Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (320)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Neata fetele! La multi ani cu intarziere Nicoletelor!
Am venit sa dam raportul cu plastilina...asta i-am luat de Mos Nicolae - plastilina si niste aparatele care fac tot felul de forme. A incercat o data sa bage in gurita o bucata mare de plastilina dar nu am lasat-o si vad ca nu a recidivat. Acum doar se preface ca o papa. In rest...pe toate covoarele avem plastilina
I-am luat si chilotei de printesa ff frumosi...a facut pipi in ei...de doua ori dupa ce mi-a promis ca o sa-mi spuna cand ii vine, sa mearga la toaleta.
Toate bune...

Fetelor, de unde luati piticii astia Duni? am vazut ca toti copii au...am intrat in panica, al meu copil nu-l are Cum le spune in engleza/franceza?
Multumesc!

Mamica de Sarah-Aimée & 11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Angie, eu parca as lucra la carrefour asa le-am facut reclama zilele astea......

Am luat piticul Duni de la carrefour, cu 102 lei, dra era o promotie in zilele de 3,4,si 5 dec. Acuma il gasesti la ei cu 119 lei, tot e bine fata de net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Xor

Lumi - oare asa o vor tine cu mucisori toata iarna?? Cum mai e cu jobul? Ce ai mai decis? Sanatate!

din experienta de pana acum, cred ca da. insa o usoara imbunatatire se vede, nu mai fac febra si s-au rarit racelile. avem si cate o pauza de 'sanatate' de o saptamana intre, nu mai e o mucioseala continua...

cu jobul, pai probabil pana fac hunii 3 ani, 3 ani jumate, raman asa. apoi raman gravi, stau cat oi sta acasa (depinde cum s-o mai schimba legea pana atunci), la timp pentru inceperea gradinitei si apoi a scolii hunilor. apoi revin oriunde ma va primi cineva, dar part-time. pana la pensie. sau hai, pana la majoratul hunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Babytza, imi pare rau ca sotul tau nu e in asentimentul tau. Cred ca e putin dual in atitudinea lui deoarece intr-un fel a fost de acord cu posibilitatea unei sarcini participand la partide neprotejate. Sau e genul care considera avortul la fel de banal ca extragerea unei masele de minte? Eu cred ca trebuie sa discutati intens legat de situatie.
Luminita, tot respectul pentru ca deja iti faci socoteli pentru bebe 3.

De la noi... nu sunt multe noutati. Din Ianuarie se scumpeste cresa. O sa platim cu 100 euro/luna mai mult. Copiii sunt sanatosi momentan daca dau la o parte mucii Luciei. Dar ea oricum si iarna trecuta a fost toata iarna mucoasa. Am fost la gradinita la Stefan de Sf. Nicolae si dupa serbare a venit mosul imbracat in costum de episcop (costum pe bune, cu mitra si toate alea) si a impartit cadouri. Dupa care il intreb pe Stefan daca i-a placut, etc. La care el imi raspunde: "mama da' n-ai vazut ca ala nu era mos Nicolae, era doar costumat asa" N-am putut sa-l conving de contrariu. Copiii din ziua de azi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Mimihoo, merci de raspuns

Angelyna, frumoasa Crina

Lumi, sinteti pe calea cea buna . Fiimea e cea mai rezistenta din familia noastra, rareori raceste ea...eu spun ca e "produsul sistemului"

Piolica, cum mai merg treburile? Sper ca totul e bine la voi

Claudia, 100 euro mai mult? Holly molly Si la noi ne-au anuntat ca se scumpeste dar cu $2 doar, slava domnului. Eu cred ca asta e una din cele mai mari cheltuieli pe aici, dupa mortgage
Pupici tuturor

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Khristin, da, asa de mult pentru ca pana acum statul platea inlocuitor in zilele de boala sau in concediul mamelor de zi (asa se numesc aici tipele care se ocupa de copiii pana la 3 ani). Incepand de anul viitor insa statul nu le mai protejeaza asa ca trebuie sa plateasca din buzunar, din buzunarul parintilor adica. Suntem cu totii suparati pe politicile de protectie si sustinere a natalitatii. Natalitatea a scazut in asa hal incat nu stiu cine o sa ne plateasca pensiile iar politicienii inca isi inchipuie ca mamele sunt inca dispuse sa stea acasa cu copiii pana la 3-4 ani cum erau acu' 30-40 de ani cand aveau ei copii mici. Sincer ma enerveaza mai mult ideea in sine decat consecintele financiare pentru ca oricum Lucia va merge in vara la gradinita. Asa se intampla cand ministra familiei e o pipita necasatorita si fara copii. Dar ce sa mai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

hello,

Multumim pentru aprecieri si urari

Vreau sa o vad si eu pe Anda

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

... deci iar avem puroi in gat.

Copilul e ca si sanatos, adica nu are febra, nu are muci, tuseste putin de tot, e vioaie, vorbeste in chineza toata ziua, dar am zis hai totusi sa vad ce a fost cu puseul ala de febra si cand am vazut ce e in gatul ei am zis ca lesin. Acum nu stiu ce sa fac si unde sa ma mai duc, maine ma duc la analize dar probabil ar mai trebui sa mai pun cate ceva pe lista, doctorita ne-a dat doar analizele de sange.
Oricum o iau razna, incet dar sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Irina sanatate, la noi merge bine tantum verde spray, lapte caldut cu galbenus si miere...acu' cel mai bine e sa o vada un dr

mami de Crina(12.10.2008) il asteapta pe "so sun"
"pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fir-ar sa fie am scris un roman si in loc sa dau send , am dat reset :(((( mama lui de telefon va scriu maine de pe calculator daca il prind liber ....

Irina sanatate printesei , sa scapati repede de puroi ! Va pup

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput