Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
voi va plangeti ca nu mai dorm copiii, iar pe a mea n-o mai pot tine treaza!! acuma am tot purtat-o prin casa, ne-am jucat, am lasat-o in scaunel, apoi pe pat intre perne... degeaba! au trecut 3 ore de cand e treaza si vrea iar somn , in timp ce eu umblu in tzatzele goale dupa ea s-o ademenesc!! a papat un san in 5 minute si a adormit... asta e, o las sa doarma ca altfel nu am zi buna cu ea. peste vreo 2 ore mi-am anuntat sotul ca vreau sa merg in oras sa-i iau la Isa niste bluzite subtiri dar cu maneca lunga (in rest avem de toate pana-n primavara) si Mariei ceva pantaloni de mers la scoala ca i-s scurti toti . eu nu stiu cum se face ca de cand o am si pe Isa nu prea ma tenteaza sa merg la cumparaturi ptr mine ca inainte, chiar daca merg pana la urma tot la raionul de copii ajung si ma minunez ce lucruri faine is, chiar daca nu as mai lua ca am destule... sper sa se trezeasca cu buna dispozitie, altfel e degeaba plimbarea...
si e si seara noatra de cantar
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
rodi, asa patesc si eu...fac ce fac si tot la raionul de copii ajung...
se roaga sotul de mine sa merg sa-mi iau si eu cate ceva, ca de plans ma plang ca n-am....da parca n-am chef si rabdare pt mine...
vazut Isa papacioasa...
cris2010, nici filip nu se intoarce de pe-o parte pe alta...a nimerit de vreo 2 ori...atat...in schimb face si el podul... si isi da capul pe spate in unghi de 90 grade... cred ca e prea grasut si nu poate...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
Dragaica, tie vroiam sa iti mai spun ca 37.6 in fundic nu e febra... io asa stiu. doar de la 37.8 se considera febra.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Oana, nu suntem nasii lui Marius Caragea. Chiar nu stiam de ce are crize de plans Raul. Ma gandeam ca poate viseaza urat, uitasem complet de dinti... Otilia, ce mamoasa e Elisa, draga de ea Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 5 |
tipul asta e din Braila si are nasi din Mures...era cam mare coincidenta nu!?
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
le inteleg pe fete cu AP, cu care sunt de acord, vreau tot timpul sa fiu langa ea, sa ne simta iubirea, sa stie ca suntem acolo, dar in anumite limte totusi. Spre ex., mie nu mi-ar placea sa doarma copilul noaptea cu mine in pat. Daca are o zi mai grea, e bolnavior atunci da, fara discutie, dar in permanenta nu imi place. Imi place sa stau ziua cu ea sa ma iubesc, sa stam toti 3 la dragaleala, sa o iau dimineata intre noi, dar nu si noaptea. Cred ca parintii trebuie sa continue sa aiba intimitatea lor in pat, nu imi plac lucrurile amestecate.... Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
la capitolul dormit in pat sunt de acord cu tine...inca de la inceput la noi a fost fiecare cu patul lui...pe perioada colicilor l-am mai luat cu noi in pat...dar, atat!
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Otiliav spune:
citat din mesajul lui michelle1981 OTILIA dar nu ar trebui sa aiba o perioada minim lucrata? Cum e in Ro de ex. macar un an, ca sa poata beneficia de concediu. Felicitari pt job! Despre AP deja s-au spus ideile, asa ca eu le sustin si le aplic pe toate. ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas! |
Ba da, are nevoie de 6 luni de munca. Concediul meu se termina pe 26 mai si el poate lua din 29 mai teoretic, ar fi doar ziua de 27 mai lucratoare.
Dar legea spune ca tatal il poate lua in primii trei ani ai copilului asa ca de aceea s-ar putea sa nu accepte sa-l iau eu.
Iar eu sincera sa fiu ies mai in castig daca ma intorc la servici. Problema mea e ca sotul nu s-ar descurca cu amandoua astea mici acasa. Sau s-ar descurca dar foarte greu si ar fi un pachet de nervi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ochidut spune:
citat din mesajul lui Dragaica Care ar trebui sa fie temperatura normala a unui bebelus??? Aseara Felix avea 37,6 sa inteleg ca e stare prefebrila? http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
eu stiu ca ce e pana in 37.5 e ok, ce e peste incepe sa fie putin ingrijorator-stare febrila; la 38 clar suni medicul
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui Dragaica Care ar trebui sa fie temperatura normala a unui bebelus??? Aseara Felix avea 37,6 sa inteleg ca e stare prefebrila? http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
dar vezi cat are acum, seara de multe ori temperatura creste, deci cel mai bine ghideaza-te dupa temperatura de dimineata, pranz
ochidut spune:
citat din mesajul lui eladea2005 rodi, asa patesc si eu...fac ce fac si tot la raionul de copii ajung... se roaga sotul de mine sa merg sa-mi iau si eu cate ceva, ca de plans ma plang ca n-am....da parca n-am chef si rabdare pt mine... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
ma inscriu si eu in clubul asta
eladea2005 spune:
crispro, tocmai a cantat Banica la DANSEZ PT TINE cantecelul LA MULTI ANI DE ZIUA TA... imedait m-am gandit la tine...deja asociez cantecul asta cu tine...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...