Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Si fiindca azi e ziua Romaniei(eu nu ma prea simt roman in cond astea) sa va arat cum a sarbatorit Teo.
Dovada aici.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

bravo Teo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

nu puteam sa ratez asa o zi frumoasa!! o zi in care a aparut primul pufulete!!!!

LA MULTI ANI Tudor

eu sunt pe aici va mai citesc cand ma lasa piticu!!!! dar sunt mereu cu gandul la voi, desi nu activez!!!!! cer scuze ca nu dam nici un semn pe aici!!!! dar eu mereu sunt aici chiar daca sunt mai mult de dupa curtina!!!!

Dionisako meu e mare deja!!!! ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat de repede creste!!! cat e destept si vioi!! sta deja in picioare,merge daca il tii de manute, avem 4 dintisori!! striga Mama,Dai (daddy),bate din palme,face Hi5 si plus deja da din manuta cand cineva ii spune pa pa pa!!!! si toata ziua sta lipit de mine,ma cuprinde ma pupiceste de dimineata pana seara!!!! avea 9 kg si 75 cm la 9 lunite!!! e un mancacios ii place papa dar nu mai vrea lapte,cu plansete si nervi il fac sa bea macar 70 ml!!! plansete el,nervi si plansete eu!!!!

si inca vreau sa multumesc tuturor care mi-au urat La multi ani de ziua mea!! a fost foarte placut sa citesc urarile voastre si ma bucur ca nu m-ati uitat!!!!

as vrea si eu sa mai pun niste poze cu Dionisako meu,dar nu pot ca ati schimbat parola!!!! si tare as vrea sa vad si eu ceilati pufuleti!!!!

mamicile mele dragi un brat p-u voi!!!! si un mare multumesc ca existati!!!

I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!!

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

WB

ai pm

Mergi la inceput

Decenuela pentru link-ul de aseara, a fost dragutz sa recitesc
Miremia felicitari pentru redobandirea garderobei face bine la psihic, pupam Mara buclucasa si ii dorim sa nu mai aiba accidente, LMA surorii tale.
Yasmin la multi ani pentru Andreas, ai niste copii minunati
Baly, Plateea, Andrelina, mi-a facut placere sa va citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

multumesc frumos pt aprecieri vis-a-vis de printesa mea

am vazut si eu poze de Carmita,e superba fetita

Fiecare copil are farmecul lui,expresivitate,gingasie,sunt ai nostrii si iubim-fiecare fetita e o printesa si fiecare baietel e un print,si fiecare copil este superb in felul lui

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fete dragi,

Nici noi nu puteam rata o zi asa mare si frumoasa, trebuia sa urez primului nostru pufulete
LA MULTI ANI TUDOR ANDREI, SA CRESTI MARE, SANATOS SI NOROCOS SI SA-TI BUCURI PARINTII

Imi pare rau ca nu pot sa intru mai des, nici macar sa va citesc nu am timp, cu doi copilasi mici este fff greu, n-am timp de absolut nimik, toata ziua sunt cu ei
....in rest suntem sanatosi, crestem, avem trei dintisori, stam in picioare putin cate putin, spunem mama, tata, dada, apa, papa, dar suntem extrem de plangaciosi, nu stiu daca mai exista copil asa plangacios ca Tudor al meu...si lipit de mine, parca suntem siamezi

Va pupam si sper macar in fiecare zi aniversara sa intru cate putin

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

La multi ani sora de MiremiaImplinirea tuturor dorintelor

Miremia ,e bine ca iti vin hainutele si mai ales e bine ca tu te simti bine in ele....eu am ajuns mai rau ca inainte de sarcina,am ajuns la 45 kg,asta sunt si ma accept asa(si vad ca si sotul)

Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
LML sora de miremia

cate kg ai,cuscra?radu are 41

mami de Alex si Radu
da eu sunt slabuta odiseei...1.62 si 45 kg...am avut 63-64 la final de sarcina si in 10 luni am ajuns la 45 (aveam 49 -50 inainte de sarcina)

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Intru si eu in club 1.68 si 48 kg

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

mamaaaaaaaaaaaaa ,ce gazele
eu pup gazelele,dar tot animal cu greutate raman

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi mai spre seara.
LA MULTI ANI DRAGUL NOSTRU PATRIOT!!!!! SA FI FERICIT SI IUBIT!!
IURIA
IRINA
LUCA
DANIEL
ADRIAN

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Astept cu drag si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

pot avea si eu parolele noi? pls ....

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Ai PM

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

saru'mana

48 de kg ai zis?????? cum ai reusit///????

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

rugaminte... imi da cineva contul de poze ca l-am uitat si nici in history nu-l gasesc? plsss...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Dam de bauuuutttt....facem 10 luni!!!!

La Multi Ani patriotului, m-a apucat lacrimogenul de dimineata, la multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi.

Trata-ti-va cu de toate, cu toate mancarurile bune, ca e si ziua Romaniei. Nu ca as fi eu mare patrioata, dar na, ...e ziua tarii...

Azi stau acasa, Dani e marait, vrea numai in brate....va fi o zi lunga.

ma intorc sa citesc ce s-a scris aseara.

va pup.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

LML, Daniel!

Merci de cinste , mamico!

Kiti de Miki

Mergi la inceput