Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Pai Mire, asta-i baiu', ca doar ma auzi cu diete, nu le si tin. Iar in hainele de dinainte de sarcini nu incap neam, nici cu incantatii. Cat despre cum ma tii minte, a trecut destul timp de atunci, se spune ca in general avem tendinta sa infrumusetam amintirile. Oricum multumesc! de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Si daca tot ne-am amintit....poate, poate reusim sa facem o intalnire cu cat mai multi pufuleti....candva.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Dany, micki, dece La ce vreme este afara cred ca o sa se scrie mult azi. Vroiam sa impartasesc si eu cuiva bucuria mea. Am avut putin timp si am umblat prin dressing, unde mi-am regasit hainele!!! Uitasem complet de ele si traiam cu impresia ca nu prea am cu ce sa ma imbrac. Si ca urmare a AMR-ului in scadere imi si vin toate! Bonus: o pereche de cizmulite aproape noi. Mai raman vreo 5 perechi de blugi care inca nu-mi stau cum as vrea eu. N-ar fi rau sa aruncati si voi un ochi prin garderoba. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ooooooooooooooooo
te inteleg perfect
si eu am av aceasta revelatie...dar..mai merge in jos
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII SI NU NUMAI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Lillo spune:
Nikole nu e prea sanatos dar se intampla...adica analizele si la sange si la urina sut ok dar tot ma umflu. Are legatura cu menstruatia intr-adevar (3 zile in preajma ovulatiei si o sapt inainte de menstruatie sunt umflata de nu imi pot scoate inelele) dar si cu alimentatia (cum mananc ceva putin mai sarat cum "pun" 2 kg)
decenuela spune:
citat din mesajul lui Nik0le S-a tot vorbit de aici de puncte, culori si "haine", eu folosesc Chrome si tot albastre va vad pe toate. Poate d-asta n-am folosit punctele pentru glow si am putut sa-mi aleg o titulatura pe la 500 si ceva de puncte. Asta e si motivul pentru care nu bolduiesc numele cand raspund, ar insemna sa scriu eu de mana [b ] si [/b ] de fiecare data. Nu-mi merge sa selectez si sa bolduiesc ulterior. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
si eu tot chrome fol...si exact ac prb ca si tine am...
JUCARII SI NU NUMAI...
Andre_lina spune:
Am fost 10 min afara... efectiv mi-a inghetat PARUL
aveam amandoi obrajii rosii... am murit de ras ... eram singura nebuna in parc pe un fel de grindina... sau cum se zice cand iti da natura cu gheata marunta in fata, pe un vant puternic la minus 3 grade...
mai era un nene cu un catel si andreea nebuna cu patriotul de ziuna lui... super sarbatoare :))
decenuela spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Am fost 10 min afara... efectiv mi-a inghetat PARUL aveam amandoi obrajii rosii... am murit de ras ... eram singura nebuna in parc pe un fel de grindina... sau cum se zice cand iti da natura cu gheata marunta in fata, pe un vant puternic la minus 3 grade... mai era un nene cu un catel si andreea nebuna cu patriotul de ziuna lui... super sarbatoare :)) Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
SI EU AM FOST PLECATA PUTIN...MI-AU TREBUIT 10 min sa curat masina de gheata...brrrrrrrrrr.....
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani sora de MiremiaImplinirea tuturor dorintelor Miremia ,e bine ca iti vin hainutele si mai ales e bine ca tu te simti bine in ele....eu am ajuns mai rau ca inainte de sarcina,am ajuns la 45 kg,asta sunt si ma accept asa(si vad ca si sotul) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
cate kg ai,cuscra?radu are 41
mami de Alex si Radu
rox_y spune:
Iupii vesti bune...Bravo David- micutul luptator
Tomaca pt ca ne-ai transmis mesajul
Yasmine..LMA lui Andreas
Plateea (ce frumos ai scris), Baly, Lady ..WB ....mai scrieti-ne
Miremia..LMA surorii tale
io am intrat in butoi..dar nu din cauza indemnizatiei ..imi trece pana maine (pacat ca se va mai intampla desi nu vreau..e inevitabil)
Oare mazare boabe din conserva se poate da la bebei?
Roxi de Diana - 31.12.2009
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
cate kg ai,cuscra?radu are 41 mami de Alex si Radu |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
mamidepuiuti spune:
mai,mai,ce frumoasa norutza am eu
am vazut si 2 pralinutze frumoase foc:lorena si arthur
mami de Alex si Radu