Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 17
crispro spune:
Btz, te-am tot pomenit azi, cu reteta ta. Mi-a iesit buna praji, un pic cam dulce blatul . o sa mai fac si vineri, si pun numai juma de zahar...
Rodi, ce bine papa Isa, ii place. Din ce i-ai facut piure-ul de fructe?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 OANA, merci. Ai vreun video cum se poate prinde wrapul? Pentru mai multe pozitii. Eu am experimentat doar burta pe burta, cu picioarele afara, si fara. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
uite aici sunt o gramada de www.wrapyourbaby.com/frontwrapcrosscarry.htm" target="_blank">legaturi pentru wrap
daca te mai pot ajuta sa zici
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Mycya, si inca mai rezisti????
Io merg la somn... am culcat copilul un pic mai devreme, ca e rupt... si cred ca ii schimb programul cu o juma de ora mai devreme... ca seara nu mai mananca de obosit ce e... vad maine... numai ca nu ma mai incadrez cu mesele... si asa ii dau 4 mese peste zi la 3 ore juma distanta.
Noapte buna!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 oana, ca raspuns la intrebarea ta referitoare la Bisphenol ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
merci
Noi 2
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Cris2010
si eu, si eu... Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010 Foto 4+ |
me too
Noi 2
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, al meu e brailean. Eu nu rezist mai mult de 3 zile acolo, ca ma doare capul. Stilul lor de viata e atat de diferit de al meu... Cand se intalnesc mai multi si vb toti odata si repede, ii pierd, nu-i mai pot urmari. Tina, data viitoare cand mai vin, poate ne vom intalni un pic, daca ai timp. |
Paula, abia astept!...poate veniti si de sarbatori!
Ar fi super!
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
larissa_79 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ooana
me too Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
ha ha eu am deja 4 ani la activ de raioane de copii...fetelor e grav ...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
racusor2010 spune:
BUna seara fetelor
vorbeati de adormit tiranii al meu seara adoarme singurel in patut, regulamentar, dar numa dupa ce se mai joaca nitel cu noi . in timpul zilei nu reusesc nici pace sa il fac sa adoarma singurel. iar daca nu iesim afara, somnul de pranz il face bine numa in carut si impins de colo colo
de raioane pentru copii azi am fost la sun plaza sa caut cosmonaut. ma gandeam acasa ca am timp sa ma uit si pentru mine sau ceva pentru sot...da de unde, parca nici nu vedeam hainele celelalte, numa magazinele de copii
in seara asta andrei a dormit in carut vreo ora si ceva, asa ca s-a trezit ametit de somn si a facut un circ tipa in brate, tipa in patut, tipa cand l-am dezbracat, tipa intr-una nu plangea , tipa si sotu zice: "deci asta inseamna sa ai copil rau? " dar dupa baita si niste chamomilla s-a calmat.
activitate mare pe facebook
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
tina_80 spune:
Buna seara si La Multi Ani Romania!
Al meu baiat tocmai acum a adormit leganat pe picioare....dupa o ora de frichineala, urlat si carat in brate. Nu mai pot........
Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010
larissa_79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
la capitolul dormit in pat sunt de acord cu tine...inca de la inceput la noi a fost fiecare cu patul lui...pe perioada colicilor l-am mai luat cu noi in pat...dar, atat! Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
alexia mea cat a fost mica a dormit in patut. apoi dupa 2 ani a inceput sa vina in patul nostru pe la 5 dimineata. acum doarme cu noi. bebe doarme singur in camera lui. n-am tolerat nici noi si nici agreat ideea insa Ale e o fire tare sensibila si chiar nu o putem muta cu forta. seara ma imbratiseaza..."mami te iubesc. sa nu pleci". acum mai nou mai plec la trezirea lui bebe de la 5 in camera lui si dorm cu el acolo...ale in 5 min e peste noi. simte ca plec si ma cauta. e muuuult mult mai greu de tratat cu un copil mare decat cu unul mic la asa aspecte. in continuare ramanem decisi sa o mutam in curand. dar nu cu forta pentru ca efectiv tremura...nu ca plange. sunt lucruri tare sensibile si greu de gestionat. cu cel mic...e simplu. doarme in patul lui. no comment. decomadata!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#