Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
Kllemi, contrar asteptarilor le-am gasit usor si ieftin![]()
hai sa iti explic cam unde e magazinul...este in Dna Ghica langa magazinul micro95... intre o macelarie araba, pe partea dreapta cum vii dinspre Lacul Tei.... eventual daca ajungi in zona iti las un nr de telefon al meu pe pm sa iti explic mai bine
si inca ceva, sunt ieftineeeee, puzzle-ul cu mos craciun a fost 10lei
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
Nikolici, inca nu a apucat-o dragoste pe crina de lucuri, insa hai sa iti spun o faza...
in vara i-am cumparat masinuta fara pedale...tot drumul de la carrefour colentina pana in pipera ea a tinut-o in brate, era in carut si doar capusorul i se vedea...chiar a adormit cu ea in brate si cand i-am luat-o durere mare![]()
de
khristin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Avem I I liniute :) Babytza si puii Valentina Davidwww.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama |
Babyza, ce frumos, cat ma bucur pt. voi
. Asta da surpriza, you blew me away
. Acum ca aveti pereche, sa fie un baietel sau o fetita? 
Angie, stiu ca sint totusi modele 3 in 1, Peg Perrego, Graco la car seat.
Cristina
Yasmine et
Chris AnthonyThe past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Paula-Laura spune:
Wow Babytza, FELICITARI!

Sarcina usoara si bebe sanatos 
Mami de Mihnea (09.10.2008) si
7s
Angie844 spune:
Cristineescu si Joy multumesc pt raspunsuri! M-am mai documentat si aparent aici daca nu sunt omologate n-avem voie....deci s-a dus planul meu chiar daca il luam din Europa..
khristin stiu de ce 3 in 1 dar nu au spatar inclinabil care sa-i permita celui mic sa tea cat mai la orizontala (mai putin de 45 de grade). Am unul pt Sarah si e confortabil dar clar nu ceea ce caut acum. Asta e, vom limita drumurile cu masina si voi folosi insertul pt mai mult suport.
Felicitari babytza!!!

Ce cadou frumoooos! bebe sanatos si la termen!
Mamica de Sarah-Aimée &
11s
Angie844 spune:
si a propos de coduri pt Mos Craciun/Nicolae... Eu i-am facut comanda de ele de cateva saptamani (carticele, puzzle si alte jucarele) si le-am ascuns in dulap dar al meu sot ii tot da cate o jucarica la cateva zile... asa ca m-am trezit ca nu prea mai avem asa multe
Si chiar nu mai stiu ce altceva sa-i cumpar ca si la astea mi-a luat o sapt de cautari peste tot.
Si mai am o intrebare...voi ati dat deja copiilor sa se joace cu plastilina? Vad ca la gradi le da (facuta de casa) dar parca imi e frica sa nu o manance.
Mamica de Sarah-Aimée &
11s
Corrina spune:
Babytza BraVo! Sa fie intr-un ceas bun, ma bucura ce citesc. Piolica, Cristineescu va doresc multa bafta!
Mami fericita de
Mihnea-Cristian &
Miruna-Ioana
Mihnea se face mare
Creste Mirunica
angelynna82 spune:
Angie eu am lasat-o sa se joace cu plastilina, insa pana la urma tot mai ajungea si ceva in gurita, deci am intrerupt aceasta activitate 
Paula-Laura
ce mai face burtica? MIhnea? 
Corrina ma bucur ca va vad p-aci, voi ce mai faceti? 
de
gaia.nevia spune:
Hello.
Angie, de ce n-ar fi buna o scoica? Noi am folosit scoica la cel mare, apoi un scaun pe care inca il mai are, care are unghiul un pic mai mare de 90 de grade si se trage in fata trei sau patru pozitii, ar dormi si acum perfect in el daca i-ar mai incapea picioarele.
La cel mic, am luat direct un scaun / scoica, tot asa se trage in fata inclinandu-se, vine spatele copilului aproape paralele cu bancheta, si l-am pus intai cu spatele la directia de mers, apoi cu fata dupa un an.
Mie mi s-au parut foarte ok ambele variante, si am petrecut muuulte ore pe drumuri cu ei inca de la varste foarte mici.
babytza spune:
Va pup si va multumesc mult fetelor
Eu sunt cam pleostita, tati nu a fost prea incantat, e inca in stare de soc . Nu ne asteptam acum la asta si nu a avut nici pe departe reactia mea. Nu am apucat sa vorbim decat 5 minute , a intrat Tina ( nu i-am spus inca si ei ) , apoi a venit soacra acasa ....
Rabdare .... multa rabdare imi trebuie ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama