Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Pentru Patriot, am pregatit un www.cofetariaalice.ro/j5/components/com_virtuemart/shop_image/product/Model_52A_4b9d5ec8096fb.jpg" target="_blank">tort. Sa fie asa cum se cuvine, la primul anisor!

Pofta buna!

Kiti de Miki

Mai mami a implinit un anisor nu 18

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Pai parca il alapteaza inca. Nu? Sau m-am inselat?

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

fetele un subiect de discutie(adica cine doreste sa isi expuna punctul de vedere):cat e de "igienic" ca mama sa introduca suzeta in gura inainte de a o oferi bebelusului?sau sa manance cu aceeasi lingurita cu care mananca si copilul(- la aceeasi masa-ceva de genul una mie una tie)?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Total neigienic. Nu sunt de acord cu asa ceva. Nici cu linsul suzetei nici cu mancatul cu tacamurile altcuiva. Adica o bacterie mie, una tie? Un microb mie, unul tie?

Kiti de Miki

nu-i de ras,dar m-a amuzat faza...nu te superi ?!sper

Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:

Citat:

Citat:

fetele un subiect de discutie(adica cine doreste sa isi expuna punctul de vedere):cat e de "igienic" ca mama sa introduca suzeta in gura inainte de a o oferi bebelusului?sau sa manance cu aceeasi lingurita cu care mananca si copilul(- la aceeasi masa-ceva de genul una mie una tie)?

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Total neigienic. Nu sunt de acord cu asa ceva. Nici cu linsul suzetei nici cu mancatul cu tacamurile altcuiva. Adica o bacterie mie, una tie? Un microb mie, unul tie?

Kiti de Miki

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Este modul cel mai sigur de a contamina cavitatea bucala a copilului cu streptococus mutans, principalul responsabil pt. cariile dentare. Cavitatea bucala a copilului este sterila la nastere, mama este cea care poate avea grija ca contaminarea sa se produca cit mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Buna seara!
V-ati petrecut serios azi, huh? Atatia aniversati, plus ziua Romaniei...s-a lasat cu beuta mare asa-i?

Si noi ne-am petrecut, ca azi a fost si ziua tatalui meu...apropos MIREMIA, "la multi ani" surorii tale...interesante coincidente la aniversatii familiei. Mai ai in familie si tauri sau pesti? Ca urmatorii aniversati la mine cam prin zodiile astea se incadreaza? :)

Am vazut pozici noi...
..cu UCA, mezina pufuleata.... Dulce foc cu bustul gol si clop pe cap!

ARIANA, albinutza deghizata... S-o papi toata,toata... cu coama de leu cu tot!!!!! Daca ar pune mami niste poze si cu ea ar fi super...

LORENA si cu mami ei...doua frumoase!

ARTHUR...un smecherutz pus pe shotii din cate am vazut! Eheee, manca-l-ar mama!!!

IURIA...fotomodel!!! Exact ca mami...tot timpul raman wowwww cand ma uit la pozele lor. Poza aia de familie, in peisaj de iarna e absolut superba...

GEMANUTELE...mi-au incantat privirea 'la patrat' si m-am topit de dragul lor...asa le-as mai pupaci si le-as mai giugiuli, ioiiii...

si acum...ta na na naaaaaa....cavalerul BbTo, caruia mi-am permis sa-i mut albumul mai in fata, e yammiii yamiii ...Plateea in miniatura, are acelasi zambet in privire...si deja a capatat mutrita de baietel, gata cu bebeluseala.

...

M-am inveselit tare uitandu-ma la poze...m-am binedispus instantaneu si cred ca in noaptea asta o sa visez frumos.

Trimit...ca trebuie sa merg la o tzitziala scurta si revin.

_
Mami de strumfita zgubilitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:

Citat:

Citat:

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Kiti de Miki

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Este modul cel mai sigur de a contamina cavitatea bucala a copilului cu streptococus mutans, principalul responsabil pt. cariile dentare. Cavitatea bucala a copilului este sterila la nastere, mama este cea care poate avea grija ca contaminarea sa se produca cit mai tarziu.

>>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
C+AN+YS+ML

multumesc frumos pt raspuns,aceasta informatie am cerut-o mai mult pt cunostiintele mele(pt ca atunci cand am auzit discutia nu mai stiam unde sa inclin).Va multumesc pt raspunsuri

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Kiti de Miki

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Simply,Doamne fereste! Cum sa ma supar?!?!
Doar ca mi-am amintit-o pe o prietena cand ii curata suzeta fetei (de-o seama cu Kiti), lingand-o. Si ii mesteca si mancarea... Si apoi fata s-a obisnuit cu mancarea mestecata de mama ei incat obisnuia sa ii bage mana in gurita mamei, cand aceasta manca, sa ii scoata de acolo si sa pape ea . Desigur ca si curatarea linguritei, inainte de a-i da fetei de mancare, tot prin lingere...
Si se mira ca fata se imbolnaveste des. Ca sa nu mai zic, antibiotic a luat in vreo 4 reprize pana acum (cea mica).
Of of of...

Nu ma supar pe tine. Cum sa ma supar? Eu imi si inchipuiam microbii colorati (fosforescenti) cum se aduna pe lingurita/suzeta si apoi sarbatoreau cand ajungeau "la destinatie"... Ca intr-o reclama creepy.

Yasmine!

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Multumesc tuturor pentru urari, sa fie la toti si pentru toti sanatate, liniste si numai bucurii de la niste pufuleti atat de dragalasi ca ai nostri!

Despre subiectul propus de simplicity: nu stiam ca exista o bacterie transmisibila responsabila cu cariile, peste tot am citit ca bacteriile din lapte si din mancaruri care raman pe dintii nespalati provoaca carii. Dar asa o fi. Ne mai documentam.
Eu nu sunt f stricta in privinta asta, mai ales cu sotul si nu intentionez nici cu copilul sa fiu. Ca o paranteza: adica pot sa ma sarut cu sotul, dar nu pot sa mananc cu furculita lui? Da, nu sunt de acord sa manance cu aceeasi lingurita cu un alt copil sau cu bunica, dar parintii....ma rog, asta e parerea mea.
Da, stiu ca se practica in trecut si sigur inca se mai practica mestecatul mancarii de catre mama - la tara in special - cred ca din lipsa de blender, dar nu cred ca au patit ceva bunicii, parintii nostri, nu cred ca au avut mai multe boli decat noi sau copii nostri....toate chestiile astea moderne sunt bune, dar sa nu exageram cu ele, cu toate inovatiile gen masina de spalat vase neaparat ca sa dezinfecteze tot...o sa ajungem sa avem alergii la toate, cum au americanii....la ei se recomanda ca tot ce atinge copilul sa fie spalat in masina de spalat vase, lingurite, boluri, etc...asa ajung de nu mai ai nici un fel de imunitate, au alergii si la paine si la alune...
Zic si eu....nu luati de bun....
ma duc sa dorm, maine e o zi de munca!!
noapte linistita sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Multumesc mult pt urarile la adresa surorii mele. Nu ne-am petrecut ziua impreuna (locuim destul de departe una de alta), fiecare cu ai ei. Am fost aseara la ei sa-i duc un tort nepotelului cel mare si am facut 1,5 ore in trafic asa ca nu mai repet curand experienta. Poate in weekend sa ne vedem.

Ayanna mai am un sagetator, un capricorn (verisorul cel mic), varsatoarea de Mara, tati de Mara e in pesti, dupa care inca vreo 4 berbeci si gata.

LMA tatalui tau! Multa sanatate si fericire!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna seara pufuleti! pe ultima suta intru si eu sa spun la multi ani patriotului si sa vars o lacrima de bucurie! chiar daca nu am mai intrat de secole si nu mai stiu nimic de voi nu am uitat emotiile odiseei si sarbatoarea de acum un an!

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui unboticutz

buna seara pufuleti! pe ultima suta intru si eu sa spun la multi ani patriotului si sa vars o lacrima de bucurie! chiar daca nu am mai intrat de secole si nu mai stiu nimic de voi nu am uitat emotiile odiseei si sarbatoarea de acum un an!

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

WB!
Ce face Rares?

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput