Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 15
Lillo spune:
Simply asa o fi...dar eu una stiam ca gura umana are un numar impresionant de microbi. In plus in burtica, bebe nu a luat contact cu microbii cantonati la nivelul cavitatii bucale, nu mai zic ca poate fi vorba de o bacterie "culeasa" recent.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Simply asa o fi...dar eu una stiam ca gura umana are un numar impresionant de microbi. In plus in burtica, bebe nu a luat contact cu microbii cantonati la nivelul cavitatii bucale, nu mai zic ca poate fi vorba de o bacterie "culeasa" recent. |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
al3csa spune:
Buna seara intru si eu pe fuga sa nu ratez aniversarea lui Tudor Patriotul nostru!
LA MULTI ANI SA NE CRESTI MARE SI FRUMOS SA AI PARTE TOT CE ITI DORESTI MUUULTA FERICIRE SI SANATATE
tomaca spune:
citat din mesajul lui Lillo Simply asa o fi...dar eu una stiam ca gura umana are un numar impresionant de microbi. In plus in burtica, bebe nu a luat contact cu microbii cantonati la nivelul cavitatii bucale, nu mai zic ca poate fi vorba de o bacterie "culeasa" recent. |
de
Absolut de accord. Am sa ma uit si prin materialele primite de la maternitate sau prin carti. Stiu sigur ca am citit ca NU.
Plus, ca asa personal mie mi se face rau numai cand vad. Nu mi se pare Ok nici schimb tacamuri intre adulti, ce sa mai zic cu copii.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexia28 Buna fete dragi, Nici noi nu puteam rata o zi asa mare si frumoasa, trebuia sa urez primului nostru pufulete LA MULTI ANI TUDOR ANDREI, SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS SI SA-TI BUCURI PARINTII Imi pare rau ca nu pot sa intru mai des, nici macar sa va citesc nu am timp, cu doi copilasi mici este fff greu, n-am timp de absolut nimik, toata ziua sunt cu ei ....in rest suntem sanatosi, crestem, avem trei dintisori, stam in picioare putin cate putin, spunem mama, tata, dada, apa, papa, dar suntem extrem de plangaciosi, nu stiu daca mai exista copil asa plangacios ca Tudor al meu...si lipit de mine, parca suntem siamezi Va pupam si sper macar in fiecare zi aniversara sa intru cate putin www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
Ce bine ca ne-ai mai scris! Am avut eu asa un feeling caci mi-a ramas gandul asa la voi cand m-am uitat pe lista pufuletilor.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Nikole, felicitari! ai facut si tu rosseola? [:P] INTREBARE: Cand incepem sa marim intervalul dintre mesele pufilor? Adica papa la 3 ore pana cand??? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Te-a prins, Nikole.
Cred ca nu asa curand. Lui Tudor i se face foame la 3-4 ore si mananca de 5 ori pe zi. Sunt de fapt 3 mese principale si 2 gustari.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui miremia Astazi este si ziua de nastere a surorii mele, sa-mi traiasca! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Sa-ti traiasca ! CUm ati petrecut?
varsta lui Tudor
adina_bulina spune:
Ce vad eu!!!!! Mama mia ce a trecut ... UN AN!!!!! Cand a trecut!!!??? Mi s-a facut pielea de gaina. La multi ani, drag PATRIOT!!!
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
tomaca spune:
citat din mesajul lui Vi4i nu puteam sa ratez asa o zi frumoasa!! o zi in care a aparut primul pufulete!!!! LA MULTI ANI Tudor eu sunt pe aici va mai citesc cand ma lasa piticu!!!! dar sunt mereu cu gandul la voi, desi nu activez!!!!! cer scuze ca nu dam nici un semn pe aici!!!! dar eu mereu sunt aici chiar daca sunt mai mult de dupa curtina!!!! Dionisako meu e mare deja!!!! ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat de repede creste!!! cat e destept si vioi!! sta deja in picioare,merge daca il tii de manute, avem 4 dintisori!! striga Mama,Dai (daddy),bate din palme,face Hi5 si plus deja da din manuta cand cineva ii spune pa pa pa!!!! si toata ziua sta lipit de mine,ma cuprinde ma pupiceste de dimineata pana seara!!!! avea 9 kg si 75 cm la 9 lunite!!! e un mancacios ii place papa dar nu mai vrea lapte,cu plansete si nervi il fac sa bea macar 70 ml!!! plansete el,nervi si plansete eu!!!! si inca vreau sa multumesc tuturor care mi-au urat La multi ani de ziua mea!! a fost foarte placut sa citesc urarile voastre si ma bucur ca nu m-ati uitat!!!! as vrea si eu sa mai pun niste poze cu Dionisako meu,dar nu pot ca ati schimbat parola!!!! si tare as vrea sa vad si eu ceilati pufuleti!!!! mamicile mele dragi un brat p-u voi!!!! si un mare multumesc ca existati!!! I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
Felicitari pentru crestere. Este un voinic Dionisios. Ai dreptate, nici nu stii cand au crescut mari pufuletii. Aseara cand l-am luat in brate pe Tudor sa-l pun in patut, l-a vazut in geam cat de mare este si cum ii atarna picioarele. Mi-am adus aminte cum era cand l-am adus de la spital. Parca mi-e dor de Tudor de atunci.
Cat despre lapte, cam de la 9 luni si noi am inceput sa nu mai vrem lapte. Avem 2-3 zile cand suntem ok, dupa care doar cand vede bibe de lapte protesteaza. Am inteles ca ar fi de la dinti.
varsta lui Tudor
micki_mica spune:
citat din mesajul lui simplicity fetele un subiect de discutie(adica cine doreste sa isi expuna punctul de vedere):cat e de "igienic" ca mama sa introduca suzeta in gura inainte de a o oferi bebelusului?sau sa manance cu aceeasi lingurita cu care mananca si copilul(- la aceeasi masa-ceva de genul una mie una tie)? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Total neigienic. Nu sunt de acord cu asa ceva. Nici cu linsul suzetei nici cu mancatul cu tacamurile altcuiva. Adica o bacterie mie, una tie? Un microb mie, unul tie?
Kiti de Miki