Fluturasi de martie-aprilie 2011 (86)
Raspunsuri - Pagina 11
lalely07 spune:
Da Deea trebuie sa-mi cumpar o rochita..azi planificasem sa merg dar la cat este de urat aman...alta data,poate vineri.Trebuie sa gasesc o rochita permisibila caci eu ma ingras frate nu ma joc...6kg la 5 luni...
Deci BB-Yasmi visul meu este maxim 8 kg la lunile tale...
Ce sa facem daca se pune pe noi nu gluma...
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
strumphitza spune:
Simona, super ca a functionat cu Mister ala, e bun asa ... stai sa vezi ce te reglezi tu acusica , mananci fructe, stai acasa, nu te mai stresezi la munca si plus ca mai si slabesti, sa vezi Si eu aveam probleme mari cu constipatia cand eram in Ro si munceam la birou si stateam pe scaun si cate 12-14 ore dar de cand nu mai stau in fund pe scaun atata gata a trecut, super bine si reglata , nu ca un ceas elvetian dar macar unu romanesc , stii tu , unu da bun!!
Madutza, deci bausi pepsi ieri pe langa tortu ala si de aia erai super activa la ora aia las ca-i bun asa cate un rasfat din cand in cand
Yasmi, si eu fac ciorbitza , dar mai spre seara , sa fie calduta si numa buna de papat pe cand apare Nick de la munci
Pisuc, multumesc de reteta, e simpla da, eu ma gandeam ca cine stie ce salata complicata facusi tu
Deea, ai spalat vasele sau tot acolo sunt si azi ? Vin sa te ajut ca doar stii ca-s ca o ratza si imi place sa stau cu mainile in apa mereu sa ma linciuresc
Cristina_sb, sa te distrezi bine azi si sa bei cate o gurita de sampanie si pentru noi
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
alina06st spune:
Deea, da' nu poti sa mergi sa schimbi colantii? Pe la noi, in general se poate, nu prea te refuza.
Cristina, la multi ani! Sa fii fericita si sanatoasa!
Pisuc, bine zici tu de cadouri... si eu am deseori probleme in a-i cumpara sotului. Ca de' in general cam are de toate. Acum e plecat din tara, dar si cand e plecat, eu tot ii cumpar cadourile si le pun bine pentru cand vine. Acum vreau sa-i cumpar de Sf Nicolae o borseta din aia de tinut acte, bani, telefoane, ceva mai sport, ca asa e genul. Vazusem o data ceva dragut pe la adidas, dar eu stiu daca or mai fi? Cand prind o zi mai frumoasa ma duc sa vad. Iar de Craciun, vreau sa ii iau o camasa cu maneca scurta. Ceva asa, mai de firma, ca el nu-si ia, ca de... ne zgarcim la bani, de vreun an de zile numai pt casa noastra in constructie cheltuim bani. Pentru noi mai subtire. Iar acum cand o sa vina si bebe, vorba lui yasmi... mai mult intr-acolo se vor duce cadourile.
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Strumfy bine ca te simti bine dupa cazatura...Si ewu m-as juca cu beba la fel ca tine ca mi-e drag de numa..dar l meu este molatec si mai mic ca Sophia ta..dar ne facem noi mari... Cred ca peste tot in tara este frig..unii sunt si norocosi ca au zapada..la noi ploua 19+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Da ma simt ok,multumesc desi aseara ma durea rau spatele ca am aterizat in fund si mana dreapta din umar ca m-am tinut de balustrada si mi-am smuncit-o dar vad ca e ok, ma gandeam ca o sa ma doara peste noapte dar toate bune si frumoase acum
M-a impins pacatu sa ii spun sora-mii , aia din bucuresti cu care impart de toate, fac si desfac, asa ca intre surori si sa vezi ce mi-am luat-o pe cocoasa , ca ce fac, unde mi-e mintea? am uitat ca-s insarcinata si tre sa pasesc ca pe covorul rosu ? da Angelina Jolie ma numesc glumesc, ea a spus ca sa nu mai zburd ca o iapa ca ea ma stie cat sunt de dusa cu pluta si cum ma tzopai eu intr-un picior , chiar si la 30 ani acusika , mai bine nu ii mai spuneam
_
lalely07 spune:
Strumfule are dreptate sora ta ca trebuie sa ai grija...Doamne fereste cazi cumva si cine stie ce se intampla in burtica.Asa ca multa atentie...
O cearta mica nu strica
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
anaxena spune:
buna dimineata
si eu acasa si fara chef de nimic ca asha gri e afara si urat si frig si eu care visam la gratar cu mamaligutza si muraturi,eventul si un vin fiert
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina06st spune:
Mda, un vin fiert, putin asa, o juma de cana de cafea, ar merge mai pe seara. Cu niste condimente din alea bune pt vin fiert de la fucs...
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
anaxena spune:
eu pap acum ciorbitza mea de aseara de pui ca simt cum ma ia raceala,deja ma ustura gatul..mmm si ce buna a ieshit facuta cu cocoshel de tzara de la mami meu
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
strumphitza spune:
Lalely, am uitat sa iti spun de bebe eu prima data am simtit primii fluturasi la 16 sapt si 3 zile , apoi 4 sapt nimic, deci eu 4 sapt mi-am facut ganduri ca de ce nu mai misca...ma si plangeam pe aici pe la fete ca nu-l simt si eu pe bebe , dar chiar inainte cu 3 zile de a merge la eco morfo de 20 sapt, am simtit iar si de atunci zilnic , dar pana azi nu tare deloc, asa fluturasi mici peste tot dar azi am simtit-o tare si bine si imi era asa drag de ea cum ma impingea inapoi cand eu o necajeam si impingeam in burtica
_
strumphitza spune:
Toate ati plecat la mancat fasole cu ciolan? sau pe afara pe la defilare?
_