Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 20
imaya spune:
Piureul de mar, para merge foarte bine la cei constipati din cate mi a zis pediatra.
Larissa, eu i am luat suzete din silicon de la primii pasi. Am avut una de la avent la inceput dar facea urme pe fata de la marginile tari. Asta de la primii pasi e toata din silicon si daca adoarme pe ea e moale si nu i lasa urme.
Pe mine ma cam enerveaza astia cu reducerea concediului caci imi facusem planuri: pana la 2 ani stau acasa apoi la cresa cu Andrei. Deja incepusem sa ma interesez de cresa, am o vecina aici care lucreaza la una buna. Acum nu stiu ce o sa fac de la un an la doi daca reduc astia concediul. Pt cresa e parca prea mic. vad eu cum dupa ce se hotarasca astia.
Andrei
pufescu spune:
raportez una bucata iepuras marait si coltos :).Ne-a iesit primul dinte azinoapte,nu ma intrebati cat am dormit :).Oare nu i-a iesit prea devreme,nu are nici 4 luni
bumblebee spune:
Pufescu, felicitari pt coltisor. Ca o fi devreme, ca n-o fi, a iesit singur, ca eu nu cred ca pot fi influentati dintisorii astia de lapte,,, zic si eu
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
bumblebee spune:
Neata!
Micilor sarbatoriti de azi le urez multa sanatate, sa fie cuminti si ascultatori!
Andra Maria, de Mycya
Clara Maria, de miha13gina
Andre , de stefania_97
Carmen, imi place planul tau de diversificare. Ce nnu inteleg eu, de ce se indoaie cu apa sucul de morcovi.
Cat despre bautul apei, stiu ca nu se bea in timpul mesei sau inainte de masa. Sper sa nu gresesc.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Micilor sarbatoriti de azi le urez multa sanatate, sa fie cuminti si ascultatori! Andra Maria, de Mycya Clara Maria, de miha13gina Andre , de stefania_97 Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
La multe lunite si din partea noastra, pui dragi!
Eu sunt treaza de pe la 5 si in consecinta rupta de somn. De vreo doua saptamani Victor se trezeste pe la 5-6 si tot maraie, are chef de companie si povesti, nu mai vrea somn La fel a facut si azi, doar ca a adormit pe la 7, dar mie imi sare somnul. M-am tot gandit cum sa-i modific programul sa nu se mai trezeasca asa, dar nu stiu cum. Seara adoarme pe la 8 si nu pot sa-l culc mai tarziu ca e cam rupt pe la ora aia. Sper ca la diversificare, daca ii dau cereale seara sa-i tina mai bine de foame noaptea. Visez si eu cu ochii deschisi...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
mie mi s-a parut cam mult, intr-adevar, dar acolo merg la cantarit de la inceput si se potrivea cu cantarul pediatrei. acuma, privind in urma, la 1 oct avea 6.750, la 1 nov 7.800, la 1 dec 8.910... a avut o sapt in care n-a pus mare lucru si una in care a scazut 15 gr, eu nu vad schimbari in rau, e vesela, doarme cam mult (bine, in total sunt cam 14-15 ore), mananca tare bine... sa vedem. _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rodi, e cam mare cresterea, mai ales ca iza are 5 luni jumate, nu mai are 2-3 luni, sa creasca cu 1 kg pe luna, acum trebuie sa creasca cu 500 grame in medie, si imediat doar cu 250 de grame. mai bine mai cantareste-o undeva sau mergi la pediatru cum zicea si Carmen. -am pe Iza
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Micilor sarbatoriti de azi le urez multa sanatate, sa fie cuminti si ascultatori! Andra Maria, de Mycya Clara Maria, de miha13gina Andre , de stefania_97 Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!
si eu raportez una bucata copil marait, se agita, tipa, da din picioare, din maini, nimic nu ii convine...daca il pun in fudulet se taraste pe spate, daca vreau sa il ridic vrea direct in picioare asa ca acum l-am pus in patut sa isi consume acolo nervii nu plange, doar ca nu te poti intelege cu el.
cred ca e de la dintisori, de-ar iesi o data sa ne linistim si noi ne roade si pe noi si tot ce prinde, nu prea vrea sa pape si zici ca l-am hranit cu pepsi
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
mericica30 spune:
La multe lunite sarbatoritilor de astazi Sa fie sanatosi si cuminti
ANDRA MARIA de Mycya
CLARA MARIA de Miha13gina
ANDRE de Stefania_97
[url='http://picasaweb.google.com/103728236477103209538/TEA?feat=directlink']tea[/url]
eladea2005 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui larissa_79
ha ha eu am deja 4 ani la activ de raioane de copii...fetelor e grav ... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
si eu vreo 3 si ceva...ca am inceput inca inaitne de nastere...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...