Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
Cris2010 spune:
Vazut si noi pozele cu Larisa, Andrei in parc, baietii lui Kata, Raul cu sacul lui de lana, Vicot cu coiful, Isa in scaunel, Theo, Eva de Ela, Ela te asteptam mai des in delfinariu, pe Teo de mericica, Leti. Cine a mai pus pozici noi???
Eu cred ca la diversificare n-o sa avem probleme. Natali baga in gurita tot ce vine in lingurita. La vitamine C atata se stramba, dar tot deschide gurita la urmatoarea lingurita. Mama zice ca se mai desteapta ea mai incolo...
Eladea, ce harnicuta ai fost cu curatenia. Noi o facem mai aproape de sarbatori.
Si bradul il luam pe 23 sau chiar in ajun si-l tinem si pe sarbatorile pe vechi, de aceea il luam asa tarziu, sa tina mai mult.
Mai nou, Natali si-a mai introdus o masa noaptea, in jur de ora trei. Sa vedem ce zice si pediatra la controlul de cinci luni, poate incepem mai devreme diversificarea.
Crispro, sa stii ca si Natali mai mereu e in brate. Nu-i place sa stea singura. Chiar daca sta pe paturica, trebuie sa stau si eu cu ea... si tot asa.
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 cris2010, nici filip nu se intoarce de pe-o parte pe alta...a nimerit de vreo 2 ori...atat...in schimb face si el podul... si isi da capul pe spate in unghi de 90 grade... cred ca e prea grasut si nu poate... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
da, da si noi facem la fel cu capul
Foto 4+
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
ma inscriu si eu in clubul asta Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
si eu, si eu...
Foto 4+
crispro spune:
Eladea, vazut Banica...
Cris,deci si tu tot cu Natali... Mai, dar intr-o vreme mai statea si copilul solo.... nu stiu ce l-a apucat... cand se culca maraie, cand se trezeste maraie... mereu maraie... mi-a venit cartea (aia cu somnul)... e groasa tare.. ce am apucat pana acum sa citesc e importanta somnului de noapte si de zi... ca cica astia de dorm mai putin si mai rau nu is atat de atenti, de receptivi, invata mai greu, interactioneaza mai greu, ca ei is vesnic maraiti si obositi...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
bumblebee spune:
Am vazut si eu pozicile noi cu delfinasi, nu mai enumar, ca am vazut pe bucati si nu vreau sa uit pe cineva. Mamici, aveti cu ce va mandri .
Otilia, chiar vroiam sa te intreb de Elisa, ea fiind mai mica, dar deja m-ai lamurit, ca spuneau deja ca Ana si-a asumat rolul de surioara mai mare de ceva timp, mijlocia concureaza cu mezina, te cred ca iti e greu sa te imparti...
Crisulica, bafta la citit! Eu una de cand am nascut am citit numai pe net, in rest numai ambalaje Tare-mi mai placea sa mai citesc inainte, dar simt cum mor celulele nervoase
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
bumblebee spune:
Tot uit
BB de CD
Teo de mericica
Luna 4
Mycya spune:
hello fetele!!!
imi cer scuze ca nu am reusit sa intru ieri si sa urez sarbatoritilor un sicer si calduros LA MULTI ANI!!! dar o fac acum SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUME
cam greu recuperez ce ati scris ca na fata mea nu sta dupa mine si numa joaca vrea cu mami, somn langa mami , plimbat cu mami deci is
Crispro a mea face asa zilniccc , numa in brate vrea daca nu urla oricate jukrele i-as flutura in fata,si oricat de mult as mangaia-o si i-as vb frumos. daca ii dau sa se joace singurica nimic se uita 1 minut la ele si gata o vrea iar pe mami.
mai fetele la noi ninge continuuu. e peste juma de metru asa imi place sa privesc uiii dar nu vreau sa imi imaginez cum circula masinile pe astfel de vreme
vreau si eu acea reteta la prajitura de post plss
am fugit sa dau tzitzi la fata .-ici la toate
Mami de Andra Maria 02.08.2010
eladea2005 spune:
asa deci cu hainele pt noi... prioritari sunt acum stapanii nostri... ma bucur ca nu sunt singura in club...
cris2010, curatenia am facut-o acum ca asa a fost treaba... adica acum am avut ajutor... dar clar pana de Craciun mai fac o tura asa rapida...
paulaaaaaaaa...ce-ai mai facut cu sacul? ca m-a contactat si pe mine Lilia sa ma intrebe de sac, daca e ok si daca sunt multumita... eu i-am zis ca n-am pb cu el...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Mycya, www.ardei-iute.ro/retete-culinare-ardei-iute/prajitura-cu-glazura-ciocolatoasa-de-post.html" target="_blank">reteta
Luna 4
btz_ovi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Mycya, www.ardei-iute.ro/retete-culinare-ardei-iute/prajitura-cu-glazura-ciocolatoasa-de-post.html" target="_blank">reteta Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
Vad ca are succes reteta "mea"
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010