Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

roxy multi
laura deja e cu bagajul in mana salata vine inspre tine,cine stie cand ajunge,cu vremea asta
asa de bine am papat,acu o sa bag 2 sau 3 mere si am o grefa pregatita de la amiaz pt seara asta si ...am mancat ca un purcelus

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

schris,tu linistita,ai grija de sarcina ta si tu sti cel mai bine ce faci cu bebele tau si ce simti tu ca e mai bine,acum toata lumea vine cu tot felul de pareri dar la final noi o sa fim cele care alegem ce i mai bine pt bebicii nostri si noi o sa i crestem si educam

22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

lauriciu_25

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisucmic initial vroiam sa pun o canapea in camera lui bebe dar cand ne-am apucat de masuratori ne-am dat seama ca ocupa prea mult spatiu, asa ca o sa cumparam un fotoliu extensibil. nu ma gandesc sa il iau pe copil in camera noastra pentru ca ma gandesc si la sotul meu, daca bebe plange si sotul trebuie sa se trezeasca de dim sa se duca la munca o sa fie saracul chiaun, asa ca mai bine eu la bebe in camera...

yasmi pana acum nu am fost foarte infipta pentru ca nu sunt efectiv trecuta prin experientele lor, nu am copilul acasa sa stiu exact cum sta treaba si m am gandit multa vreme ca gandesc eu prostii la adresa lor, dar deja mi se pare prea de tot si am inceput sa le o retez. ultima gaselnita e de la niste prieteni care niciodata cand iesim prieteni mai multi in oras nu vin cu copilul care acum are 1 an si 5 luni. la inceput nu il luau ca cica plange prea mult, acum ca ba e fum, ba nu sta locului, ba ca se zbantuie prea mult...pai eu o sa vreau sa l iau peste tot cu mine!!!

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eheeee cris asta o sa mai vezi dupa aceea... o sa iti doresti o ora sa stai linistita la un frappe nu sa alerg dupa el pe acolo,,, cel mai bine e sa iesi cu copilul in locuri potrivite pe el si sa mai iesiti si voi doi sau cu prietenii singuri. noi asa am procedat.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi nu si tu please :)) clar ai dreptate, eu ma refer insa ca imi doresc k norma generala sa il iau peste tot cu mine si uneori sa-l las cu parintii, nu invers...sper sa mi iasa figura :))

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cris mai vb dupa aceea...nici noi nu am luat-o pe iasmi cu noi seara, cand ne intalneam cu prietenii, ma ales unde era si fum de tigara dar ma ales pt ca iasmi avea un program de respectat: baita, lapte, etc. bine asta era n wk.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va pup fetele

yasmi mare dreptate ai

eu am stat azi in pat caci m-a durut iar burtica
puppppp
vb maine mai multe

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara fetili cucuietili

Azi nu prea ati fost pe acasa, nici eu desi nu am spus ca nu o sa ies, tot nu m-am putut abtine de a iesi la o tura de shopping Chit ca era un gerrrrrrrrr dar mi-am luat ciorapi lungi grosi pe mine pe sub blugi, de aia speciali pentru gravidute, mi-am luat din mothercare, de 60DEN si a fost super bine, mi-am luat si maiou dedesubt la hainute si a tinut cald si bine la spate si nu am avut probleme, ahh plus ca mi-am pus si caciulita si eram exact ca o fetita de clasa a 5 a, dar nu conteza , mi-a tinut bine si cald la cap si frunte ca batea un vant rece bbrrr

Acum am ciorbitza pe foc, o mai las 5 min si e gata cina Abia astept , mor de pofta... ca doar de 2 saptamani nu am mai facut si acum nu mai am rabdare sa se termine

Mi-a facut o surpriza Nick in seara asta cand a venit de la munca, a fost pe la magazin si a cumparat sculele pentru semineu si carbuni si lemne si acum arde focu`-n semineu!!!!! Numa` bine merge pe geru asta un foc in semineu

Andreea, cam rara la vedere esti lately , dar esti iertata ca ieri a fost ziua ta Multumesc de grija dar sunt ok acum , se putea mult mai rau nici nu vreau sa ma gandecs macar bbrrr

Pisuc, tu ce visezi frumos? Voi fetelor sau eu sunt singura care visez ca nasc baiat in loc de fata ?

Lauriciu, sa iti fie de bine papica

yasmi ce dulce bun ai facut? Baga reteta daca e vorba de putine caloriii, ca si moi tre sa pape dulce cu putine calorii

Scrish, hey you sexy momma... lasa-l pe astia binevoitorii, tu cred ca stii mai bine decat toti prietenii la gramada, stii tu vorba aia, zic ca tine , fac ca mine? Scuzati ccfonia dar nu puteam sa o scriu in alt fel daca asa e vorba , nu ? Si tu sa ai grija de ghetus si zapada si polei si tot, nu numai eu de scari, ca stiu eu cum se curata in romanika poleiul si zapada ... nici nu vreau s ama gandesc cum as fi fost gravida iarna in ro, cred ca numai in casa stateam Multumesc oricum , nu mai fac... sunt fata cuminte de acum

Ma duc sa vad ce face borsu meu in oala si apoi sa-l halesc Pfff si mai trebuie sa astept sa se si raceasca, dar daca scot oala afara pe terasa se raceste in 3 secunde la cat de frig e

Revin mai tarziu dupa cina

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna seara burtici!!!

Pfff...dar a venit iarna in adevaratul sens al cuvantului...
Astazi am fost si l-am vazut iarasi pe bebe Eddy pt ca data trecuta(acum 2 zile) nu i-a vazut bine stomacelul...dar astazi da...este foarte bine, corespunde tuturor masuratorilor. Acum 2 zile avea 520 grame si astazi 540 grame....dolofanei, nu???
Eu am ascultat astazi din plin Magic Fm, ca au inceput colindele ....ce superb, nu??...
Simonelu, gata munca...sa inceapa concediuuuuulllll!!!
Lavinia, ma bucr ca vine mami tau maine...profita de fiecare minutel petrecut alaturi de ea
Andreea, am vorbit atatea la tel ca acum nu stiu ce sa-ti sp
Deea, tot asa slabuta???
Roxy, tu ce mai faci burticuta sexy???? Printesica cum se mai prezinta??
Strumpitz(Cuscra) tu ce mai faci??...Buna ciorbita?? Ma bucur ca te-ai incalzit la semineu
Madutza, cum a fost tortul???....sincer acum, te-ai gandit si la noi cand ai mancat din el??/
Eu ma uit la Dansez pt ”mine”...nu vreau sa castige fufa aia de Adela Popescu!!!

Ally , Eduard 23 sapt bebe

Mergi la inceput