Pufuleti 2010(173)-LMA Tudor,patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 11
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti mai,mai,ce frumoasa norutza am eu am vazut si 2 pralinutze frumoase foc:lorena si arthur mami de Alex si Radu |
Merci
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
lucia2000 spune:
Si fiindca azi e ziua Romaniei(eu nu ma prea simt roman in cond astea) sa va arat cum a sarbatorit Teo.
Dovada aici.
alicredo spune:
vi4i , plateea, baly, yasmine,andre_lina wb va pupacesc pe toate!
ce frumos e afara! ninge! tati face un om de zapada pentru david...care doarme acum...eu pe net...
am semnat si eu petitia....
aici alocatia a fost 188 de euro, au taiat-o acum la 160/luna.e ok...nu stiu pana la cati ani se da atat...
alaptare...eu inca ii dau...dimineata si seara...tati ma cearta ca mai dorm cu el...de obicei inainte sa apara el pe usa...la 8 jumate il pun in patut...dar de 2 zile am adormit...si face scandal ca dorm cu el.azi s-a dus dincolo... ca daca eu dorm cu el...el nu mai vine langa mine.i-am zis ca nu de aia mi-am facut copil ca sa nu-i mai dau sa suga, sa nu dorm cu el, si sa scap de el de cate ori pot...
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
danyelana spune:
citat din mesajul lui Vi4i nu puteam sa ratez asa o zi frumoasa!! o zi in care a aparut primul pufulete!!!! LA MULTI ANI Tudor eu sunt pe aici va mai citesc cand ma lasa piticu!!!! dar sunt mereu cu gandul la voi, desi nu activez!!!!! cer scuze ca nu dam nici un semn pe aici!!!! dar eu mereu sunt aici chiar daca sunt mai mult de dupa curtina!!!! Dionisako meu e mare deja!!!! ma uit la el si nu-mi vine sa cred cat de repede creste!!! cat e destept si vioi!! sta deja in picioare,merge daca il tii de manute, avem 4 dintisori!! striga Mama,Dai (daddy),bate din palme,face Hi5 si plus deja da din manuta cand cineva ii spune pa pa pa!!!! si toata ziua sta lipit de mine,ma cuprinde ma pupiceste de dimineata pana seara!!!! avea 9 kg si 75 cm la 9 lunite!!! e un mancacios ii place papa dar nu mai vrea lapte,cu plansete si nervi il fac sa bea macar 70 ml!!! plansete el,nervi si plansete eu!!!! si inca vreau sa multumesc tuturor care mi-au urat La multi ani de ziua mea!! a fost foarte placut sa citesc urarile voastre si ma bucur ca nu m-ati uitat!!!! as vrea si eu sa mai pun niste poze cu Dionisako meu,dar nu pot ca ati schimbat parola!!!! si tare as vrea sa vad si eu ceilati pufuleti!!!! mamicile mele dragi un brat p-u voi!!!! si un mare multumesc ca existati!!! I would never look back on life and say "what if" because any path that doesn't include my son just doesn't make any sense!! de Dionisios-Ionas 03.02.2010 |
WB
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui simplicity gata am pus noile poze Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Am vazut o albinutza deghizata in leut
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui alicredo pot avea si eu parolele noi? pls .... din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel ! te iubim puiule....!!! |
Ai PM
Charles Baudelaire
danasor spune:
brrr, am fost si eu pe afara si e friguuutz
Daca tot au fost discutate pastele i-am fiert azi si eu niste fidea subtire tare, am amestecat cu branzica calcica, iaurt si un pic de vanilie si i-am dat sa manance.
De cateva zile cand ma vede vine la mine si ma strange tare de gat, se lipeste de mine de-mi vine s-o pap toata. a invatat sa arate 1 cu degetul aratator, se da singurica jos din pat, imi da cartonasele desenate cu ce-i cer, cere de mancare - plescaie din gura, si e o zambareata, urca si coboara scarile , mergem in patru labe ca e mai sigur deocamdata decat cel in doua .
Ne-am schimbat si noi scaunul de masina, am primit un chicco de la o prietena si e ok, desi as fi vrut si eu Britax ca voi, dar daca tot e degeaba... nu cred ca mai are rost sa cumpar
danyelana spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Si fiindca azi e ziua Romaniei(eu nu ma prea simt roman in cond astea) sa va arat cum a sarbatorit Teo. Dovada aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Ce frumos
E superb Teo
Charles Baudelaire
danasor spune:
citat din mesajul lui simplicity gata am pus noile poze Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
frumoasa foc