Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

khristin & angelynna multumesc pt raspunsuri... Tocami asta e dilema mea, ca se joaca la gradi dar e cu plastilina din aia facuta din faina si colorant natural sau nu stiu ce pune doamna in ea. Deci, daca mai gusta putin, cred ca e ok. Numai ca daca i-as lua play doh cred ca ar fi si mai imbietor si aia sigur nu e naturala. Om vedea...poate ma apuc de cautat retete de plastilina Numai asta n-am mai preparat.

Mamica de Sarah-Aimée & 11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Pio iti tin pumnii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Pio !!!!!!!

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

hihihi, merci frumos! de maine incolo ma pun pe clocit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Felicitaaaaari, Babytza!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! o sa vina ea si bucuria lu' tati. Trebuie sa digere putin situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

pio ma gandesc la tine, si tin pumnii stransi sa iasa bineeeee....

babytza daca tu ai reactionat altfel decat el, este probabil ca te gandesti la partile frumoase...pe cand el, la cele ce il doare pe un barbat si anume banii si intretinerea familiei cu totul....zic si eu......mai lasa-l putin sa-si revina iar dupa ce ve-ti apuca sa discutati sigur vor sta altfel lucrurile

angy, lumi ...va multumesc ptr. ponturi

Eu sunt tare suparata ...de 3 zile o tin in casa,cu vremea asta rea...si ce sa vede-ti sa trezit acum dupa-amiaza cu niste muci pina la calcaie .....de unde??? de ce???...nuuuuu maaaaiii vreeeaaaauuuu ......a venit aseara pe la noi o fetitza de un an si jum. DARRR..... nu avea absolut nimic.....decii...de unde????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Angie, la prima intalnire cu plastelina Harri a fost tentat sa o bage in gura desi i-am zis ca nu e de mancare. Pana la urma curiozitatea a invins si cu mine de fata a bagat-o in gura si a vazut singurel ca nu e gustoasa. Acum nu mai vrea sa o guste, o lipeste pe masinute, o face bucatele, ce mai, e nelipsita din peisajul zilnic.

Corrina, multumesc .

Alexa si mami, am emotii cand ma gandesc la 2 liniute. De multe ori sunt asa nerabdatoare incat mi-as dori sa o aduca barza direct la mine gata facuta.

Didididi,

Piolica, cand ar trebui sa ne dai marea veste?

Xor, uite-asa m-am umflat in pene cand mi-ai zis de harri. Merci

Kllemi
, mai intai multa sanatate si sa scapati de muci fara alte probleme. De cate ori mergem cu vreun muc la medic ne intreaba prin ce Mall ne-am dus cu trei zine in urma . Deci prin ce magazin ati mers voi? Spune drept.

Nikol, noi nu avem treaba cu hainutele ci cu jucariile. La culcare mergem cu: Pluto de plus, Mickey de plus, masina de politie, pisica de carton, Bucsa, Luigi, Fulger si in general fiecare jucarie noua trece mai intai prin patul lui . Faza e ca pe fiecare le inveleste, le aseaza asa ca de multe ori dureaza si o ora sa il culc. Asta daca nu ma culca el pe mine .

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

cristinescu cam ai dreptate ultima oara cand am iesit afara, a fost luni in Sun Plaza.....dar era atat de gol ca nu-mi dau seama de unde ar fi putut sa ia.....sau ar fi putut sa ia duminica ca atunci a fost cam aglomerat

Mergi la inceput

AAAA.... apropo de micky mouse si goofy.....Amaia, daca exista micky mouse si minni mouse ea sa gandit de ce goofy nu poate sa fie tot mouse .....si atunci la noi suna cam asa : "micky mash si bushi mash" bushi adica goofy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Angie, noi avem un chicco proxima si un mother care motion, ambele cu omologarea europeana +UK.

Khristin, foarte util articolul. Sa stii ca ma gandesc si eu cand ii am adormiti pe drum daca stau bine, daca respira bine... dar cu scaunele trase complet pe spate stau ca si culcati, cel putin partea de sus a corpului.
Din pacate de o vreme nu mai pot sa-i trag scaunul pe spate lui Teo pentru ca nu i-ar mai incapea picioarele... iar daca schimbam scaunul sansele sunt si mai slabe, modelele pentru copii mai mari nu se lasa mai deloc pe spate si ai noroc daca gasesti unul cu centuri proprii suficient de sus puse ca sa mearga pentru un copil peste 1m.
Ce o sa facem la drumuri lungi? incep sa ma intreb....
Drum lung inseamna la noi 5, maxim 6 ore, din care ei dorm cam 2.

Oricum, sfatul meu ar fi sa vada scaunul, sa verifice cat de tare se lasa pe spate etc...

Mergi la inceput