Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 17
simplicity spune:
La multi ani tati de Ayanna sa i se implineasca dorintele
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem ARIANA, albinutza deghizata... S-o papi toata,toata... cu coama de leu cu tot!!!!! Daca ar pune mami niste poze si cu ea ar fi super... _ Mami de strumfita zgubilitica |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
blue_rain spune:
La multi ani, patriotule! Ce repede a trecut un an! Mai ieri faceam galerie de zor pe aici :)
Pupici tuturor pufuletilor!
tzontzo manager
my life will never be the same, neither my ass..
George Oliver
poze
poze Tzontzo
miremia spune:
citat din mesajul lui blue_rain La multi ani, patriotule! Ce repede a trecut un an! Mai ieri faceam galerie de zor pe aici :) Pupici tuturor pufuletilor! tzontzo manager my life will never be the same, neither my ass.. George Oliver poze poze Tzontzo |
Ce-mi place cand apareti asa de dupa cortina.
Hai impartasiti cate ceva despre pufuletii vostri si cu noi.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Zgubilicea mea are chef de harjoneala...
Am adormit-o in patut, dar cred ca o deranjeaza burtica ca se tot frichineste si da partzuri la greu. De vreo cateva ori s-a trezit de-a binelea si s-a ridicat la marginea patutului si 'mamaaa, mamaaa' , mufat, adormit, iar frichinit, iar trezit, 'mamaaaa'...si tot asa...
Sa vedem cand o fi urmatoarea 'alarma'.
MIREMIA, SIMPLY...multumesc din suflet pentru urarile adresate tatalui meu. Eu sunt foarte legata de parintii mei, sunt niste oameni extraordinari si parca de la o varsta incoace aniversarile anilor care trec incep sa-mi trezeasca si nostalgii...timpul trece, noi nu mai suntem copii, parintii nostri nu mai sunt tineri...si cand ne uitam in urma vedem atatea clipe in care am fi putut sa fim fericiti...dar n-am stiut sa profitam. De multe ori apreciem 'clipa' si ii dam valoare abia dupa ce-a trecut si ramanem cu nostalgia ei, ca in reeeest...facem carari in jurul butoiului. Vorbesc la modul general, bineinteles...dar nu strica sa ne mai 'trezim' din cand in cand si sa mai si traim, nu?
Dap...incepe frichineala...ma gandeam eu ca nu tine mult linistea. Fuuuug...
_
Mami de strumfita zgubilitica
unboticutz spune:
mire, Rares e un nazdravan si jumatate, nu-mi vine sa cred cat de mult a evoluat din toate punctele de vedere, parca au trecut 11 luni ca o clipa..
rares merge in picioruse de pe la 7luni si jumatate dar tinut de o manuta macar sau un sprijin cat de mic. pleaca si singurel dar nu ajunge uneori tot in doua picioare la destinatie, inca nu se controleaza perfect. este extrem de curios si de activ, de aceea a si plecat devreme. vrea sa vada tot, sa guste tot, sa pipaie tot. dormim tinandu-ne de gat si pupandu-ne sau daca e ff obosit adoarme la tzitzi. de mancat nu mananca prea multe solide, probabil pentru ca suge des iar eu nu il pot refuza. adora iaurtul, supa de pui cu galusti si supa de pui cu legume multe si paste fainoase sau orez. in rest, cate putin...nu mesteca inca bucatzele, se inneaca dar mai razuieste cu dintzisorii din mar sau banana. azi a iesit al 5-lea dinte si nr 6 e foarte aproape. inca nu am ajuns sa dormim toata noaptea, se trezeste de minim 2 ori sa pape iar uneori se trezeste f des dar nu de foame..arata cu degetelul prin casa diferite obiecte, stie unde-s ochisorii si unde-i nasucul la toatejucariile si la noi. apropos de jucarii, are diverse, care mai de care dar nu pto sa spun ca e vreuna investitie buna. tot sticlele, cutiile, telecomenzile=s mai interesante. se mai jaoca si cu fructele si legumele inainte sa i le prepar (spalate, bineinteles). as trimite si o poza, sa vedeti ce dulce e, dar nu mai stiu adresa comuna.
pupam pufuletzii si sper sa mai stau prin zona, macar acum ca s-a dat startul la aniversari.
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
miremia spune:
citat din mesajul lui unboticutz mire, Rares e un nazdravan si jumatate, nu-mi vine sa cred cat de mult a evoluat din toate punctele de vedere, parca au trecut 11 luni ca o clipa.. rares merge in picioruse de pe la 7luni si jumatate dar tinut de o manuta macar sau un sprijin cat de mic. pleaca si singurel dar nu ajunge uneori tot in doua picioare la destinatie, inca nu se controleaza perfect. este extrem de curios si de activ, de aceea a si plecat devreme. vrea sa vada tot, sa guste tot, sa pipaie tot. dormim tinandu-ne de gat si pupandu-ne sau daca e ff obosit adoarme la tzitzi. de mancat nu mananca prea multe solide, probabil pentru ca suge des iar eu nu il pot refuza. adora iaurtul, supa de pui cu galusti si supa de pui cu legume multe si paste fainoase sau orez. in rest, cate putin...nu mesteca inca bucatzele, se inneaca dar mai razuieste cu dintzisorii din mar sau banana. azi a iesit al 5-lea dinte si nr 6 e foarte aproape. inca nu am ajuns sa dormim toata noaptea, se trezeste de minim 2 ori sa pape iar uneori se trezeste f des dar nu de foame..arata cu degetelul prin casa diferite obiecte, stie unde-s ochisorii si unde-i nasucul la toatejucariile si la noi. apropos de jucarii, are diverse, care mai de care dar nu pto sa spun ca e vreuna investitie buna. tot sticlele, cutiile, telecomenzile=s mai interesante. se mai jaoca si cu fructele si legumele inainte sa i le prepar (spalate, bineinteles). as trimite si o poza, sa vedeti ce dulce e, dar nu mai stiu adresa comuna. pupam pufuletzii si sper sa mai stau prin zona, macar acum ca s-a dat startul la aniversari. mami de strengarel dulce Rares Mihai www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma... |
Deci mai avem un mergacios pe langa Daniel de BF.
Ti-am trimis adresa de mail pe PM, sa ne arati si noua fatzuca draguta.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Zgubilicea mea are chef de harjoneala... Am adormit-o in patut, dar cred ca o deranjeaza burtica ca se tot frichineste si da partzuri la greu. De vreo cateva ori s-a trezit de-a binelea si s-a ridicat la marginea patutului si 'mamaaa, mamaaa' , mufat, adormit, iar frichinit, iar trezit, 'mamaaaa'...si tot asa... Sa vedem cand o fi urmatoarea 'alarma'. MIREMIA, SIMPLY...multumesc din suflet pentru urarile adresate tatalui meu. Eu sunt foarte legata de parintii mei, sunt niste oameni extraordinari si parca de la o varsta incoace aniversarile anilor care trec incep sa-mi trezeasca si nostalgii...timpul trece, noi nu mai suntem copii, parintii nostri nu mai sunt tineri...si cand ne uitam in urma vedem atatea clipe in care am fi putut sa fim fericiti...dar n-am stiut sa profitam. De multe ori apreciem 'clipa' si ii dam valoare abia dupa ce-a trecut si ramanem cu nostalgia ei, ca in reeeest...facem carari in jurul butoiului. Vorbesc la modul general, bineinteles...dar nu strica sa ne mai 'trezim' din cand in cand si sa mai si traim, nu? Dap...incepe frichineala...ma gandeam eu ca nu tine mult linistea. Fuuuug... _ Mami de strumfita zgubilitica |
Multa sanatate tatalui tau! Si sa va bucurati de cat mai multe evenimente impreuna!
Kiti de Miki
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Multa sanatate tatalui tau! Si sa va bucurati de cat mai multe evenimente impreuna! Kiti de Miki |
Multumesc Micki...la fel si voua!
Eu scriu cu o mana acum, ca am matza la tzitzi...nu mai vrea in patut, gata distractia.
La voi cum mai merge cu 'dezvatul' si 'invatul'?
_
Mami de strumfita zgubilitica
unboticutz spune:
am trimis mail. aveam salvata adresa, nu's de ce mi s-a parut ca nu e buna. cred ca parola s-a schimbat.
mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...