Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)
Raspunsuri - Pagina 15
babytza spune:
Claudia nicidecum nu este genul care sa ia la misto asa ceva. Este doar foarte panicat. Am stat de vorba si intr-un fel ii dau dreptate la cum pune problema sa fie panicat...In situatia in care suntem acum , cu inca un bebe , nu ne-am descurca deloc usor din punct de vedere financiar. Asta ii este oful cel mai mare. Ca ar fi nevoie de sacrificii foarte mari. Aici asa este, insa un copil presupune si sacrificii :)
A fost greseala mea sa cred ca ar fi entuziasmat cum sunt eu, a fost greseala mea sa cred in zana maseluta.... In ultimii doi ani , nu o data am avut alarma falsa , insa el era relaxat in asteptarea testului si spunea ca mai facem o fetita , chiar gemeni zicea la un moment dat... Daca as fi stiut exact parerea lui si temerile lui nu as fi lasat nimik la voia intamplarii ... Reactia lui m-a lasat fara cuvinte.... Eram convinsa ca si el isi doreste asta....
Sunt convinsa insa ca e nevoie doar de timp ..... Vom vedea , nu mai zic nimik ...
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
babytza spune:
Ba mai zic ceva ca nu am somn . Ma gandeam eu acum in mintea mea senina ... cum ar fi sa fie gemeni ???? 
Asta da shoc
sa pomeneasca 8 luni de acum inainte 
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Pio cum e la scarbici ? 
Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
neata!
va lasa
calda
babytza, sper sa va fie bine! un copil e un lucru minunat!
lala
_irina_, sanatate! pt rosu in gat e bine sa faci un exudat faringian, mai ales ca ea merge in colectivitate. dar potae sa fie de la viroza si sa treaca pur si simplu, fara complicatii
si eu ii dau lui R cu Tantum Verde spray cand are rosu in gat, de 3 ori pe zi
ClaudiaH spune:
Babytza, hai sa fim seriosi! Cate cheltuieli implica un copil mic? Cel putin in primul an are nevoie de pampers, lapte de la mami si dragoste. Cateva hainute acolo si-un pat in care sa doarma, rstul sunt mofturi de societate. Parerea mea. NOi ams tat mult si am deliberat daca sa facem bebe 2 pentru ca din punct de vedere al resurselor emotionale ni se parea greu: mie mi se parea enorm de greu sa o iau de la capt cu sarcina, alaptat, sculat noaptea, stat acasa zi de zi... nu eram sigura daca sunt in stare sa rezist. In rest... oricum suntem parinti: nu avem week-enduri libere si nu avem liniste. Banii oricum nu ajung niciodata pentru toate toanele si mofturile pe care le avem noi oamenii din ziua de azi. Pentru Stefan si in general pentru familia noastra inca un copil am considerat ca ar fi extraordinar. Si uite asa am facut-o pe Lucia. Eu nu lucram, stam oricum cu chirie deci nu suntem bogati insa consider ca suntem bogati din alte puncte de vedere. Chiar consider ca in viata sunt lucruri muuuuult mai importante decat banii. Linisteste-l pe sotul tau, spune-i ca pana va asezati voi viata in Suedia bebe e deja mare. Pana inveti tu limba se face de gradinita si te poti si tu duce la munca linistita. Zau, chiar nu cred ca un copil mic are nevoie de multi bani; noi adultii ne inchipuim ca are nevoie si cumparam tot felul de tampenii pentru ei.
luminita2008 spune:
claudia
, da, ma gandesc serios la bb3, daca ar fi fost dupa mine, cred ca era deja nascut. dar mi-ar fi f greu, aproape fara ajutor, cu cei doi huni mici si inca un bb acum. eu nici nu pot iesi singura cu hunii afara, de exemplu, cum ar fi fost sa incerc sa ies cu toti trei, nici nu vreau sa ma gandesc... plus ca n-avem spatiu, stam in 2 camere deocamdata si suntem deja 4 persoane. dar sper ca la anul sa ne mutam la 3 camere si atunci chiar luam serios in calcul aparitia lui bb3.
khristin, sa dea Domnu' sa ai dreptate si sa fim pe drumul cel bun. de aproape 1 an ne chinuim, nu m-as fi asteptat. s-au acomodat super repede cu cresa si cu lipsa mea, insa bolile colectivitatii ma termina psihic... dar parca si eu incep sa cred ca ce-a fost mai greu, a trecut.
irina, sanatate multa micutei. nu pricep de ce ti se recomanda analize de sange, oricum nu vor iesi ca lumea, infectia deja exista... un exudat ar fi suficient, cum spunea si clau. si eu te sfatuiesc sa-i dai cu Tantum verde spray, si la noi face minuni. si noi suntem experti in rosu in gat, cu sau fara puroi
.
babytza, sunt alaturi de tine! sunt sigura ca va fi bine intr-un final. sincera sa fiu, cred ca ma asteapta cam aceleasi discutii si temeri din partea sotului, la momentul lui bb3....
si sper sa se rezolve totul cu bine!
niko, cum sunteti? Cum e Karina, s-a facut bine? te pup si ma gandesc la voi!
Mimihoo spune:
:)) esti tare Lumi! sa stii ca este mult mai comod pe fb sa discuti, sa te certi ... etc.
Am citit ca te gandesti la bb3, esti tare!
Sanatate multa hunilor, dar si voua!
irina, sanatate! Sa-si revina repede!nici eu nu stiu de ce sa-i faci analize de sange, dar poate stie medicul mai bine ce si cum.
Eu n-as intepa-o pe a mea :)
Sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
kllemi spune:
salutare
lumi eu, prezent
aici....ma bucur tare ca mai luati si voi pauza de boli macar sapt aiai de care ziceai si tot e ceva....uuuaaaauuuu bb 3 suuuperrr.....doamne ajuta si sa va mutati si la bb3 
babytza deci am avut dreptate, ca sotul tau se gandeste la partea financiara...poate este adevarat ca in primul an, nu ii trebuie mare lucru + ca poti pastra lucrusoare si de la David.....dar cred ca sotul tau se gandeste si mai departe cand o sa vina vremea sa trebuiasca mai multe si atunci nu sti cum vor sta lucrurile......in fine....noi suntem alaturi de tine si indiferent de ce decizie lua-ti, noi tot te iubim 

mimihoo
...apreski-uri am luat de la Dechatlon (sper ca am scris bine).....sunt roze, un roz foarte frumos, deloc tzipator si destul de ieftine...am zis ca astept sa vine zapada sa vad cum sunt, ca daca nu-mi convin o sa iau altele......asta e

dya, pio cum sunte-ti??? ce mai face-ti???
kllemi spune:
irina bine ca te-ai dus la dr. si nu ai stat asa......dooooaaaamne, sanatate muulta 

Noua inca nu ne-au trecut mucii, dar tragem sperante ca nu vor mai fi multi, in alta ordine de idei, vroiam sa va intreb daca si copii vostri tzipa???, ma refer la modul, asa din senin, sau nu numai, cand vb. cu ei....de fapt nu mai sti cum sa zic....ca Amaia din orice tzipa....nu mai pot, cred ca in curand o sa surzesc sau o sa ajung la balamuc
......adevarul este ca si eu cand ma enervez mai tzip la ea....si cred ca a luat modelul....dar numai ca la mine se intampla foarte rar, nu mai stiu cum sa-i zic....