Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

am revenit de la mama, pe drum am mers cam cu emotii, autostrada A2 e inchisa din cauza poleiului si am venit pe DN, o gramada de masini cazute in sant...nasol rau.

happiness, eu am folosit burtiera, dar nu cred ca a ajutat burta sa se retraga mai repede. statea in schimb mai ferma si ma ajuta si la operatie, adik nu se mai lasa greutatea intregii burti pe operatie, o tinea mai bine in loc , plus ca era f stramta in partea de sus, adik pe la stomac si nu ma lasa sa mananc mult ca ma tinea , daca o dadeam jos, mai incapea o farfurie de mancare . Dupa ce am nascut am fost fff fomista, nu ma saturam nicicum, mancam mai mult decat in sarcina

mandreeac, imi pare bine ca te-ai distrat ieri.

anaxena, da sunt perfect de acord cu tine in privinta gerului si a masinii, dar eu cand ma gandesc la nisoare, vad partea frumoasa: adik eu in casa la caldura, beau ceva cald si ma uit pe geam cum ninge sau: eu, cristi si tati, imbracati gros, mergem in parc cu sania, cristi cu zambet larg pe fata, bucuros sa intre cu nasul in zapada
Imi place si mie prioma ninsoare, apoi ma lecuiesc, mai ales daca tb sa plec prin oras cu masina

viss, sa poarte cu placere bebeii sosetutele

lauriciu, nici eu nu am primit nimic pentru bebe, dar nu asta conteaza. Conteaza dragostea
..si acusi ca ai atins un punct sensibil vreau sa ma plang si eu un pic: soacra mea e plecata sa munceasca in italia, iar socrul meu a ramas singur acasa. ieri, de ziua lui Cristi, el nici nu a venit in vizita si nici unul din ei nu a sunat sa spuna baiatului la multi ani . Sunt suparata rau de tot, nici nu mai vreau sa-i vad ...nu stiu cum o sa reactionez cu prima ocazie cand ii vad sau vb la tel.
cristi este singurul nepot...

piky, multumim , mai da ce bebe pudic ai tu acolo , sanatos sa fie ca sexul il aflam oricum la nastere

scrish, nu mai apleca urechea la astfel de critici. Si baietelul meu a dormit singur la el in camera din prima zi in care am venit acasa si nu a patit nimic. desigur fiecare copil este diferit, dar oricum eu sunt sigura ca fiecare mama procedeaza asa cum este cel mai bine pt copiulul ei. Asa ca tu ar tb sa le spui prietenelor ca tu, si numai tu vei sti ceea ce este mai bine, oricat de multe sfaturi vei primi, vei face asa cum vrei tu, nu cum vrea altcineva
pisuc, eu am avut fotoliu extensibil in camera bebelusului.

strumphi, sa fie de bine shopping-ul !

ally, eu cred ca ea o sa castige, ca e vorba si de un baietel in cazul ei.

va pup, ca citesc si scriu de 1 ora

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ma luat o foamee,,,,,,, cu "scartaturi" de matze asa ca mi-am pregatit kaizer cu mustar fara paine se pune??

strumf am pus 2 pozici cu desertul meu. daca vrei iti spun si ce contine.

mada, offf, doamneeee asa sunt un oameni.....nu poti avea mari pretentii de la ei nu ii duc mintea ma mult..

ally,

cami, ma bucur ca te-ai mai relaxat azi.

happy si eu am folosit burtiera gen corset,.

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

yasmi,
mm arata delicios desertul, prezentarea f frumoasa. Cred ca-mi iau si eu niste kaiser cu mustar

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

strumphitza nu esti singura cu astfel de vise.... stii ca eu as fi vrut o fetita si cu o noapte inainte de eco la care am aflat ca e baietel am visat ca imi imbracam fetita in albastru. iar acu vreo 2 nopti am visat ca am nascut prin cezarian o fetita, plus multe alte vise fel si fel care frumoase care urate

eu nu mai tre sa mai cumpar nimic pt bebel imi trimite sora mea de toate inclusiv crema pt fundulet, sticlute, tetine, gel de dus si muuuulte hainute.
va pooop pe toate. noapte buna

26 http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Dormiti?

Eu am papat asa bine , nu am putut sa spun nu nimic dupa 6 ca salivam de numa la corbitza am facut un burtoiiiii acum stau sa-l odihnesc pe canapea in fata focului in semineu si afara a inceput sa ninga iar

Ia sa ma uit la pozele cu desertu lu` yasmi ca eu in seara asta nu ammai gatit si desert , poate maine ....

madutza, bine ca ai ajuns cu bine inapoi acasa, mare grija la poleiul ala , cat despre socri... ufff..nu stiu ce sa-ti spun, am si eu una bucata soacra, care cand suna vorbeste la telefon o ora numa despre nenoricta aia de matza si abia la final intreaba de mine asa in treacat 2-3 secunde

dyadya, deci si tu cu vise de astea deocheate eu sper totusi sa fac o fata ca numai la hainute de fetita ma uit de fiecare data cand intru intr-un magazin

Ma duc sa ma uit la pozici,revin

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi tare bine mai arata desrtul ala, acum trebuie sa scrii si reteta, sunt curioasa ce contine

cred ca nu mai e nimeni online, bantui numai eu pe aici la ore de astea mici si tarzii

mai plestesc la paturica si ma duc intr-o ora la nani ca sunt treaza de la 7 dimineata si sunt obosita oleak

Noapte buna burtici!!!

Somn usor !!!

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

strumphi eu inca sunt prezenta. Am stat sa vad rez de la Dansez

Ma bag si eu acusi la somn, fac acusi si cap nou sa aiba fetele ce vb de dimineata

pupici

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap nou. spor la

Mergi la inceput