Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

kllemi, ai si tu dreptate ... deocamdata i-am luat ugg-uri si nu sunt multumita de ele ca au talpa rigida, daca stiam inainte nu le mai luam.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Nu pot sa va spun ca si pe mine ma luat raceala, si am gatul zici ca am mancat cuie sau ceva de genul asta

Mai, m-ati omorat cu Fb asta....ia spuneti-mi si mie angyyyyyyy.... parca tu ziceai.... unde pot gasi aqua doodle??? la magazine ma refer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

lumi multam, si noi suntem pe aerosoli, daaaarrrrr...mai intre intre 1 minut si 3 tine la noi aerosolii ...rar se intampla so conving sa stea cat trebuie, si ca drept urmare deaia ne lungim atat de mult....in fine....si eu vroiam sa-ti spun ca esti suuuuper curajoasa cu bb3

eu le fac in somn, de asta doar o singura sedinta pe zi. altfel nu e chip sa-l conving decat pe Edi, si tot asa, maximum 3 minute.

merci, dar inca nu e cazul de bb3, adica am luat eu decizia, nu e discutata cu husbandu' (desi il amenint frecvent cu asta) si nu se va intampla in viitorul apropiat. dar abia astept, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kllemi eu nu ti-am raspuns. David e campion la tzipat :)))) zau ca nu il intrece nimeni si de placere cand ne jucam , chiuie , dar si de nervi .... Mama mama sa te tii =)))) ma mir sincer ca nu ne-au venit inca vecinii la usa cu scandal

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimihoo

kllemi, ai si tu dreptate ... deocamdata i-am luat ugg-uri si nu sunt multumita de ele ca au talpa rigida, daca stiam inainte nu le mai luam.

poze Sofia
jurnalul Sofiei

eeeiiiii.... sunt frumoase si alea, si pe mine ma batut gandul sa-i iau, dar, doar, asa ca dadea bine la look, nicidecum ptr. altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

eu le-am luat ca au blana naturala interior si ca erau cu 10 ron mai ieftine decat altele pe care le vazusem. M-am calicit, asa-mi trebuie! Ma tot uit la cum calca Sofia sa vad daca sunt imbunatatiri, daca nu se obisnuieste, nu i le mai dau ...

Eu iau Strepsils forte/intensiv cand ma doare gatul si-mi face tare bine.

babytza, hai ca-i semn bun mamica! acum am citit faza cu stomatologul

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Kllemi eu nu ti-am raspuns. David e campion la tzipat :)))) zau ca nu il intrece nimeni si de placere cand ne jucam , chiuie , dar si de nervi .... Mama mama sa te tii =)))) ma mir sincer ca nu ne-au venit inca vecinii la usa cu scandal

uiiihhhhuuuu... in sfarsit, mai este cineva ca noi ....multumesc ptr. raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Salut fetele.

Ma inscriu si eu la categoria tipatori. De fapt, pe Sarah o inscriu. Are talent. Nu prea ii permitem sa tipe, mai ales ca avem o vecina ff sensibila. Cand o face "de nervi" ii amintesc ca nu e frumos, si de obicei revine la normal.
Chiar, voi ii pedepsiti pe cei mici cand fac crize de nervi, tantrumuri? Singura noastra metoda e sa o trimitem la ea in camera 2 min. Apoi isi revine si isi cere scuze. Imi e mila de ea cand o trimit in camera, dar altfel nu o pot face sa inteleaga deloc. E genul de copil care de arunca pe jos si da din picioare... Avem de lucrat la capitolul asta.

babytza nu stiu daca te ajuta cu ceva....dar si eu am ramas insarcinata cu Sarah la abia cateva luni dupa ce ne-am stabilit aici (si noi nu aveam chiar pe nimeni). E drept, aveam ambii joburi bune, dar ajutor de la rude nimic. Si locuiam cu chirie intr-un studio...
Acum, vine si bb2 - economia e asa cum e, eu abia am inceput jobul asta in iunie (nu stiu cum va reactiona seful) si tb sa ne facem rata in curand sa cumparam casa...Deci...trebuie putin curaj si optimism sotului. Eu cred ca toate se intampla cu un motiv si toate se rezolva intr-un final. No worries!

Mamica de Sarah-Aimée & 11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Angie844

Salut fetele.

Ma inscriu si eu la categoria tipatori. De fapt, pe Sarah o inscriu. Are talent. Nu prea ii permitem sa tipe, mai ales ca avem o vecina ff sensibila. Cand o face "de nervi" ii amintesc ca nu e frumos, si de obicei revine la normal.
Chiar, voi ii pedepsiti pe cei mici cand fac crize de nervi, tantrumuri? Singura noastra metoda e sa o trimitem la ea in camera 2 min. Apoi isi revine si isi cere scuze. Imi e mila de ea cand o trimit in camera, dar altfel nu o pot face sa inteleaga deloc. E genul de copil care de arunca pe jos si da din picioare... Avem de lucrat la capitolul asta.

Mamica de Sarah-Aimée & 11s

da, aveti de lucrat la capitolul asta, dar pedeapsa n-o sa va ajute in niciun fel. nici acest time-out, care tot o forma de pedeapsa este.
no offence, e doar parerea mea.

la noi inca merge cu vorba buna, cu distrasul atentiei, sau cu plans in brate la mami/tati pana cand se linistesc, vorbit in soapta la ureche pana cand se opresc din plans ca sa ma asculte. de inteles inteleg, mai greu uneori si nu percuteaza imediat si sincera sa fiu nici nu ma astept la altceva in acest moment. cred ca ar rade de mine si cu fundul daca i-as trimite in camera lor si cu siguranta m-ar sti juma' de cartier fie si numai pentru 10 secunde de time-out.
pentru mine insa time-out-ul functioneaza cu succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Eu nu am nicio metoda care sa ilcalmeze, ma refer la una care sa functioneze de cele mai multe ori. Daca il cert ori urla si mai tare , ori il bufneste rasul nici cu distrasul atentiei nu merge mereu. Mai merge cu luatul in brate si explicat incet ca nu e frumos sa faca asa , ca il doare capul/ gatul daca nu se linisteste , ca ne cearta X (daca suntem un vizita sau in oras)
Astept sa citesc metode care merg la bobocei
Edit : Lumi asa asa , cu cat ii zic mai incet la ureche , cu atat tace mai repede ca sa auda ce ii zic . E interesant insa cum revine la urlat daca ce ii soptesc nu il atrage

Mergi la inceput