Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Buna fetelor,

Urez cu intarziere cei drept, La multi ani celor care ieri si-au serbat ziua numelui, de Sf Andrei

Noi suntem ok, crestem frumos. Am fost si noi la medic pe 29 si totul e ok..numai ca nici de data asta nu am reusit sa aflam ce ascunde bebe intre picioruse...acum isi tinea manuta ...asa ca inca asteptam si ne gandim la nume si ptr baietei si ptr fetite..

Cam astea sunt vestile..
Va pe toate si va urez in continuare sarcina usoara

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 23+
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, azi nu era ziua ta de pus pozici cu burtica??

picky,

stefy esti bine???

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

hai ca am mai intrat si eu putin

picky toto ma bucur ca totul este bine si bebe creste, dar ce rusinos mai este, nu vrea sa va arate si pace important este sa fie sanatos

lauriciu sa ai pofta la bunataturi, mai ales la salata boeuf. abia astept sa fac si eu.

bb_yasmi maine zici ca vine mami tau? ooooo...boierie pe capul tau

djlaura

viss

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

bb_yasmi maine zici ca vine mami tau? ooooo...boierie pe capul tau

S-a intamplat minunea mult asteptata27+

yep!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

buna seara fetelor

noi azi am avut o zi asa linistita si frumoasa...am fost sa mancam in oras, ne-am plimbat un pic prin mall, am intrat la mothercare si bagasera o gramada de hainute de craciun pentru bebei, inclusiv costume de mos craciun, asa dragute erau

mi-am mai cumparat si eu niste lucruri de stat prin casa desi nu asta era obiectivul principal...iesisem sa imi cumpar niste blugi de graviduta dar n am gasit nici un model care sa-mi placa sau sa nu imi fie partea de elastic de la burtica mare...asa ca port in continuare blugii mei dinainte sa raman insarcinata fara sa i inchid...nu e prea placut dar bine k am multe bluze lungi...

vazusem ca yasmi a primit inca un sac de haine felicitari si sa le poarte bebe cu placere:) noi n am primit nimic inca, cred ca lumea asteapta ori sa ma vada cu burta mai mare ori sa nasc direct...

shtrumph m am suparat cand am citit ca ai cazut ieri! ai mare grija! si mai lasa sotul sa astepte k nu i bai si eu era sa imi rup gatul azi ca de la ploaia inghetata de afara era doar polei pe jos, am calcat stramb si era sa pic in freza, noroc cu sotul mereu pe faza

acum stau home, invelita in paturica si cu un oki aici si altul la tv...ce bine e la caldurica in casa, sotul langa si liniste...

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

cris, si noi am avut o zi linistita si frumoasa ...eu si prntesa mea!!! am profitat ca nu a fost la gradi si am petrecut impreuna , de asta nu am prea intrat azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

roxy_s

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

yasmi, mi se pare normal de abia astept sa am si eu un print mic acasa

pana una alta, trebuie sa ma si vaiet de ceva...m-am saturat sa mi se spuna constant si superior...lasa ca o sa vezi tu dupa ce nasti! am mai multe cupluri de prieteni cu copii de la care am avut si eu de observat si invatat...eh astazi am fost criticata ca domne, cum vreau eu sa culc copilul in alta camera! ca e gresit sa imi propun asa ceva, 1 la mana ca nu e "normal" si 2 la mana ca o sa vad eu dupa ce nasc, ca nu sta copilul singur. eu nu cred ca daca nu il iau cu mine in camera il iubesc mai putin asa cum mi s-a insinuat, ci vreau sa l obisnuiesc sa aiba spatiul lui si o oarecare independenta, nici nu stiu cum sa ma exprim...evident ca o sa dorm cu el cand o sa aiba nopti grele, cu colici, dintisori sau alte probleme, dar nu ca regula generala. mai ales ca am priteni care vad ca asa fac cu copii lor si totul e fenomenal!

culmea e ca rautacisme de genul asta le primesc de la niste femei pe care le vad acum, dupa un an, un an jumate de la nastere, ca nu mai au nici un fel de relatie cu sotii lor, care se uita la tine stramb daca vorbesti de altceva decat sarcina/copii/mancare/alaptat si care mi se pare ca au stagnat in acest moment din comoditate!offfff

s 22, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Si eu tot salata de boeuf am papat azi, ce deliciu, facut de mamicul meu (care mi-a zadarnicit planurile de a gati fiindca mi-a pregatit ea 3 feluri )!

Scrish, si eu la fel gandesc, ca a face copilului camera lui si a-ti propune sa doarma acolo nu e defel egoism, e mai mult decat natural, evident ca toate ne iubim si abia asteptam puii nostri!
Ma intreb acum citindu-te: tu pui o canapea patut pentru tine in camera lui, sau te gandesti ca in caz de ceva il aduci pe el langa tine in dormitor? Eu ma gandeam sa pun doar fotoliu in camera lui. Voi ce ati facut, mamici cu bebe2?

Cred ca de acum ma retrag si eu catre patut.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s22 cu un dragalas

Mergi la inceput

cris, de ce nu le spui repede cate o replica sa le inchizi gura??? de ce stai sa le asculti......
sau poate nu o spun din rautate ci chiar asa simt s gandesc ele...dar orcum nu stiu ce prietene sunt si astea....

Mergi la inceput