Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
ochidut spune:
Vazut si eu in sfarsit poze de delfinasi si delfinase, sunt niste scumpi
Vazut si comentariile voastre la pozele Larisei
Ma duc in pat sa uit ca ma cam roade stomacul Si ma mai si chinui sa tin o cura noua, ultimul fruct e la ora 16 si la 19 doar o cana de sana sau o salata verde cu putin cas nesarat. Asa ca am stomacelul cam gol si e cam greu ca eu sunt obisnuita sa imi iau un fruct cu mine cand ma culc, il mananc in pat si citesc......
de Larisa Ioana 24.06.2010
CarmenAlbu spune:
Buna seara si de la noi!
Eu iar m-am razgandit cu diversificarea.
As vrea sa testez morcovul primul si nu stiu daca sa testez si cerealele de orez.. uff
E greu
am luat storcatorul minune, l-am probat, doate componentele trebuie spalate imediat dupa folosire, si sunt vreo 4 sau 5, e intradevar bun face suc imediat , e si f scump dupa parerea mea, ( vreo 150 euro) asta pt un storcator, ma gandesc sa ma joc cateva zile cu morcovul, si pe urma nu stiu daca piureuri de legume verzi si galbene sau cereale de orez. Doctorii spun ca daca bb si-a dublat greutatea de la nastere in primele 4 luni e abslut pregatit pt diversificare..
Numai ca nu indraznesc inca...
am planul il tot modific, vreau sa nu iau nimic la borcane decat daca mergem in calatorii, restul sa fie facut in casa.
numai ca nu stiu ordinea asta, ma tot da peste cap
CarmenAlbu spune:
Mamici ce ziceti de listuta mea? Cum procedati voi? Multumesc
Plan diversificare
sapt 2-9 decembrie
2 dec suc de morcovi 10 ml indoit cu 10 ml de apa
3 dec 20 ml suc de morcovi indoit cu 20 ml de apa
4 dec 40 ml suc de morcovi indoit cu 40 ml de apa
5 dec 80 ml suc de morcovi indoit cu 80 ml de apa
6 dec piure de morcovi la aburi preparat cu lapte formula
7 dec piure de morcovi la aburi preparat cu lapte formula
8 dec piure de morcovi cu mar preparat la aburi cu lapte formula
9 dec piure de morcovi cu mar preparat la aburi cu lapte formula
sapt 10-17 dec
10 dec piure de dovleac preparat la aburi cu lapte formula
11 dec piure de dovleac preparat la aburi cu lapte formula
12 dec piure de dovleac preparat la aburi cu lapte formula
13 dec piure de dovleac preparat la aburi cu lapte formula
14 dec piure de dovleac mar morcov la aburi cu lapte formula
14 dec piure de dovleac mar morcov la aburi cu lapte formula
15 dec piure de spanac preparat la aburi cu lapte formula
16 dec piure de spanac preparat la aburi cu lapte formula
17 dec piure de spanac, morcov dovleac la aburi cu lapte formula
sapt 18-25 dec
18 dec piure de brocoli cu lapte formula
19 dec piure de brocoli cu lapte formula
20 dec piure de brocoli cu lapte formula
21 dec piure de brocoli, morcov,dovleac cu lapte formula
22 dec piure de brocoli,morcov,spanac cu lapte formula
23 dec piure de conopida cu lapte formula
24 dec piure de conopida cu lapte formula
25 dec piure de conopida, dovleac morcov cu lapte formula
racusor2010 spune:
Carmen pare bun planul tau dar tie ce ti-a recomandat? cu ce sa incepi?
nu inteleg daca e planul tau sau facut impreuna cu dr.
eu iti voi raspunde pe 9 decembrie, dupa ce vine pediatra nu stiu nici macar cu ce ne recomanda, fructe sau legume...nu am discutat deloc pe tema asta, a zis doar sa asteptam pana la 6 luni. si andrei are aproape 8kg de la 2700 la nastere
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
Cris2010 spune:
Ochidut, succes cu dieta. Dupa diversificare ma apuc si eu serios de dat jos kg.
Carmen, arata bine planul tau. Piureul de ce il faci cu formula? Am salvat si eu listuta ta, pt combinatiile de legume. Am postat si eu mai inainte un plan recomandat de pediatrul nostru. E mai clasic, asa, dar mi se pare ok si o sa merg pe el, cu mici modificari.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
CarmenAlbu spune:
Este planul meu, nu am nicio listuta de la medic, doar listuta cu alimentele ce nu pot fi folosite.
Nu avem voie, sare, condimente, miere, nuci si tot ce e din familia lor, fructe de mare, conserve, porc,portocale , fructe exotice, somon si alti pesti de alta culoare decat albi, albus de ou, inainte de un an. Si deasemenea alimentele care dau pufosenie cum suntem maaari 68 cm si 7500 grame la 4 luni si 3 sapt
Le amestec cu lapte praf pentru ca mi-a spus ca baza este laptele pana la un an, si asa cred ca spanacul spre exemplu e mai comestibil, ii voi da si apa la mesele solide. Deci LP pentru amestec e alegerea mea pt moment.
Uau Racusor ce mare e Andreiutu!!!! Abia astept sa vad ce va zice pediatra! S-ar putea sa
CarmenAlbu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Ochidut, succes cu dieta. Dupa diversificare ma apuc si eu serios de dat jos kg. Carmen, arata bine planul tau. Piureul de ce il faci cu formula? Am salvat si eu listuta ta, pt combinatiile de legume. Am postat si eu mai inainte un plan recomandat de pediatrul nostru. E mai clasic, asa, dar mi se pare ok si o sa merg pe el, cu mici modificari. Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
Cris om vedea pe ce putem sa mergem pana la urma.
Vroiam mar la inceput dar toata lumea mi-a zis ca e prea acid singur asa ca m-am razgandit, il introduc dupa 15 ianuarie desi e bogat in fibra ca si masa singura constipa.. ciudat. eu nu stiu cum am mancat noi, biscuite nu ii dau decat daca invat sa fac eu sa nu aiba prostii prin el.
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna seara si de la noi! Eu iar m-am razgandit cu diversificarea. As vrea sa testez morcovul primul si nu stiu daca sa testez si cerealele de orez.. uff E greu am luat storcatorul minune, l-am probat, doate componentele trebuie spalate imediat dupa folosire, si sunt vreo 4 sau 5, e intradevar bun face suc imediat , e si f scump dupa parerea mea, ( vreo 150 euro) asta pt un storcator, ma gandesc sa ma joc cateva zile cu morcovul, si pe urma nu stiu daca piureuri de legume verzi si galbene sau cereale de orez. Doctorii spun ca daca bb si-a dublat greutatea de la nastere in primele 4 luni e abslut pregatit pt diversificare.. Numai ca nu indraznesc inca... am planul il tot modific, vreau sa nu iau nimic la borcane decat daca mergem in calatorii, restul sa fie facut in casa. numai ca nu stiu ordinea asta, ma tot da peste cap FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
care e storcatorul minune...ca si eu vreau sa iau unul dar ma tot uit, ma razgandesc si pana acum nu am achizitionat nimic
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Cris om vedea pe ce putem sa mergem pana la urma. Vroiam mar la inceput dar toata lumea mi-a zis ca e prea acid singur asa ca m-am razgandit, il introduc dupa 15 ianuarie desi e bogat in fibra ca si masa singura constipa.. ciudat. eu nu stiu cum am mancat noi, biscuite nu ii dau decat daca invat sa fac eu sa nu aiba prostii prin el. FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Oricum ai incepe, Leti o sa-ti spuna ce-i place si ce nu, ce-i face bine si ce nu
Noapte buna, mamici si delfinasi!
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
E adevart ca ei nu plang degeaba, insa au momente cand plang pur si simplu ca sunt prea agitati. Cel putin a mea e foarte energica, si vorbeste , trage de jucarii, da din picioare, si le ridica si tranteste apoi in jos, si apoi la un moment dat oboseste, incepe sa maraie si apoi sa planga cu un fel de tipete pentru ca nu poate sa adoarma. In momentul ala o iau si o pun in patut, ii pun suzeta, il dau pe Dufu (e iepurasul ei de plus), ii inchid jucariile care fac zgomot si o las sa vad ce face. Cateodata merge, mai scuipa suzeta, i-o mai pun la loc, ii dau iar jucaria si pana la urma adoarme. Cateodata nu merge, plange si se foieste, tranteste picioarele, da din cap agitata in stanga -dreapta..... Atunci stau cu eam si aplic metoda de mai sus. Dar exista si exceptii, ca saptamana trecuta, cand nimic nu functiona. offf, v-am inebunit de cap nu stiu daca am fost coerenta......sper ca ceva s-a inteles Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
fix asa fac si eu cu Nectarie. mai putin ca n-are o jucarie de plus anume si nici nu tine suzeta decat daca ii pun o paturica care sa i-o tina. voi ce suzeta aveti sa nu o scape. tot asa tranteste si nectarie picioarele, pedaleaza, vorbeste cu jucariile, oboseste si maraie...dar...mie mi se pare parfum pe langa ce a fost cu Ale. pe ale ma chinuiam sa o adorm o ora si ea dormea 30 de min. se trezea mereu urland si alte cele. de la caz la caz. si dormea in camera cu noi in patut dar la noi in camera. cred ca am lasat-o si eu pe ale sa planga de cateva ori cand nu mai puteam. ea plangea in patut in dormitor..eu plangeam in bucatarie pur si simplu nu suport sa planga. asta al meu mic nu plange...tipa...e asa de dulce el cum se tipa din toti plamanii de zici ca nici nu stie sa planga. cum ma vede ca apar in pesiaj inceteaza instant. daca vede ca plec renunta la tipat si plange nervos
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#