Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
anaxena spune:
linishte,linishte nu gluma
bzzzzzz!!!
eu ma lupt cu un inceput de raceala,sotzul imi e plecat,Maria e la ea in camera sa uita la un CD,bb face nani iar eu sorb niste ceai
azi iar am mancat aiurea,avand in vedere cele 4 megatriunghiuri de Toblerone,bine ca s-a terminat si bine ca nu stau acasa ca alta activitate n-ash avea
eu urasc vremea asta,frigul,apa vantul,nici dupa zapada nu ma dau in vant...pt mine e un chin,eu sunt genul care iubeshte caldura,soarele,nisipul iar cand vine frigul e vai de mine,nu ma pot bucura ca voi ca ninge,dc nu ar ninge ash fi fericita
numai cand ma gandesc dimineata cu burta la gura si copilul de mana cum mergem noi 2 pana la mashina,pe jos gheata,mashina inghetzata,baga copilul in mashina,da drumul la motor,in mashina e frig,da zapada jos de pe mashina,racaie gheatza,copilul tot in mashina ,iar eu inghetzata pe langa ea,volanul rece ca gheata...sa mai continui?
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina06st spune:
Si eu am avut azi senzatia ca m-ar lua o raceala, dar nu stiu daca o fi sau nu. Stranut, nas infundat si arsuri pe gat. Sunt si simptome de raceala si de sarcina, asa ca... astept. Oricum, asa preventiv am bagat vreo 2 homeopate (coryzalia)in ultimele 2 ore. Dar nu mai iau. Ma duc si ma bag in pat la tv. Poate gasesc ceva interesant la tv, daca nu mai citesc prin cartile alea despre copilasi pe care le am achizitionate de vreun an...
Va pup, pe maine
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
djlaura01 spune:
fetelor ce este cu voi astazi sunteti tare tacute,iar sunt singura aici?
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
viss spune:
buna, fetelor. noi azi am cam tolanit pana la 12, apoi am plecat prin magazine si in vizite pana pe la 18. am ajuns in carefour, si am primit invoire de la sot sa -mi arunc ochii 10-15 min prin kiabi.mi-au palcut lucrurile de- acolo, mai ales ca erau multe la un loc, dar am gasit si niste oferte, cum ar fi, 5 body-uri cu capse,la 270.000. ceva m-a tinut insa sa nu iau de-astea..asa ca am luat si eu 2 perechi de sosetele:ptr ea- pe fond alb- inimioare mov, ptr el- pe fond alb- carouri cu crem si bleu.o nebunie. mi le-am pus in seara asta - pe noptiera langa pat
23 SA+ mami de 2 buburuze:
lauriciu_25 spune:
uff Anaxena,dar ce descriere horror i ai facut la iarna,ca m a si apucat cu friguri deja
mie mi place frigul,iarzapada in mod deosebit,mi se pare ca e aerul mai curat si placerea aia de a intra de la frig la caldurica din casa ma incanta...acum fiecare cu gusturile lui
22 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
bb_yasmi spune:
heelloo
ce fac fetele???
a iesit super desertul si sotul si pitica au fost incantati
astazi mi-a mai adus o pretena 3 plase cu hainute de 0-1 an... eu cred ca nu mai ajung sa im fac placerea de a cumpara ceva.... am hainute pt primii 2 ani cat pt 3 bebelusi....sa vedem ce a aduce si mami maine si soacra ce ma trimite...
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
lauriciu_25 spune:
viss si eu am cumparat niste ciorapei asa dragutide numa si o bluzita albastra,ca mi a placut foarte tare,dar in rest nu am mai luat nimic si nici nu ma grabesc,vreau sa am rabdare pana aproape la sfarsit,nu vreau sa ma avant chiar asa de acum
lauriciu_25 spune:
ce binee yasmi,ca ai primit hainute,eu aproape sunt complexata ca mie nimeni nu mi a daruit nimic inca pt bebe,nici prietene,nici cumnate...astept sa vad poate sar si ele cu ceva
lauriciu_25 spune:
eu merg sa pap un pic de ciorbica si nistee salata de beuof,ca mi a adus mamica acum si mi s a facut asa o poftasi apoi o sa mi fac o budinca,inca nu am hotarat de ce savoare,ca mi am cumparat o gramada de toate felurile,ca asa mi place...
va pe toate
djlaura01 spune:
lauriciu_25 trimite si la mine salata
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?