Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity fetele un subiect de discutie(adica cine doreste sa isi expuna punctul de vedere):cat e de "igienic" ca mama sa introduca suzeta in gura inainte de a o oferi bebelusului?sau sa manance cu aceeasi lingurita cu care mananca si copilul(- la aceeasi masa-ceva de genul una mie una tie)? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
mai eu nu am facut treaba asta niciodat..
si nici nu o s-o fac...nu mi se pare deloc igienic......
nici faza cu suzeta nici cu lingura.
una mie, una tie, da, dar cu linguri diferite............
daca de ex se intampla ca sa gust din papa lui, sa uita ca nu e voie, schimb lingurita.........
mai nou mami isi baga nasul in lingura lui, si am urlat odata la ea sa nu ma vad ca face asa ceva veci!!!!!!!!!!!!
poti sa fii purtator de virusi de una alta, si ii dai lui....
eu zic NU
si incerc sa evit sa isi bage degetele la mine in gura.......
sunt foarte exigenta in ceea ce priveste igiena lui, cu ce manca, din ce biberoane ii dau lapte, cum le spal......s.a.m.d.........
am eu neshte fixuri asa.............
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
danyelana spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
eu pup gazelele,dar tot animal cu greutate raman mami de Alex si Radu |
Merci
Nu mai fi modesta ca si tu esti gazela
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui micki_mica Pentru Patriot, am pregatit un www.cofetariaalice.ro/j5/components/com_virtuemart/shop_image/product/Model_52A_4b9d5ec8096fb.jpg" target="_blank">tort. Sa fie asa cum se cuvine, la primul anisor! Pofta buna! Kiti de Miki |
Mai mami a implinit un anisor nu 18
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Beatrice1982 spune:
La multi ani romania!!!!!!!!!
daca nu s-a reduce cic-ul te-as iubi mai mult!!!!!!!!!!
imi place si mie ca s-a scris asa mult, si asa frumos
si imi place ca a intrat andre lina...................
si alte multe fete./super!!!!!!!!!
gata, mi-a expirat ora de stat la calculici.ma duc sa fac baie la copil, si papa si somn de voie
cause tomorrow is antoher day of work..................
nopate buna!!!!!!!!!!!!!!
pupici multi pt fiecare!!!!!!
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui tomaca Ce bine ca s-au mai intors din fete.! WB Plateea, Baly, Rebiana, Glady, Yasmine PS Sper ca n-am uitat pe nimeni. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Eu nu plecasem nicaieri. Va citesc, daca nu zilnic, atunci la doua zile, cu zisul stau prost.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
I can't fake with dignity so i'll not try!!
miremia spune:
citat din mesajul lui alexia28 Buna fete dragi, Nici noi nu puteam rata o zi asa mare si frumoasa, trebuia sa urez primului nostru pufulete LA MULTI ANI TUDOR ANDREI, SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS SI SA-TI BUCURI PARINTII Imi pare rau ca nu pot sa intru mai des, nici macar sa va citesc nu am timp, cu doi copilasi mici este fff greu, n-am timp de absolut nimik, toata ziua sunt cu ei ....in rest suntem sanatosi, crestem, avem trei dintisori, stam in picioare putin cate putin, spunem mama, tata, dada, apa, papa, dar suntem extrem de plangaciosi, nu stiu daca mai exista copil asa plangacios ca Tudor al meu...si lipit de mine, parca suntem siamezi Va pupam si sper macar in fiecare zi aniversara sa intru cate putin www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
Ce dragut ca ne mai vizitezi, poate reusesti sa o faci mai des.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity fetele un subiect de discutie(adica cine doreste sa isi expuna punctul de vedere):cat e de "igienic" ca mama sa introduca suzeta in gura inainte de a o oferi bebelusului?sau sa manance cu aceeasi lingurita cu care mananca si copilul(- la aceeasi masa-ceva de genul una mie una tie)? Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Eu sincer sunt impotriva.
Nu mi se pare deloc igienic
ioana_fota spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Eu sincer sunt impotriva. Nu mi se pare deloc igienic Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Subscriu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ingerii zboara pentru ca o iau usor
Astept cu drag si
Lillo spune:
Mi-a fugit mesajul...in neant...
Nu mi se pare deloc igienic. Nu am bagat niciodata suzeta lui in gura. De mancat cu aceeasi lingurita se mai intampla dar doar eu dupa el nu si invers, adica daca nu papa tot, termin eu cu aceeasi lingurita dar daca am apucat sa bag eu lingurita in gura si mai cere si el, ii dau cu alta lingurita.
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Eu sincer sunt impotriva. Nu mi se pare deloc igienic Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.