Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, ce bine papa Isa, ii place. Din ce i-ai facut piure-ul de fructe?

portocala, para, banana. ar fi trebuit si mar, dar eu am vrut sa iasa pasta fina...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

portocala, para, banana. ar fi trebuit si mar, dar eu am vrut sa iasa pasta fina...

_

dar cum se face piureul de fructe?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Oana cel pe care l-ati prezentat aici pe site, maine iti spun care ca sunt 2 modele ale aceleiasi marci , una cu turatie mai mare una cu turatie mai mica. Bagi fructul intreg si apesi butonul, iese suc in vreo 10 secunde, 2 mere = un pahar de suc plin.

Mergi la inceput

am venit de la cumparaturi, i-am gasit in sfarsit si Mariei blugi pe placul ei (talia de 14 ani!!!). am fost si la farmacie, am cantarit-o pe Isa de 3 ori, o sa mai merg si maine dimineata la alta, ca nu stiu ce sa zic... sapt trecuta avea 8.580 kg, azi 8.910, cu aceleasi haine, la o ora dupa papa si cu pampersul gol...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana cel pe care l-ati prezentat aici pe site, maine iti spun care ca sunt 2 modele ale aceleiasi marci , una cu turatie mai mare una cu turatie mai mica. Bagi fructul intreg si apesi butonul, iese suc in vreo 10 secunde, 2 mere = un pahar de suc plin.

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

aha, deci un philips...astept sa imi spui care model mai exact
stiu ca e putin cam scump

sucul iese fara pulpa?

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Rodica nu cred ca merge cantarul, de fapt sigur, mai mergi totusi si mai masoara greutatea ca eu ce stiu poate nu stiu bine, dar la salturi din astea ar trebui avizat medicul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

dar cum se face piureul de fructe?

eu am facut din astea ca erau foarte coapte (porto si banana) iar pere aveam compot facut. marul ar fi trebuit sa-l fierb sau coc, asta acuma la inceput, pana se obisnuieste stomacelul... le-am pus in blender si... gata! inca nu am dat iama in retete de diversificare...

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Rodica nu cred ca merge cantarul, de fapt sigur, mai mergi totusi si mai masoara greutatea ca eu ce stiu poate nu stiu bine, dar la salturi din astea ar trebui avizat medicul

mie mi s-a parut cam mult, intr-adevar, dar acolo merg la cantarit de la inceput si se potrivea cu cantarul pediatrei. acuma, privind in urma, la 1 oct avea 6.750, la 1 nov 7.800, la 1 dec 8.910... a avut o sapt in care n-a pus mare lucru si una in care a scazut 15 gr, eu nu vad schimbari in rau, e vesela, doarme cam mult (bine, in total sunt cam 14-15 ore), mananca tare bine... sa vedem.

_

Mergi la inceput

a, ba e o schimbare, majora: plange in brate la nasa, si cand o vede la fel! desi nu i-a facut nimic, mereu a luat-o in brate! dar cum ea vb mai tare (ca si cum ar tot striga), Isa incepe sa planga langa ea. e asa scumpa!! mie imi e tare draga si cand da sa planga, cum isi stramba ea gurita si ii ies lacrimioarele instant! dar cum o vede pe mami uita de toate

gata, noapte buna, delfinariu! ca iar doarme toata casa si eu stau cu matzul...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Buna dimineata mamici si delfinasi!

Am inceput si noi de ieri diversificarea cu piure de radacinoase.
Pediatra a zis ca se incepe divesrsificarea in functie de de copil.
Al meu face kk in fiecare zi si moale asa ca a zis ca fructele sa i le dau abia dupa 6 luni. Cateva zile mancam piure de radacinoase la care dupa aceea adaugam ba dovlecel, ba praz, ba ardei rosu si nu mai stiu ce, am lista.
Cartoful, conopida etc tot dupa 6 luni caci ingrasa si baloneaza. Cum Andrei are deja 8.300 la 4 luni jumate.

Andrei

Mergi la inceput