Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
CarmenAlbu spune:
Buna ziua mamici
Urgent!!!
In Ungaria Vintagolul a fost retras de o saptamana din toate farmaciile si nu vand niciun inlocuitor, s-au descoperit unele probleme de ordin chimic la pipeta cu care se administrau aceste vitamine, se pare ca expunerea inelungata in lichid cauzeaza ceva.
In Romania s-a retras deja sau nu?
Multumesc
bumblebee spune:
Salutare si din orasul lui Bacovia(cs tot veni vorba)!
Eu nu am spus ca sunt pt AP, neaparat, ca drept ds dpun nici nu am apucat sa citesc mare lucru. Incerc doar, pe cat posibil sa il fac sa se simta iubit, cand plange sa nu ma arunc pe geam ci sa ma dau peste cap si sa-mi dau doua peste ochi sa-mi revin si sa incerc sa ii fiu alaturi. Nu am insinuat ca el nu plange, ohoo, cand ies afara ma stie tot blocul, cand e obo e marait, plange si cand se plictiseste, dar incerc sa fiu acolo pt el. In niciun caz nu am insinuat ca vreuna dintre noi nu face chestiile astea sau ca daca nu se face cum fac eu nu e bine, departe de mine gandul asta.
Copilul meu doarme in patutul lui din prima zi, doarme in camera lui de la 2 luni jumate, nu e deranjat de lucrul asta, ca la prima foiala ii sunt alaturi. Nici eu nu sunt fan dormit noaptea cu copilul in pat, de la intimitate pana la siguranta, calitatea somnului etc. Am zile cand zic ca ma duc in lumea mea, cand ma epuizeaza, reuseste sa scoata untul din mine, se zbate si in brate.
Apropos de intors, se intoarce in nouncer de pe spate aproape sa ajunga pe burta, aproape ca si iese din bouncer, daca ii pun centurile se zbate de parca l-am pus la tortura. Se intoarce de pe burta pe spate doar daca se plictiseste si se enerveaza, dar asta o face rar si cand nu ma vede.
Trimit mesajul asta si revin, se zbate piticul in brate de numa'!
Revin
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
Roxana_Theo spune:
Carmen la noi Vigantolul se vinde fara pipeta. Eu il administrez direct pe limba din sticluta. Mai multe nu stiu sa iti spun.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
rodyka spune:
roxana, nu stiu de ce nu poti incarca poze in contul comun, chiar acum am facut proba si mai e si spatiu liber... mai incearca o data
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Carmen, nici eu nu stiu mai multe. Doar ca am cumparat saptamana asta si chiar am intrebat pediatru daca sa ii maresc sau sa-i micsorez doza si nu mi-a spus ca ar fi pb cu el. Si nu are pipeta. Si eu ii torn direct in gurita 2 picaturi.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 5
Dragaica spune:
Fetelor eu am pus mai multe poze pe facebook, cine are cont ma gaseste cu "Andreea Adelina"
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
pufescu spune:
bai ce frig e...si eu ca dementa il tin pe bubu la somnic pe balcon(infofolit in toate paturicile/blanitele disponibile).Doarme de rupe de mai bine de o ora,nu stiu ce sa fac ca parca l-as baga in casa,parca l-as lasa pana se trezeste...
Azi am fost si pana la servici cu el in portbebeu...prima data cu portbebeul,prima data cu metroul :).
In alta ordine de idei cam raman fara lapte,cred ca ma mobilizez iara la 4 mulsuri pe zi poate poate ne revenim...am inceput si cu spirulina de cateva zile.
crispro spune:
Dragaica, noroc ca stiam poza ta de "araboaica" cu steagul, ca altfel nu stiam care esti, pe facebook...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
eladea2005 spune:
oana,
ca raspuns la intrebarea ta referitoare la Bisphenol, uite aici:
Bisfenolul A (BPA) este o substanta chimica folosita pentru fabricarea plasticului si a rasinilor. In particular, este utilizat pentru a produce policarbonatul, un plastic din care sunt fabricate biberoane, borcanele pentru mancare, dispozitive medicale, echipamente sportive etc
Policarbonatul este utilizat pe scara larga pentru ca este un plastic care are caracteristicile estetice ideale pentru a fi utilizat in contact cu alimentele (este transparent la fel ca sticla) si este dur (nu se sparge).
Exista cercetatori care considera ca Bisfenolul A este periculos pentru ca se tem de faptul ca policarbonatul incalzit la temperaturi foarte mari poate favoriza migrarea bisfenolului A in alimente .
Biberoanele, borcanelele pentru hrana si celalalte accesorii din policarbonat sunt produse in continuare deoarece numeroase studii in care a fost analizat Bisfenolul A (BPA) au aratat ca riscul de interactiune exista doar atunci cand sunt atinse doze mai mari decat cele la care sunt expusi in general copii.
EFSA (Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentara) a confirmat recent ca nu exista riscuri pentru sanatate daca sunt utilizate in mod normal produsele pentru hrana din policarbonat, precum biberoanele si alte accesorii.
in concluzie: bisphenolul poate migra doar in cazul in care produsele care il contin sunt expuse la temperaturi f mari...altfel nu exista nici un risc...in plus, linguritele alea par de cauciuc, nu din plastic...sunt aprox. la fel cu cele de la Nuk pe care le avem noi...sunt safe...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Dragaica, noroc ca stiam poza ta de "araboaica" cu steagul, ca altfel nu stiam care esti, pe facebook... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Asta-i poza "istorica" si la 80 (daca am sa traiesc pana atunci) tot poza asta a sa o pun de 1 Decembrie
Toata lumea rade de mine cu steagu in geamul de la bucatarie da cine-i baga-n seama.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010