Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)
Raspunsuri - Pagina 16
Mimihoo spune:
hmm, eu cu rozul nu ma-mpac. Mi-a mai spus cineva de decathlon, m-am uitat pe site la ei si erau numai marimi de la 25-26. Eu caut 22-23.
Nu stiu ce sa spun de PJ, la o prima privire nu-mi plac, dar astept impresii de cum arata in realitate.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
abe spune:
klemmi, maria nu prea tipa, doar daca o enervez foarte tare
. i-am zis ca daca tipa eu nu mai aud si asa cand vrea ceva si incepe sa urle isi aduce aminte si aproape in soapta imi zice "te io" (te rog, adica) bla, bla....
mimihoo eu am luat anul trecut de la decathlon, dar n-am fost multumita, avea picioarele reci in ele. intr-adevar n-au fost foarte scumpe, parca 50 ron.
babytza sper sa vada sotul tau cat mai repede si multele aspecte pozitive ale lui bb3. 
luminita2008 spune:
mimihoo
, mai ca ma convingi sa-mi fac cont pe FB, daca zici ca e mai usor sa te certi
.
multa sanatate si voua!
kllemi
, sanatate multa Amaliei. noi am scapat de muci cu aerosoli, 1 sedinta pe zi numa', 5 zile.
si hunii tipa, dar nu ca sa se certe cu mine, doar in joaca. alearga si tipa... se joaca in patuturi si tipa, vocifereaza... dar tipa tare, mult, des, se joaca cu jucariile in mod f zgomotos, e haos la noi de cele mai multe ori
. culmea e ca mie imi place asa, cand e casa animata. si am noroc si de vecini extraordinari.
abe

babytza spune:
Claudia stiu exact ce zici , la fel i-am explicat si eu. Plus ca unele deja le avem luate , adica exact astea mari si scumpe le avem de la soricel. Cada , pat , carut , scaun de masa etc....
Eu cursurile de limba le-as termina camin vara , cele de la primul nivel, deci se pupa tare bine... Eu le am pe toate gandite si aranjate in mintea mea , pentru ca eu am luat in calcul in fiecare luna ca as putea ramane.... El nu si de aceea socul e prezent doar la el :))
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
Mimihoo spune:
abe, bine de stiut! Multumesc!
Lumi, cauta-ma daca te inrolezi la fb, sa ne imprietenim :)) sunt cu numele real acolo ;)
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
babytza spune:
Lumi chiar ca esti curajoasa
Sa fie cum iti doresti :)
Azi am fost la stomatolog sa ne inscriem si pentru control sa se apuce la fiecare de treaba. Eu am maselele de minte de sus de scos, un detartraj si 3 cariute mici . La sotul e mai mult de lucrat. Ideea este ca a completat si anuntat ca sunt gravida inainte sa intru in cabinet. Oare sa insemne ceva ? Stia ca o sa imi faca radiografie si sa ma acopere cu haina speciala :)
Babytza si puii
Valentina
David
dyanira spune:
Hellloooo!!!
Am citit tare pe fuga dar am intrat sa anunt si aici desi pe FB fetele stiu deja
AM LUAT PERMISU!!!!SUNT SOFERITA!!!!!Fac cinste cu de toate sampanie, pizza, tort, vin, ciocolata tot ce doriti!!!
Lumi merci ca ai intrebat de mine ma bucur ca hunisorii sunt mai bine.Pt muci cu ce ati facut aerosoli??
Kllemi mi-e greu s amai intru pe aici pe fb e mai rapid.Sanatate Amaliei.
Pio ce vesti ai?
Babytza sigur sotul isi doreste bb temerile lui sunt de inteles dar sigur il va iubi enorm!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
babytza, Doamne ajuta sa fie bine!
cat despre mine, nu-s mai putin curajoasa decat tine, acelasi nr de copii, nu?
dya, felicitari din suflet!!!!!!
aerosoli doar cu dexametazona, 0,5ml si 1.5ml de ser. 1 sedinta pe zi, 5 zile, nu vreau sa exagerez cu dexametazona.
babytza spune:
Dya nu am niciun dubiu ca nu il va iubi , de asta sunt convinsa de cate ori ma uit cat ii iubeste pe cei doi din dotare
Mai ales pe soricel , care e sange din sangele lui
E pur si simplu lesinat dupa el , ar sta si in limba pentru el. O iubeste foarte mult si pe Tina si ii face toate poftele
Nu ma indoiesc de faptul ca il va iubi pe bb 3... Dar sa treaca de faza asta , ca se rupe sufletul in mine sa nu imi vina nici macar sa discut despre , ca nu stiu ce ar zice... La David din prima clipa a fost topit de fericire , acum as vrea sa vad macar un sfert din fericirea aia , adica sa accepte o data ideea ca viiine ... E pe drum , la caldurica , la mami in burtica ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
kllemi spune:
lumi multam, si noi suntem pe aerosoli, daaaarrrrr...mai intre intre 1 minut si 3 tine la noi aerosolii 
...rar se intampla so conving sa stea cat trebuie, si ca drept urmare deaia ne lungim atat de mult....in fine....si eu vroiam sa-ti spun ca esti suuuuper curajoasa cu bb3 

abe adica vrei sa spui ca nu sunt asa grozave apreski-urile de la Dechatlon??.....bine ca mi-ai zis sa ma pregatesc ptr. altele 

mimihoo le-am vazut eu in piciorusele unei fetitza pe alea de la PJ...mai, sa sti ca nu arata rau....sunt dragutele....ei si acum ce vrei, ca sunt apreski-uri pina la urma ![]()
![]()
babytza o fi vre-un semn, ceva,... faptul ca la asigurat pe dr. din prima de sarcina 
![]()
....doamne ajuta 
Va multumesc mult ptr. raspunsurile voastre cu tzipatul