Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Crispo vroiam sa te intreb daca paru tau cret e natural???
Tare-mi place
La mine in familie toti au parul cret, bunici, unchi parinti, numai noi copii a iesit cu parul drept. La sotu la fel tpti au parul cret, socru si cumnata zici ca-s afro asa de cret e .......sper macar copii mei sa-l aiba ondulat .

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

azi fac cu nervii- 85% din timp am tinut copilul numai in brate, oriunde il pun urla, scriu cu el in brate... nus tiu ce are... vad ca e obosit, dar numa nu doarme...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

www.youtube.com/watch?v=a2_ih8jQQPw" target="_blank">aici papam pireul de fructe, suntem cam pe la jumatate mesei, dar tot cu pofta inghite, se aude uneori cum molfaie lingurita

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
[purple] printesita Anca-Maria[/purpl
e]
(26.06.2001)

he he ce cuminte e
sa o vezi pe a mea, zici ca e ultima masa din viata ei, asa mananca, agitata si fomista
o sa va pun filmulet sa vedeti sa va minunati

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

noi am facut deja curatenia de Craciun, cica...stai sa vezi... ca pana atunci mai fac de 2 ori...de fapt doar retusuri...

am citit f rapid, n-am ramas cu mare lucru in minte...

ce vroiam sa zic e ca si Filip mai nou doarme f iepureste ziua, la orice zgomot se trezeste... nu plange, doar se agita, se misca, scanceste...ca sa stiu ca e treaz...

aaaa...azi i-am dat prima data niste bucati de clementina cu mar ras in safe feeder...mamaaaaaa ce a supt la el...cu atata nesat de parca era nemancat bietu' copil de zile intregi...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna ziua si de la noi.

Ce vreme crancena este azi in Bucuresti. Am cateva salcii in gradina care sunt aproape culcate la pamant din cauaz ghetii. E un peisaj cam bacovian.

Ochidut, cum zicea Cristina, parca-l descrii pe Theo. Si eu tin foarte mult ca el sa doarma la el in patut astfel incat in aceste 5 luni patutul a devenit o constanta a vietii lui, imaginea stabilitatii. Uneori cand plange si plange si nu-l pot linisti in brate, il asez in patut si acolo se calmeaza imediat. Isi intinde manutele de o parte si de alta, noi spunem ca vrea sa isi cerceteze spatiul lui, sa fie sigur ca este totul in regula.

In ceea ce priveste greutatea (vesnicul nostru of), eu daca vreau sa-mi stric ziua il cantaresc pe Theo. Acum la 5 luni si aprox o saptamana are 6,900 kg. E vesel, vioi insa asa este constitutia lui.

De azi i-am introdus si putina carnita in piureul de legume pentru a fi mai consistent. Pentru ca desi mananca in jur de 100 de ml la o masa, curand ii vine foame si noi avem acea problema ca nu mananca lapte asa ca nu prea am ce sa ii dau in completare.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

si mie mi se pare ca sta bine la greutate

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Care ar trebui sa fie temperatura normala a unui bebelus???

Aseara Felix avea 37,6 sa inteleg ca e stare prefebrila?

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

LA MULTI ANI ROMANIA!!!

LML Teodora Cristina si Bebe de CD!!!

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

www.youtube.com/watch?v=a2_ih8jQQPw" target="_blank">aici papam pireul de fructe, suntem cam pe la jumatate mesei, dar tot cu pofta inghite, se aude uneori cum molfaie lingurita

he he ce cuminte e
sa o vezi pe a mea, zici ca e ultima masa din viata ei, asa mananca, agitata si fomista
o sa va pun filmulet sa vedeti sa va minunati

si-a mea, de aia e filmuletul de pe la mijloc, altfel erau doar tras de mana, de lingurita, dat din picioare, mancarica pe jos si pe bavetica... cand se prinde ca ii dau mai mult (sau ca mai este) se linisteste brusc...

s-o vedem pe Larisa

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Dragaica, merci. E natural parul meu, dar ma chinui de numa... aproape la fiecare spalat pe cap mai tund din el, ca nu il pot descalci... daca mi-as aranja parul zilnic, nu ar fi probleme, dar mereu il tin strans in coc, sau impletit, iar cand vreau sa il aramjez e incalcit gramada... iar balsamul asta naspa de la Klorane nu mi-l descalceste...

of, ca mai vroiam sa zic ceva, dar am uitat... is dusa cu pluta... e maraila copilul de mor...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna mamici!

Carmen, la noi Vigantolul se comercializeaza in recipient de sticla, fara pipeta.

Paula, ce sperietura!
Natali, nu schiteaza nici un gest ca ar vrea sa se intorca cumva... Doar pe paturica de activitati isi mai schimba putin pozitia spre dreapta sau stanga, ca e mai alunecos materialul. Si cand n-are stare, isi ridica bazinul de zici ca acum face podul.

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto 4+

Mergi la inceput