Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

La noi la scoala FB e banned, asa ca tre sa ajung acasa sa vad ce ati scris...

Piolica, m-am gandit la tine azi

Babytza, sint convinsa ca tati va reveni la sentimente mai bune

Gaia, au fost anumite warnings cu privire la timpul petrecut de bebelusi in car seat: http://articles.cnn.com/2009-08-24/health/car.seat.blood.oxygen_1_infant-car-car-seats-car-seat-safety?_s=PM:HEALTH

Angie, cred ca ajustarea e in functie de unghiul de inclinatie al car-seat-ului, nu neaparat de scobitura. Daca micuta ta se joaca deja cu plasticine la gradi, nu cred ca trebuie sa-ti mai faci griji.

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Babytza, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina frumoasa. Eu zic ca o sa fie o fetita blonduta. '

Harri Alexandru (10.09.2008)

Aici sunt eu, Harri, la motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata! pt toata lumea
Roxi wow ce surpriza am avut cand am citit in urma!!! Felicitari si fie intr-un ceas bun multa sanatate si sarcina usoara. iti fac un pachet special de la mine legat frumos cu o funda mare rosie cu muuuulta rabdare:D
Cristineescu multa bafta in proiectul propus. tinem pumnii sa vina repede II liniutze si la tine.
Pio m-am gandit la tine ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!!

babytza, felicitari din suflet!
lasa-l pe tati sa iasa din starea de soc si o sa se bucure cu siguranta. eu una ma bucur mult ptr voi, si-ti doresc sarcina usoara si bb3 sanatos si fericit!

nocom, ma bucur sa te regasesc aici, tot optimista!!

kllemi, jucariile le-am luat de la:
http://www. magazinul dejucarii. ro/detalii/80-4011719-2-1/puzzle-lemn-cars.html - de aici puzzle cars si ceas tip puzzle cars

si celalalt tip de puzzle de aici:
http://www. jucarii dinlemn. com/product/puzzle-cuburi---animale-si-pasari-domestice_61103.aspx

tot de pe net am gasit si trenuletele pe sine, nu am acum site-ul la indemana, dar oricum nu prea se potrivesc ptr fete.

va pup, sa aveti o zi cu spor(t)!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Babytza, felicitari! Sa fie cum vreti amandoi!

Cristineescu, Piolica, sa fie cum vreti voi.

Lumi .

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felicitari Babytza!!!! Multa sanatate si fericire!!!!

Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si 33+ Theodor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Piolica cum te simti. ? Cum a mers ? Pooooop si ma gandesc la tine , sa nastem impreuna

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

BABYTZA, YUHUUUUUUUUUUU, bravo! Felicitari! Multi pupici, wow, ce bine ar fi daca as merge si eu cu tine la odisee. Te felicit din toata inima. Lasa, ca tati o sa revina la ginduri mai bune, poate ca se gindeste si el cum va fi cu bebe daca nu scapati de socrela prea curind. pupici

Mii de multumiri pentru gindurile bune si pentru toate mesajele frumoase, nu nominalizez ca as umple pagina. Eu sint bine, ieri a fost ok, au fost 11 ovocite, asa ca acum astept ziua de maine cind o sa-mi faca transferul de embrion / embrioni. inca sint chitita pe unul singur, dar poate ma vad ca maine cer 2.

Cristinescu, tin pumnii sa fie bine. si sa ne ia babytza cu ea la odisee.

va pup pe toate, nici nu mai stiu ce am citit, adevarul e ca mi s-au cam umplut ochii de lacrimi cind am vazut ce mesaje frumoase ati lasat pt mine ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

BABYTZA - mereu am spus ca esti o mamica f curajoasa.....iti doresc sa fie intr-un ceas bun si Doamne Ajuta!...Cred si eu ca tati nu a mai avut rectie...la cate s-au intamplat in ultimul timp, saracul nici nu mai realizeaza ce i se petrece....DECIIII aveti un cadou de craciun pentru socrelaaaaaa
PIO - Doamne Ajuta sa fie bine!! Prietena mea si-a pus 3 embrioni...s-a prins unul...Doamne Ajuta sa fie asa cum va doriti!
Cristineescu - e neaparat necesar sa faci si o fetita....la cat de frumos e Harry sigur surioara lui ar frange multe inimi
Vad ca s-a dat startul la bb-i....Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Hello.

Angie, de ce n-ar fi buna o scoica? Noi am folosit scoica la cel mare, apoi un scaun pe care inca il mai are, care are unghiul un pic mai mare de 90 de grade si se trage in fata trei sau patru pozitii, ar dormi si acum perfect in el daca i-ar mai incapea picioarele.

La cel mic, am luat direct un scaun / scoica, tot asa se trage in fata inclinandu-se, vine spatele copilului aproape paralele cu bancheta, si l-am pus intai cu spatele la directia de mers, apoi cu fata dupa un an.
Mie mi s-au parut foarte ok ambele variante, si am petrecut muuulte ore pe drumuri cu ei inca de la varste foarte mici.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Gaia imi poti spune ce modele aveti voi? Poate sunt omologate si aici... As vrea si eu unul cu multiple pozitii de inclinare, sa stea cu spatele cat mai paralel cu bancheta. E cel mai bine pt ei.

Mamica de Sarah-Aimée & 11s

Mergi la inceput