Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Babytza, asa te intreaba de fiecare data la stomatolog . Pt. ca prima data de regula iti face radiografie la dinti si ar putea dauna fatului. Asa ca nu a ghicit, e intrebare de rutina . Si eu te incurajez sa-ti spun ca un copil mic nu implica cheltuieli prea mici cand e micut, dar daca e sa contribui in fonduri de studii din timp si pe o perioada de 18 ani te aduce in sapa de lemn . La noi la ambii copii, culmea la cateva zile dupa ce se nascusera, am primit telefoane de invitatie, daca nu vrem sa contribuim pt. asa ceva. Partea buna aici e ca guvernul contribuie cu 20 %. Sanatosi sa fim, ca restul se rezolva pe parcurs

Piolica, vad ca n-ai mai apucat sa intri, si eu tot asa am fost pana ce mi-am intrat in rutina, nu apucam sa dau binete mai deloc pe aici. Sper ca iti place jobul

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cucu ?!

Suntem bine, mersic Lumi de intrebare.K1 inca "behaie", azi am dus-o pe Karina la cresa prima zi dupa o luna, norocul nostru ca era cresa impodobita cu mosi craciuni si pomi de iarna si am lasat-o contempland globurile ,cica nu a plans tare.
Pe Kendra o suspectez de o raceala, inca nu sunt sigura dc fonfane ca orice bebel sau a luat un pui de raceala de la K1, ca parca ar avea mucii blocati in nasuc.

Multumesc cu intarziere tuturor care s-au gandit la mine de ziua mea, va pup pe toate si va intorc urarile de bine.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

mimihoo, mai ca ma convingi sa-mi fac cont pe FB, daca zici ca e mai usor sa te certi.

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

www.sos-satelecopiilor.ro/" target="_blank">O mama imaginara nu e o mama!

hai ca fac eu o incercare ..poate... poate te conving..

ultima "confrutare" ...Eva vs Feli pe tema fake-urilor....chiar azi ...

ce zici? te bagi?

acum lasind gluma la o parte ...
sanatate multa hunisorilor si multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

None taken....dar ce te faci cu tantrumurile? Nu poti sa le incurajezi...asa ajungi pe la televizor la Super Nanny. Copilul tb sa stie ca e decizia lui sa explice frumos sau sa urle. Noi in casa nu ridicam vocea (decat daca ne distram), asta e regula! Ii dau mereu de ales ori imi spui frumos ce vrei ori tb sa mergi in camera ta si "calm down". Daca nu percuteaza, o luam frumos de manuta si o ducem la ea in camera. Time-outul este lucrul pe care ni l-a recomandat la gradinita si am mare incerdere in doamna educatoare.

Nu am inteles insa "cred ca ar rade de mine si cu fundul daca i-as trimite in camera lor si cu siguranta m-ar sti juma' de cartier fie si numai pentru 10 secunde de time-out.
pentru mine insa time-out-ul functioneaza cu succes!" Deci folosesti time-out sau nu?

Mamica de Sarah-Aimée & 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

La cat de agitata si nervoasa si capoasa e fie'mea metoda ducerii de manuta in camera ei functioneaza de minune la noi...se calmeaza instant ! urla mai nou pana vomita sau mai rau lesina sau si mai rau intepeneste..se incordeaza toata, degetelele de la manute , tot corpul , se invineteste..asa ca nu mai astept sa vina momentul..o iau de manuta cand urla si o bag in camera...

am incercat toate metodele posibile cu ea...asta pana acum a dat rezultate..

Babytza inainte sa se nasca Nicolas, nasul nostru ne-a spus ca atunci cand se naste un copil, se naste "cu painea in mana"
asa a si fost.. in cazul nostru si nu numai..
Dumnezeu cand iti da un copil, nu te lasa de izbeliste...mult curaj, sunt sigura ca sotul se va obisnui cu samburelul si nu sunt doar vorbe goale ...ai sa vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

FELICITARI DIANA PTR PERMIS !!!!!!!

eu il am de vreo 6 ani dar de condus...asa cand se mai iveste vreo petrecere sau revelion si bea sotul

mai nou zilele astea s-a enervat pe mine..a oprit masina intr-un loc total nepermis si el a fugit sa-si ia ceva dintr-un magazin..normal ca in sec 1 !!!!!!!!!!!!!!! politia imi batea in geam sa plec...am inlemnit..unde naiba sa plec..nu cunosc orasul, strazile..eu ii tot repetam ca nu am carnet si sa ma lase in pace..el nu ca sa iau masina sa plec..am zis ca inebunesc..pana a venit sotul am zis ca trec 10 ani..ce urmeaza..amenda 150 eur...asta nu era nimic dc nu ma "dojenea" sotul de ce nu am luat masina sa plec...am zis ca lesin..si unde sa plec ? el: nu stiu..o luai si plecai cu ea..mergeai drept..te gaseam eu ...

acum stau pe ghimpi ca sunt sigura ca vor mai urma episoade de genul.....siii..nu va puteti imagina cum se conduce in Bruxelles...fara semnale, fara sa se asigure..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

FELICITARI DIANA PTR PERMIS !!!!!!!

eu il am de vreo 6 ani dar de condus...asa cand se mai iveste vreo petrecere sau revelion si bea sotul

mai nou zilele astea s-a enervat pe mine..a oprit masina intr-un loc total nepermis si el a fugit sa-si ia ceva dintr-un magazin..normal ca in sec 1 !!!!!!!!!!!!!!! politia imi batea in geam sa plec...am inlemnit..unde naiba sa plec..nu cunosc orasul, strazile..eu ii tot repetam ca nu am carnet si sa ma lase in pace..el nu ca sa iau masina sa plec..am zis ca inebunesc..pana a venit sotul am zis ca trec 10 ani..ce urmeaza..amenda 150 eur...asta nu era nimic dc nu ma "dojenea" sotul de ce nu am luat masina sa plec...am zis ca lesin..si unde sa plec ? el: nu stiu..o luai si plecai cu ea..mergeai drept..te gaseam eu ...

acum stau pe ghimpi ca sunt sigura ca vor mai urma episoade de genul.....siii..nu va puteti imagina cum se conduce in Bruxelles...fara semnale, fara sa se asigure..

Mamica fericita de EVA PARASKEVA (22.09.2008) si mic, mic NICOLAS TIMOTEI (20.04.2010)

"Nimic nu este mai mare ca omul cu Dumnezeu si nimic mai mic decat omul fara Dumnezeu"

''Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga...''

Daca e cum se conduce in MTL, te inteleg perfect. Nici aici nu pun semnalul si multi conduc f agresiv. Si eu conduc doar daca trebuie. Asa conduc bine, toata lumea spune asta dar numai eu stiu ca prefer sa fac orice altceva decat sa fiu la volan . Nu am ce face cand e sotul ocupat si tb sa-mi iau puiul de la gradi sau sa merg la vreo programare singura. Ultima data am condus luni, pe ninsoare si polei si cand am facut dreapta pe o straduta am patinat mi-am lovit o oglinda de s-a inchis Dar...eram cu capul in nori ca tocmai imi vazusem buburuza din burtica.

Mamica de Sarah-Aimée & 12s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dya felicitari ptr. permis ...sa curga sampania
Ca si monica...si eu am carnet de 10 ani...apropo am fost sa-l preschimb, si ma intreba tipul de la ghiseu daca am antecedente ma bufnit rasul instantaneu....sa prins si el.. si-mi zice " aaaa...nu prea conduce-ti, aaaa???"......si raspund si eu foarte delicata....."in ultima vreme nu prea" ......nu am mai condus, nici nu mai tin minte, dar imporatant este ca am carnet.....eeeeeee..

adaaaaaa...... nu mai ai timp nici macar un minutzel sa ne mai spui si noua cum mai sunte-ti??? ...sau si tu esti pe FB ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

adaaaaaa...... nu mai ai timp nici macar un minutzel sa ne mai spui si noua cum mai sunte-ti??? ...sau si tu esti pe FB ??

fericita de Amaia cea rasfatata!!

confirmat..kllemi (pina apare Ada)

Nici nu stiu cei de la DC ce concurenta acerba le face facebook-ul asta ..in primul rind pentru ca mesajele sunt citite numai de persoanele din grup, topicurile se pot urmari separat (fiecare posteaza acolo unde il intereseaza), iti ia citeva secunde sa postezi un mesaj (comparativ cu DC ..unde pot trece si 15 min pina ajungi sa postezi..daca nu pierzi pe drum mesajul), si gasesti informatii mult mai usor decit pe DC.. ..asa ca .. come on and join our club!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Salutare,

sintem oarecum bine, Elsa e cam bolnavioara, tuseste si are febra de vreo 3 zile, plus ca azi dimineata s-a trezit devreme ca sa nu ma lase sa plec la job. I-am explicat de citeva ori cum ma duc eu cu trenul care face chu-chu si cum vin seara acasa la Elsa. Dupa multe explicatii si pupaturi m-a lasat sa o duc inapoi la patut si asa am putut sa plec.

Jobul este super, sint f happy, mai greu cu naveta, dar vad ca dupa 3 zile incep sa ma obisnuiesc.

babytza, ma gindesc la tine sa fie totul bine.
va pup pe toate cu mare drag

o seara buna

Mergi la inceput