu ce sa ma imbrac. Si ca urmare a AMR-ului in scadere imi si vin toate! Bonus: o pereche de cizmulite aproape noi.

Mai raman vreo 5 perechi de blugi care inca nu-mi stau cum as vrea eu.

N-ar fi rau sa aruncati si voi un ochi prin garderoba.

ooooooooooooooooo

te inteleg perfect

si eu am av aceasta revelatie...dar..mai merge in jos

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII SI NU NUMAI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Nikole nu e prea sanatos dar se intampla...adica analizele si la sange si la urina sut ok dar tot ma umflu. Are legatura cu menstruatia intr-adevar (3 zile in preajma ovulatiei si o sapt inainte de menstruatie sunt umflata de nu imi pot scoate inelele) dar si cu alimentatia (cum mananc ceva putin mai sarat cum "pun" 2 kg)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

S-a tot vorbit de aici de puncte, culori si "haine", eu folosesc Chrome si tot albastre va vad pe toate. Poate d-asta n-am folosit punctele pentru glow si am putut sa-mi aleg o titulatura pe la 500 si ceva de puncte. Asta e si motivul pentru care nu bolduiesc numele cand raspund, ar insemna sa scriu eu de mana [b ] si [/b ] de fiecare data. Nu-mi merge sa selectez si sa bolduiesc ulterior.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

si eu tot chrome fol...si exact ac prb ca si tine am...

JUCARII SI NU NUMAI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Am fost 10 min afara... efectiv mi-a inghetat PARUL
aveam amandoi obrajii rosii... am murit de ras ... eram singura nebuna in parc pe un fel de grindina... sau cum se zice cand iti da natura cu gheata marunta in fata, pe un vant puternic la minus 3 grade...

mai era un nene cu un catel si andreea nebuna cu patriotul de ziuna lui... super sarbatoare :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Am fost 10 min afara... efectiv mi-a inghetat PARUL
aveam amandoi obrajii rosii... am murit de ras ... eram singura nebuna in parc pe un fel de grindina... sau cum se zice cand iti da natura cu gheata marunta in fata, pe un vant puternic la minus 3 grade...

mai era un nene cu un catel si andreea nebuna cu patriotul de ziuna lui... super sarbatoare :))

Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

SI EU AM FOST PLECATA PUTIN...MI-AU TREBUIT 10 min sa curat masina de gheata...brrrrrrrrrr.....

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani sora de MiremiaImplinirea tuturor dorintelor

Miremia ,e bine ca iti vin hainutele si mai ales e bine ca tu te simti bine in ele....eu am ajuns mai rau ca inainte de sarcina,am ajuns la 45 kg,asta sunt si ma accept asa(si vad ca si sotul)

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
LML sora de miremia

cate kg ai,cuscra?radu are 41

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Iupii vesti bune...Bravo David- micutul luptator

Tomaca pt ca ne-ai transmis mesajul

Yasmine..LMA lui Andreas

Plateea (ce frumos ai scris), Baly, Lady ..WB ....mai scrieti-ne

Miremia..LMA surorii tale

io am intrat in butoi..dar nu din cauza indemnizatiei ..imi trece pana maine (pacat ca se va mai intampla desi nu vreau..e inevitabil)

Oare mazare boabe din conserva se poate da la bebei?

Roxi de Diana - 31.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani sora de MiremiaImplinirea tuturor dorintelor

Miremia ,e bine ca iti vin hainutele si mai ales e bine ca tu te simti bine in ele....eu am ajuns mai rau ca inainte de sarcina,am ajuns la 45 kg,asta sunt si ma accept asa(si vad ca si sotul)

Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
LML sora de miremia

cate kg ai,cuscra?radu are 41

mami de Alex si Radu
da eu sunt slabuta odiseei...1.62 si 45 kg...am avut 63-64 la final de sarcina si in 10 luni am ajuns la 45 (aveam 49 -50 inainte de sarcina)

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

mai,mai,ce frumoasa norutza am eu
am vazut si 2 pralinutze frumoase foc:lorena si arthur

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput