Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)
Raspunsuri - Pagina 7
khristin spune:
Gaia, eu nu-mi fac prea multe griji asa
Adica, cred ca e un risc mai mult pt. bebei, dar pt. copii de 2 anisori cred ca au depasit faza. Noi nu avem car seat-uri noi si nici f. fancy, doar pt. motivul ca juniorul meu le-a mostenit pe amandoua de la sora-sa si nu am considerat necesar sa mai investim in directia asta. Culmea e ca daca ne prinde seara pe drum, adoarme f. confortabil in ele, asa ca iata de ce nu-mi mai fac griji. ![]()
Piolica, sa ne spui cand incepi clocirea oficiala
. Parca ziceai ca incepi si serviciul in acelasi timp? O sa fie un décembre très occupé pour toi, Madame
. Tinem pumnii sa iasa totul bine
Babytza, cum te simti? Ai inceput sa ai simptome ceva? 
Azi draga mea fiica implineste 8 ani
. Nu-mi vine sa cred ce mare e
. In wk asta avem doua party-uri separate, una cu familia sambata si alta cu colegii duminica
.
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
piolica spune:
hello,
Azi incep clocirea oficiala, la 11:30 ma duc sa-mi faca transferul de embrion, ca am decis sa punem doar unul. sotul meu e cam trist, ca-i e teama ca nu o sa mearga cu un singur embrion, insa mie sincer mi-e teama de sarcina gemelara in conditiile actuale. Luni incep serviciul, la 70 de km de casa, asa ca nu ma vad cu gemeni. Sper ca micutul embrion sa se prinda si sa terminam cu spitalele ca mi s-a urit.
peste 2 saptamini ar trebui sa stiu daca e laie sau balaie.
scuze ca nu va raspunda la fiecarte in parte, insa am un gol in stomac si nici nu mai stiu ce scriu.
o zi buna
pupici
babytza spune:
Hello girls 
Noi suntem bine, aici ninge zilnic dar e ok afara , iesim cate o ora la pranz cu saniuta. Avem poze noi , le pun imediat si dau link.
Tina incepe luni scoala
e foarte incantata. De la 9 la 12 cursuri , apoi pranzul apoi are cursuri suplimentare : face muzica , sport si romana. Asta pana invata putin limba si o baga in clasa normala la etapa ei , adica clasa a5 a. Sediu in care va face acum cursurile astea este chiar langa blocul nostru . Iar scoala unde a fost repartizata apoi , este la 5 minute de mers pe jos
Pio te pooop mamico 
Kllemi sanatate multa printesei ! Pooopici
Va pup pe toate si multumesc pentru gandurile frumoase
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Monyca.C spune:
Babytza felicitari din suflet !!!!!!! sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte !!! ma bucur mult ptr tine...
Piolica mult, mult noroc, sa se prinda samburelul...
khristin spune:
Piolica,
go girl go!!!!! 
Laureta, pe unde esti ca nu te-am mai vazut pe aici. Mi-e dor de tine si de fetitele frumoase 
Babytza, multa bafta la scoala Tinei, si aici e tot asa cu acomodarea de limba 
Yuhuuuu, azi e vineri, si inca un motiv de bucurie la mine e ca mai sint 10 zile de scoala pana la vacanta 
Cristina
Yasmine et
Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
kllemi spune:
salutare am avut o noapte de cosmar 
...din cauza faptului ca nu a putut sa respire...si nici picaturi nu ma lasat sa-i pun ma tinut toata noaptea intr-un tzipat si plins de ma chiaunit de tot....acum daca o aud ca plinge imi vine sa-mi bag dopuri in urechi ![]()
....sunt terminata de somn....iar ea dupa ce ca nu a reusit sa doarma toata nopatea, nici acum nu vrea sa doarma 

...eu nu stiu ce are copilul asta de gand 

Vreau sa va intreb si eu ceva: voi face-ti copiilor, baie in fiecare seara pe vremea asta???
babytza spune:

Khristin sa iti traiasca printesa !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
ClaudiaH spune:
Klemi, in primul rand sanatate micutei!!! La intrebarea ta raspund asa: nu le-am facut baie zilnic copiilor niciodata ci doar de cca 2-3 ori pe sapt. Medicii de aici chiar nu recomanda, pediatrul meu mi-a zis clar ca obiceiul cu baia zilnica la copilul mic provine din vremurile in care nu existau scutece de unica folosinta. Abia pe la 4 ani ajunge pielea la maturitate si poate sa-si regleze cantiatea de sebum si umiditate. Pana la 4 ani spalatul frecvent nu face decat sa usuce pielea. Asa ca noua ne-a fost recomandat dusul si baia doar asa din cand in cand pentru distractia copiilor. Astfel ca asta vara cand a fost cald le-am facut dus si de doua ori pe zi insa acum nu le fac mai des de 2 ori pe sapt.
ClaudiaH spune:
Khristin, multi ani domnisoarei!!! Si o viata plina de bucurii! Si eu ma minunez ce mare e Stefan al meu. Parca tot nu-mi vine sa cred ca am copil de scoala. Parca mai ieri asteptam cu nerabdare primul cuvant iar acum avem deja discutii existentiale .