Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
michelle1981 spune:
OANA, merci. Ai vreun video cum se poate prinde wrapul? Pentru mai multe pozitii.
Eu am experimentat doar burta pe burta, cu picioarele afara, si fara.
OTILIA dar nu ar trebui sa aiba o perioada minim lucrata? Cum e in Ro de ex. macar un an, ca sa poata beneficia de concediu.
Felicitari pt job!
Despre AP deja s-au spus ideile, asa ca eu le sustin si le aplic pe toate.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
crispro spune:
Ochidut, zici ca de al meu copil vorbesti... uneori am impresia ca bea Pepsi in loc de lapte, atat de tare se agita, da din maini si din picioare... alteori sta cuminte, molfaie la suzeta.. au si ei momentele lor..
Oana, asa patesc si eu- le zic oamenilor, e obosit, ii e somn... Lumea- "nu, pai uite ce ochi mari are, nici vorba de somn". Pai sigur ca daca il stimuleaza mai casca ochii sa vada ce si cum, dar in 5 min il adormeam... stim noi mai bine cand e obosit copilul... si cum e , l-ai tras un pic de gat, sa mai creasca?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
katalina spune:
LA MULTI ANI ROMANIA!
Buna fetele!
Rodika, avem cam aceleasi prioritati,cu exceptia pct.5, caci mama nu mai e ...doar tati care vine la masa,si pe care-l ador
Crispo, te invidiez cu soacra care-ti gateste bunatati,a mea asteapta sa o invitam noi la masa
Acum lucrez la lista pentru Mos Craciun, pt mine,(mi-as dori copiii au scris deja scrisoarea in lb engleza..copilul meu cel mare e putin ametit, nu prea stie ce sa creada despre MOS ,exista sau nu, si eu insist tot timpul ca Mos Craciun exista,sa-i caute pe internet adresa sa-i trimita scrisoarea,e cam bulversat saracutul,dar imi place sa tina mult magia asta cu mosul...
A ajuns girafa azi si cu celelalte minuni pt dentitie, mie-mi place, si lui victor i-a placut din prima clipa,gingureste cu ea, o plescaie,
e ok.
M-a amuzat si eu de Raul cu perdeaua
revin
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
michelle1981 spune:
Are cineva salvata reteta de post a lui BTZ?
Paula - ce emotii ai avut!! E atlet puiul tau
LATER EDIT: am gasit-o
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
www.ticker.7910.org/as1cHxFFg0F1220MDAwMTYxMHB8MjAxNDY0cHxCYWJ5XCdzIGZpcnN0IENocmlzdG1hcyBpbg.gif" target="_blank">Baby's first Christmas!
crispro spune:
Michelle, prajitura de post? Acum o fac si eu... Nu am stafide, nici vanilie.. sa vedem ce iese, ca v-am zis ca nu ma stiu cu bucataria.. parca vad ca mi se prinde blatul de tava, ard ceva... ca io numai asa stiu
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
lalala13 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui racusor2010
uite aici www.organicbaby.ro/cadouri-jucarii-bebelusi-copii-c12/girafa-sophie-p462.html" target="_blank">girafa Sophie mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
mersi mult
michelle1981 spune:
Mie prajiturile mi-au iesit mereu pufoase, pun programul ala convectional la 180 grade. Nici eu nu am nuci si pun migdale in loc. Stafidele nu-i plac sora-mii asa ca nu prea pun nici eu.
Roxana_Theo spune:
Buna ziua si de la noi.
Ce vreme crancena este azi in Bucuresti. Am cateva salcii in gradina care sunt aproape culcate la pamant din cauaz ghetii. E un peisaj cam bacovian.
Ochidut, cum zicea Cristina, parca-l descrii pe Theo. Si eu tin foarte mult ca el sa doarma la el in patut astfel incat in aceste 5 luni patutul a devenit o constanta a vietii lui, imaginea stabilitatii. Uneori cand plange si plange si nu-l pot linisti in brate, il asez in patut si acolo se calmeaza imediat. Isi intinde manutele de o parte si de alta, noi spunem ca vrea sa isi cerceteze spatiul lui, sa fie sigur ca este totul in regula.
In ceea ce priveste greutatea (vesnicul nostru of), eu daca vreau sa-mi stric ziua il cantaresc pe Theo. Acum la 5 luni si aprox o saptamana are 6,900 kg. E vesel, vioi insa asa este constitutia lui.
De azi i-am introdus si putina carnita in piureul de legume pentru a fi mai consistent. Pentru ca desi mananca in jur de 100 de ml la o masa, curand ii vine foame si noi avem acea problema ca nu mananca lapte asa ca nu prea am ce sa ii dau in completare.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
giorgia23 spune:
Vai da frig e afara...brrr...am iesit pana la colt sa iau paine si am inghetat
Roxana mie mi se pare ca sta bine Teo la kg...Antonia e nascuta in aceeasi zi si la 5 luni avea 6.500...sigur seamana cu mine...o sa o bata si pe ea vantul
Mai da ce mai bucatariti voi...eu la capitolul dulciuri facute in casa stau cam prost...niciodata nu imi ies cum tb...dar perseverez
Roxana_Theo spune:
Am mai pus si eu poze la adresa de la semnatura (sunt ultimele noua poze).
Nu stiu de ce dar pe albumul comun nu am putut sa le incarc, inteleg ca tipul de fisier nu e valid ptr incarcare. Dar atunci cum de le-am putut incarca pe adresa cealalta, care pana la urma este tot picasa?Poate ma poate lamuri cineva....Rodyka?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo